- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
- Konu Sahibi banuares33
Cep rahatlatilınca direk asağı iniyormu yoksa yine bir müddet yukarda durup zamanlamı iniyor yardım lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cebi proteze göre küçük açtılar sanırım. eciş bücüş duruyodur o yüzden. yani ben böyle anladımCep rahatlatilınca direk asağı iniyormu yoksa yine bir müddet yukarda durup zamanlamı iniyor yardım lütfen
Sporcu olmamdan kaynaklaniyor malesef kaslar sert bir türlü gevsemedi cebide sanirim ufak acmislarÇok geçmiş olsun.. Bende meme büyütme olalı 3 hafta oluyor en korktuğum şey acaba neden Böyle bir durum oluşmuş olabilir ki..
Yok eciş bücüş durmuyo yukarda duruyo sadece memeler guzel oldu ama sag taraf yukardacebi proteze göre küçük açtılar sanırım. eciş bücüş duruyodur o yüzden. yani ben böyle anladım
Banucum sürecini biliyorum, cok kolay gelsin canım Muhtemelen normal cep ilk açıldığında nasıl bir müddet yine yukarıda durup sonra iniyorsa yine öyle olur bence. Yani sol gögsüne benzer bir sürec olur, yinede doktoruna sorarsın tabii...Cep rahatlatilınca direk asağı iniyormu yoksa yine bir müddet yukarda durup zamanlamı iniyor yardım lütfen
Valla daral geldi artik şeytan diyor çıkart kurtul.sol gogus 1 ayda inmisti.gercekten ruhum yoruldu persembeyi atlatayim 3 ay daha bekleyecegim eger akibet yine ayni olursa çıkarttırıcam karar verdimBanucum sürecini biliyorum, cok kolay gelsin canım Muhtemelen normal cep ilk açıldığında nasıl bir müddet yine yukarıda durup sonra iniyorsa yine öyle olur bence. Yani sol gögsüne benzer bir sürec olur, yinede doktoruna sorarsın tabii...
Aa neden? Sadece görüntü olarak inmemesi mi rahatsız ediyor şu an. Yoksa ağrı sızı mı yapıyor sağ göğüs, verdiği rahatsızlık ne düzeyde merak ettim cnmValla daral geldi artik şeytan diyor çıkart kurtul.sol gogus 1 ayda inmisti.gercekten ruhum yoruldu persembeyi atlatayim 3 ay daha bekleyecegim eger akibet yine ayni olursa çıkarttırıcam karar verdim
Goruntusu güzel ama sağ yan kaburgam agriyo omuz agriyo kol agriyo koltuk altina dogru cikintisi var sag memenin kol hareketlerimi sınırlıyor.bakıcam eger sonuc alamazsam ya çıkarttırıcam yada farklı bir cerraha revizyona gidicem 3 farkli cerrahla gorustum yapabilirim dedi benim doktorum yanda biraz kalacak kaburga yapindan oturu diyor.doktorumu seviyorum guveniyorumda ama soz konusu sadece goruntu degil rahat degilim suanda vucut huzursuzAa neden? Sadece görüntü olarak inmemesi mi rahatsız ediyor şu an. Yoksa ağrı sızı mı yapıyor sağ göğüs, verdiği rahatsızlık ne düzeyde merak ettim cnm
Goruntusu güzel ama sağ yan kaburgam agriyo omuz agriyo kol agriyo koltuk altina dogru cikintisi var sag memenin kol hareketlerimi sınırlıyor.bakıcam eger sonuc alamazsam ya çıkarttırıcam yada farklı bir cerraha revizyona gidicem 3 farkli cerrahla gorustum yapabilirim dedi benim doktorum yanda biraz kalacak kaburga yapindan oturu diyor.doktorumu seviyorum guveniyorumda ama soz konusu sadece goruntu degil rahat degilim suanda vucut huzursuz
Persembe gunu 2.ameliyat cebi rahatlatip protezi asagiya cekecek doktorum mentor marka protezlerim iyi yani.bakalim persembe aksami belli olur hersey sag salim atlatirim umarimMerhaba şehir olarak nerdesiniz.. bugün görüşmem vardı 24.gundu bugün dr umdan çok çok çok memnunum aşırı iligli harika birkadin ameliyat öncesinde de bir ton soruya cevap verdi bugün gittiğimde de de aynı şekilde ama ben de burada hep deneyin yaşayanların farklı görüşlerine ihtiyaç duydum .... olayınız ile ilgili bende soru sordum kullanılan protez bazen yerinde tam yerleşmiyor yada vucusun farklı sebeblerden dolayı verdiği tepkiler oluşabiliyor dedi. Bunun tam.manasi ile belgelenmiş bir nedeni yok dedi mesela genetik sebeb, doktor hatası,hatalı hareket ve yatış pozisyonu herşey etken olabilir dedi.. sizin cep dışına taşmış bir proteziniz söz konusu ise vakit kaybetmeden bence bu durumu duzelttirin daha fazla ağrıya sebebiyet vermeden bir de kullanılan protezin marka ve modeli de çok önemli nedir markası özelliği onu da giz önünde bulundurun lütfen tekrar geçmiş olsun sevgiler
Her sey coookk guzel olacakkPersembe gunu 2.ameliyat cebi rahatlatip protezi asagiya cekecek doktorum mentor marka protezlerim iyi yani.bakalim persembe aksami belli olur hersey sag salim atlatirim umarim
İnsallah canim benim yaa vallahi cikarttirmak istemiyorum umarim sonuc alirimHer sey coookk guzel olacakk
Persembe gunu 2.ameliyat cebi rahatlatip protezi asagiya cekecek doktorum mentor marka protezlerim iyi yani.bakalim persembe aksami belli olur hersey sag salim atlatirim umarim
İnsallaaaaaahhhhHerşey sorunsuz bir şekilde gönlünüze göre olsun inşallah ❤ güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ay hadi insallaaahhhSimdiden gecmiş olsunn memişler istediğin gibi olur umarım