Çok çok çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız :)Benim dikleştirme değil ama protezle meme büyütme oldum. En korktuğum şey ameliyat sonrası ağrıydı, bunu doktoruma da söyledim o da bana korkma ağrın olmayacak dedi ve gerçekten olmadı. 300 cc kas altı motiva marka portez takıldı bana. Bugün 18. Günüm. 15. Günümden beri çok çokkk rahatım. Voleybol oynayabiliyorum. 1 yaşında yeğenimi taşıyabiliyorum, araba kullanabiliyorum. Eskiden nasılsam şuanda öyleyim. İlk 5 gün göğsünde kilolarca ağırlık var gibi hissediyorsun ama acı ağrı yok. Memelerin yere düşecek gibi hissediyorsun ama bunlar sadece his öyle bir şey yok tabikiilk 5 gün yatıp kalkarken destek alman gerekiyor birisi yanında olmalı. Hiç korkma 1 hafta dolunca iyi ki olmuşum diyorsun ❤
Merhaba ocak ayında bu işlemi oldum. Profilimde bu konuyla ilgili bir başlık açtım. çok detaylı yazdım yardımcı olur diye düşünüyorum. Yine de aklınıza takılan bir şey olursa seve seve yardımcı olurumArkadaşlar ameliyat sonrası ağrı ve acı sürecinden çok korkuyorum. Bu nedenle ameliyat olmak için ne zaman bir fırsat karşıma çıksa da sürekli erteliyorum. Protezli meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar lütfen kendi toparlanma, acıların, ağrıların, problemlerin geçme, “heh şimdi bütün acılarım bitti, yaptırdığıma değdi” dediğiniz sürelerinizi yazabilir misiniz rica etsem
Teşekkür ederimMerhaba ocak ayında bu işlemi oldum. Profilimde bu konuyla ilgili bir başlık açtım. çok detaylı yazdım yardımcı olur diye düşünüyorum. Yine de aklınıza takılan bir şey olursa seve seve yardımcı olurum
Benim dikleştirme değil ama protezle meme büyütme oldum. En korktuğum şey ameliyat sonrası ağrıydı, bunu doktoruma da söyledim o da bana korkma ağrın olmayacak dedi ve gerçekten olmadı. 300 cc kas altı motiva marka portez takıldı bana. Bugün 18. Günüm. 15. Günümden beri çok çokkk rahatım. Voleybol oynayabiliyorum. 1 yaşında yeğenimi taşıyabiliyorum, araba kullanabiliyorum. Eskiden nasılsam şuanda öyleyim. İlk 5 gün göğsünde kilolarca ağırlık var gibi hissediyorsun ama acı ağrı yok. Memelerin yere düşecek gibi hissediyorsun ama bunlar sadece his öyle bir şey yok tabikiilk 5 gün yatıp kalkarken destek alman gerekiyor birisi yanında olmalı. Hiç korkma 1 hafta dolunca iyi ki olmuşum diyorsun ❤
[/QUOTE
kime oldunuz acaba?
Tesekkur ederimHatay iskenderun gelişim hastanesi murat uçak. 11 bin ödedim
Tesekkur ederim
Merhaba sadece protezmi
Hatay iskenderun gelişim hastanesi murat uçak. 11 bin ödedim
Tesekkur ederim