- 20 Ocak 2010
- 45.756
- 160.664
- 43
-
- Konu Sahibi Tikkabilla
Allah Allah, yapmadım o deneyi bak benPeki misal popoya tut birde, o zaman nasıl görülecek
açıkçası ben önemseyeceğini düşünüyorum..ben uzun zamandır bu konuyu düşünüyordum kilo alırsam büyür doğal yollarla büyür diye ama hayatında kimse yokken bunu ertelemek daha kolay oluyor.Göğüs altım 75 üstü 80 cm yani 5-6 cmlik bi doku var.48 kiloyum bu arada..Nişanlımda zaman zaman görüntüyü önemsediğini çok dolaylı yollardan bana hissettirdi..inanın ne yapacağımı bilmiyorum.Bu bi başkasından ziyade ergenliğimden beri benim özgüvenimi düşüren bi konuydu. İşin kötüsü düğünüme 3 ay var.. artık olsamda zaten yumuşamaz ve anlaşılır..çok kötü hissediyorum..Ben estetik yaptirmadim ama küçücük evlenmeden önce tereddütlerim vardı acaba yaptırsam mı falan diye ama yaptirmadim şuan bir buçuk yıllık evliyim üç aylık hamileyim goguslerim normal boyuta yeni geldi:))) eşim de hiç buna dair bir sorun dile getirmedi iyi ki yaptirmadim diyorum. Bence eşiniz olacak kişinin tepkisini görmeden karar vermeyin belki size kendinizi iyi hissettirecek şeyler söyleyecek. Tabiki onceliginiz kendiniz için yaptırmak kendinizi iyi hissetmek ama eşim için sorun olmadığını gördüğümde gerçekten kendimi de çok daha iyi hisetmistim .
Bende bi başkası için asla yaptırmayı düşünmem fakat senelerdir hayatımda kimse yokkende göğüs büyütmekle alakalı herşeyi denemeye çalıştım..Fazlasıyla özgüvenimi düşüren bi durumdu.Şimdi 3 ay sonra düğünüm var ve bu durum karşı taraf için beğenilmezse yeni bir özgüven travması yaşarım heralde..Buna üzülüyorum..Üstelik bu ay ameliyat olsam bile 3 aya hiç yumuşamaz heralde..Yıllardır doğal yöntemlermi ameliyatmı kararsızlıktan bu aşamaya kadar geldim..Ben kendi adıma konuşmam gerekirse bu ameliyatı 2. bir kişi için olmadım, tamamen kendim için oldum. Evet pek çok meme ellemiş erkek belki anlayabilir, yine de kesin değil. Ameliyatı olduğumda bekardım şimdi evliyim, eşim çok beğeniyor sağ olsun pek düşkündür kendilerine, stres topuna döndüler mübarekOna sorduğumda içeride bir yapı hissediyor musun diye yoo hiçbir şey hissetmiyorum diyor.
Özellikle aramadım bunu, sana attığım siteyi ararken karşıma çıktı :)
Ne güzel, maşallah diyelim size
Zaten başkası için yaptıracaksanız bence de estetik yaptırılmamalı.. Benim vücudumdan kime ne derim o zaman.. Ben bekarken kendim için yaptırdım ve çok memnunum. Eşim de memnun. Bu arada moral bozmayayım ama emzirme döneminden sonra ne yazık ki o büyüyen memeler eskisinden de küçük hale geliyor maalesef.. Belki o zaman tekrardan istersiniz :) Ama tabi ki yine kendiniz için..
Ankara için bana tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba? Bayan olması tercih sebebim olur ama tecrübeli erkek bi doktorda olabilir:):)) Eşimle tatillerde denizde falan konuşuruz bazen. Bazı bayanları gösteriyor, kesin silikon diyor mesela. Bende hayır kendi memesi yada evet silikon diyorum. Hiçbir meme yatarken öyle dimdik durmaz, silikon sa belli olur der. Ama katılmıyorum bazı düşüncelerine. Yanlış düşündüğü şeylerde oluyor.
Çok yapay sonuçlarda var tabi, yani çok uzaktan gördüğünde bile anlıyorsun. Ama çokta doğal sonuçlar var. Doğal demişken küçük sonuçlardan bahsetmiyorum. Büyük olupta gayet diri ve sexy ama doğal duran sonuçlar var. Bu doktorun mahareti bence... Maalesef herkes öyle sonuçlara ulaşamıyor. Kimide doğal olmayan sonuçlar istiyor tabi zevk meselesi
Ellleyince belli olurmu?? O da doktorun titiz çalışması, doğru planlama ile en aza indirilebilir. Eşim belli olmuyor asla diyor.
İnsanlar daha çok bayanlar misal şüphede kalınca kesi izini araştırıyorBenim meme ucunda, asla belli olmuyor. O yönden inanmıyorlar misal
Şu ana kadar çevremde ameliyat olan bayanların eşlerini örnek vereyim... Ameliyat öncesi hep eşlerini ikna edip vazgeçirmeye çalıştılar. Ama ameliyattan sonrada iyiki dediler ve mutlular.Hiçbir erkeğin güzel dolgun gögüslere hayır diyecegini düşünmüyorum. Meme ve popo onlar için vazgeçilmez kıvrımlar
Şu an aklıma gelen hiçbir doktor ismi yok canım maalesef. İstanbulda bilgim çok ama başka şehirler maalesef.. Önceden yazan paylaşan çok kişi vardı forumda ama artık pek yok. Okuyan olursa yazar bilgilendirir muhakkak. İstersen bu konu ile ilgili tavsiye alabileceğin bir konu aç yazan olurAnkara için bana tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba? Bayan olması tercih sebebim olur ama tecrübeli erkek bi doktorda olabilir:)
Ben de mesela sıkıyorum ediyorum ama elime orada bir madde varmış gibi gelmiyor.
Bu arada bir deney var ya kızlar, karanlıkta fener tutunca belli oluyormuş diye.. Onu eşimle denedik bir süre önce çok güldüm hakikaten içi kıpkırmızı oluyor memeninBelki benim meme dokum hiç yok diye o kadar parlamıştır
Meme:)) Eşimle tatillerde denizde falan konuşuruz bazen. Bazı bayanları gösteriyor, kesin silikon diyor mesela. Bende hayır kendi memesi yada evet silikon diyorum. Hiçbir meme yatarken öyle dimdik durmaz, silikon sa belli olur der. Ama katılmıyorum bazı düşüncelerine. Yanlış düşündüğü şeylerde oluyor.
Çok yapay sonuçlarda var tabi, yani çok uzaktan gördüğünde bile anlıyorsun. Ama çokta doğal sonuçlar var. Doğal demişken küçük sonuçlardan bahsetmiyorum. Büyük olupta gayet diri ve sexy ama doğal duran sonuçlar var. Bu doktorun mahareti bence... Maalesef herkes öyle sonuçlara ulaşamıyor. Kimide doğal olmayan sonuçlar istiyor tabi zevk meselesi
Ellleyince belli olurmu?? O da doktorun titiz çalışması, doğru planlama ile en aza indirilebilir. Eşim belli olmuyor asla diyor.
İnsanlar daha çok bayanlar misal şüphede kalınca kesi izini araştırıyorBenim meme ucunda, asla belli olmuyor. O yönden inanmıyorlar misal
Şu ana kadar çevremde ameliyat olan bayanların eşlerini örnek vereyim... Ameliyat öncesi hep eşlerini ikna edip vazgeçirmeye çalıştılar. Ama ameliyattan sonrada iyiki dediler ve mutlular.Hiçbir erkeğin güzel dolgun gögüslere hayır diyecegini düşünmüyorum. Meme ve popo onlar için vazgeçilmez kıvrımlar
Ben açıkçası en çok emzirme durumundan tedirginim yani bazen doku zedelenmesinden dolayı zarar görüyormuş ve süt olmuyormuş o yüzden sanırım yaptırsam bile iki çocuktan sonra yaparım :))) hem evliliğin ilerleyen döneminde renk katmış olurumaçıkçası ben önemseyeceğini düşünüyorum..ben uzun zamandır bu konuyu düşünüyordum kilo alırsam büyür doğal yollarla büyür diye ama hayatında kimse yokken bunu ertelemek daha kolay oluyor.Göğüs altım 75 üstü 80 cm yani 5-6 cmlik bi doku var.48 kiloyum bu arada..Nişanlımda zaman zaman görüntüyü önemsediğini çok dolaylı yollardan bana hissettirdi..inanın ne yapacağımı bilmiyorum.Bu bi başkasından ziyade ergenliğimden beri benim özgüvenimi düşüren bi konuydu. İşin kötüsü düğünüme 3 ay var.. artık olsamda zaten yumuşamaz ve anlaşılır..çok kötü hissediyorum..
Ben emziriyorum ve protezler 10 yıldır bende. Hiç bi sıkıntı olmuyo.Meme
Ben açıkçası en çok emzirme durumundan tedirginim yani bazen doku zedelenmesinden dolayı zarar görüyormuş ve süt olmuyormuş o yüzden sanırım yaptırsam bile iki çocuktan sonra yaparım :))) hem evliliğin ilerleyen döneminde renk katmış olurumtabi şuan büyüyen goguslerim tekrar kuculunce de aynı şeyi düşünür müyüm yaşayıp görücez
Kontrole her izmire gittiğimde ugruyorum. Oyle bişey yok. Gittiği yere kadar gidiyo.Bide 10 yıldan sonra değiştirmek gerektiğini duydum size söylediler mi bunu veya kontrole gittiniz mi
Bu en büyük tereddutum gerçekten çok teşekkürler her hangi bir ağrı vs yaptı mıBen emziriyorum ve protezler 10 yıldır bende. Hiç bi sıkıntı olmuyo.
Yasamazsın. Ben 1.5 aydır emzırıyorum. Hiç bi sıkıntı yok. Cocuklarda memeyi kavrıyor. Benım ikizlerim var. Bi meme denizin diğeri ise doğa'nınYaaa işte bu aradığım bilgiydibende yaptırıcam 20 gün sonra tek sıkkntı emzirirken veya süt dolarken iskonto Yaşar mıyım korkusuydu
Maşallah canımBen emziriyorum ve protezler 10 yıldır bende. Hiç bi sıkıntı olmuyo.
Hayır sadece cok sut doldumu meme uclarım kaşınır gibi oluyo. Çocuk emip boşalınca rahatlıyo. Ama bu her emziren annede oluyomus. Prorezle alakalı değil yaniBu en büyük tereddutum gerçekten çok teşekkürler her hangi bir ağrı vs yaptı mı
Amin canım inşallah.Maşallah canımAllah, analı babalı büyütsün inşallah ❤
Şuan hamileyim benim de kaşınıyor o dediğiniz gibi hamileliktenHayır sadece cok sut doldumu meme uclarım kaşınır gibi oluyo. Çocuk emip boşalınca rahatlıyo. Ama bu her emziren annede oluyomus. Prorezle alakalı değil yani
Aynen ben de dün tekrar denedim çok garip oluyorYa inanmıyorum ya .. anlattıgınız deneyi şuan denedim acayip enteresan gülsem mi korksam mı bilemedim. Biraz ürktüm. Tüm meme kıpkırmızı oluyor ve damarlar görünüyor ay cok enteresandı ya bunu doktorlarımız bile bilmiyodur
Hangi hastanede yaptıracaksınızYaaa işte bu aradığım bilgiydibende yaptırıcam 20 gün sonra tek sıkkntı emzirirken veya süt dolarken iskonto Yaşar mıyım korkusuydu
İstanbul için bildiğiniz doktorları paylaşır mısınız, devlet hastanesinde de yapılıyormuş galiba o konu hakkında da bilginiz var mıŞu an aklıma gelen hiçbir doktor ismi yok canım maalesef. İstanbulda bilgim çok ama başka şehirler maalesef.. Önceden yazan paylaşan çok kişi vardı forumda ama artık pek yok. Okuyan olursa yazar bilgilendirir muhakkak. İstersen bu konu ile ilgili tavsiye alabileceğin bir konu aç yazan olur