Protezin 8 yılda değişimi - Gebelik dahil (Fotoğraflı)

Allah Allah, yapmadım o deneyi bak ben Peki misal popoya tut birde, o zaman nasıl görülecek

Tamamen karanlık olacak ve feneri (biz telefon fenerini kullandık) memeye dokunacak şekilde, memenin ışık kaynağını kapatacağı şekilde tut, oluyor Ben o yalandır falan demiştim ama deneyince eşimle epey bir gülmüştük. Başka yerlere de tuttum galiba ama olmamıştı, öyle hatırlıyorum.

açıkçası ben önemseyeceğini düşünüyorum..ben uzun zamandır bu konuyu düşünüyordum kilo alırsam büyür doğal yollarla büyür diye ama hayatında kimse yokken bunu ertelemek daha kolay oluyor.Göğüs altım 75 üstü 80 cm yani 5-6 cmlik bi doku var.48 kiloyum bu arada..Nişanlımda zaman zaman görüntüyü önemsediğini çok dolaylı yollardan bana hissettirdi..inanın ne yapacağımı bilmiyorum.Bu bi başkasından ziyade ergenliğimden beri benim özgüvenimi düşüren bi konuydu. İşin kötüsü düğünüme 3 ay var.. artık olsamda zaten yumuşamaz ve anlaşılır..çok kötü hissediyorum..

Bende bi başkası için asla yaptırmayı düşünmem fakat senelerdir hayatımda kimse yokkende göğüs büyütmekle alakalı herşeyi denemeye çalıştım..Fazlasıyla özgüvenimi düşüren bi durumdu.Şimdi 3 ay sonra düğünüm var ve bu durum karşı taraf için beğenilmezse yeni bir özgüven travması yaşarım heralde..Buna üzülüyorum..Üstelik bu ay ameliyat olsam bile 3 aya hiç yumuşamaz heralde..Yıllardır doğal yöntemlermi ameliyatmı kararsızlıktan bu aşamaya kadar geldim.. İşin kötü tarafı sol göğsümde kas zedelenmesi var ve göğsümde fibrokistler var.Bu durumda ameliyattan uzaklaştırıyordu beni..Şuan ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

Ankara için bana tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba? Bayan olması tercih sebebim olur ama tecrübeli erkek bi doktorda olabilir:)

Ankara için bana tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba? Bayan olması tercih sebebim olur ama tecrübeli erkek bi doktorda olabilir:)
Şu an aklıma gelen hiçbir doktor ismi yok canım maalesef. İstanbulda bilgim çok ama başka şehirler maalesef.. Önceden yazan paylaşan çok kişi vardı forumda ama artık pek yok. Okuyan olursa yazar bilgilendirir muhakkak. İstersen bu konu ile ilgili tavsiye alabileceğin bir konu aç yazan olur

Ya inanmıyorum ya .. anlattıgınız deneyi şuan denedim acayip enteresan gülsem mi korksam mı bilemedim. Biraz ürktüm. Tüm meme kıpkırmızı oluyor ve damarlar görünüyor ay cok enteresandı ya bunu doktorlarımız bile bilmiyodur

Meme
Ben açıkçası en çok emzirme durumundan tedirginim yani bazen doku zedelenmesinden dolayı zarar görüyormuş ve süt olmuyormuş o yüzden sanırım yaptırsam bile iki çocuktan sonra yaparım :))) hem evliliğin ilerleyen döneminde renk katmış olurum tabi şuan büyüyen goguslerim tekrar kuculunce de aynı şeyi düşünür müyüm yaşayıp görücez

Ben emziriyorum ve protezler 10 yıldır bende. Hiç bi sıkıntı olmuyo.

Bu en büyük tereddutum gerçekten çok teşekkürler her hangi bir ağrı vs yaptı mı
Hayır sadece cok sut doldumu meme uclarım kaşınır gibi oluyo. Çocuk emip boşalınca rahatlıyo. Ama bu her emziren annede oluyomus. Prorezle alakalı değil yani

Bu arada benim meme altı kesisiyle yapıldı. Memeucu kesısıyle yapılanlarda süt kanallarına zarar veriliyor. Onu önermiyo cerrahlar.koltukaltıda memeye uzak oldugu için kanallara zarar verilebilir doktorun el becerisi iyi değilse.

İstanbul için bildiğiniz doktorları paylaşır mısınız, devlet hastanesinde de yapılıyormuş galiba o konu hakkında da bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…