Protezli Meme Dikleştirme

gllevla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
69
123
Arkadaşlar ameliyat sonrası ağrı ve acı sürecinden çok korkuyorum. Bu nedenle ameliyat olmak için ne zaman bir fırsat karşıma çıksa da sürekli erteliyorum. Protezli meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar lütfen kendi toparlanma, acıların, ağrıların, problemlerin geçme, “heh şimdi bütün acılarım bitti, yaptırdığıma değdi” dediğiniz sürelerinizi yazabilir misiniz rica etsem

Benim dikleştirme değil ama protezle meme büyütme oldum. En korktuğum şey ameliyat sonrası ağrıydı, bunu doktoruma da söyledim o da bana korkma ağrın olmayacak dedi ve gerçekten olmadı. 300 cc kas altı motiva marka portez takıldı bana. Bugün 18. Günüm. 15. Günümden beri çok çokkk rahatım. Voleybol oynayabiliyorum. 1 yaşında yeğenimi taşıyabiliyorum, araba kullanabiliyorum. Eskiden nasılsam şuanda öyleyim. İlk 5 gün göğsünde kilolarca ağırlık var gibi hissediyorsun ama acı ağrı yok. Memelerin yere düşecek gibi hissediyorsun ama bunlar sadece his öyle bir şey yok tabiki ilk 5 gün yatıp kalkarken destek alman gerekiyor birisi yanında olmalı. Hiç korkma 1 hafta dolunca iyi ki olmuşum diyorsun

Çok çok çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız :)

Merhaba ocak ayında bu işlemi oldum. Profilimde bu konuyla ilgili bir başlık açtım. çok detaylı yazdım yardımcı olur diye düşünüyorum. Yine de aklınıza takılan bir şey olursa seve seve yardımcı olurum

Teşekkür ederim

Bende bu kasaba oldum uzaktan yakından ilgisi yok doktorlukla iskenderun gelişim hastaneside bu doktoruda cok kötü adamın namahremi bıle yok herkesın içinde kontorolunu yapıyor ben ona revizyon oldum yapabılecksenız yapayım dedım evet dedı daha beter oldu şimdi onur bey var istanbulda kamerayla olacagım bozmış dedi belki silikonu beceriyor ama üzerinden zaman gecınce anlaşılır önemli olan o bırde terbıyesz hatasını kabıl etmiyor başından atmak için helal etmiyorum verdıgım parayı herkeste kızdı bna bu daha yeni bı doktor ancak dolgu yapabilşr diye herkes murat uçağa gidince dikkat etsin en azından garanti isteyin bunu anladınki her doktor doktor değil ve her doktor hastayı hasta olarak değil müşteri olarak görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…