Protrombin sonucu yüksekliği 4 yaş

buse777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
26
8
1
28
Oğlum 4 yaşında sünnet yaptıralım dedik kan idrar alındı protrombin zamanı 1.33 çıktığı için doktor onay vermedi bizde başka doktora randevu aldık altta yatan ne var detaylı öğrenmek için ama ben çok korkuyorum çocuğumun bir yeri kanasa hemen duruo yani ben anlamadim neden yüksek geldi çok korkuyorum

Geçmiş olsun.

Hematoloji bölümüne götürmelisiniz. Referans deger araliginin cok mu ustunde sonucu? Ankara'daysaniz doktor önerebilirim.

Benim kizimin ciddi burun kanamasi sorunu var, bu sebeple pihtilasma değerleri takip ediliyor, bu deger cok ic karartici degil.

Gecmis olsun, icinizi ferah tutun. Bebeklerde kan degerleri kan alindigi siradaki yasanan stresten etkilenebiliyor, uzulmeyin

Çok geçmiş olsun bizde kanama vs yok yinede tedirgin oldum hiç bir çocuk hasta olmasın ben olayım çocuklarım olmasın

Merhaba protrombin zamanı referans aralığı zaten çok minimal olan bir tahlildir. Kızımda bu sorunu 6 aylıkken yaşamıştık. Alerjiyle ilgili kan değerlerine bakmışlardı bu testide yapmışlar özel bir hastaneydi. Sonuç bozuk çıkınca Hemen hematolojiye gidin dediler. Eşimde doktor ve o da çok tedirgindi. Haftasonu olduğu için o gün hematolojiye gidemedik. Sonra başka bir özel hastanede çovuk doktoruna gittik tekrar kan alındı yine bozuk çıktı. K vitamini iğnesi yapıp bir gün sonra bir daha denediler yine bozuktu. Pazartesi hemen üniversite hastanesine hematoloji bölümüne gittik. Oradaki hoca kan alımından kaynaklanan bi hata olduğunu düşünüyorum ama 1 hafta bekleyin testi tekrarlayalım dedi. O 1 hafta hem çok yavaş hem çok hızlı geçti ömrümden ömür gitti. Üniversite hastanesinde çok iyi kan alan bir hemşireden rica etti eşim kan alınırken bebişler ağlıyo kan pıhtılaşıyo bide tüpte gerekli işlemi yapmadıklarında hatalı çıkıyomuş. Çok şükür sonuçlarımız güzel çıktı. Çok uzattım ama inşallah sizinde tertemiz çıkar.
4 yaşında geniz eti ameliytı olacakken tekrar bu test yapıldı resmen sonuca bakarken elim ayağım titredi ama orada normal çıktı.
Yani demem o ki kanı alan hemşire çalışılan biyokimya bu değerde oynamalara sebep olabiliyor çok hassas bir değer çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…