• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protez ve diklestirme! lütfen yardim!

rassig

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
688
329
108
Almanya
Ben meme büyütme icin bir kac Doktora basvurdum..kimisi diklestirmekte gerek diyor, kimisi sadece protez yeterli diyor. Lütfen bikgisu olan yardimci olurmu? Cok sasirdim ne yapacagimi ve hangi doktoda karar kilacagimi:(

Ben meme büyütme icin bir kac Doktora basvurdum..kimisi diklestirmekte gerek diyor, kimisi sadece protez yeterli diyor. Lütfen bikgisu olan yardimci olurmu? Cok sasirdim ne yapacagimi ve hangi doktoda karar kilacagimi:(

dikleştirme ihtimalinin olmaması daha iyi. o doktorların üzerinde yoğunlaş bence.
ve yuvarlak protez iste

Tesekkür ederim cevabin icin canim..sendemi yaptirdin gögüslerini? Benim fazla bir bilgim olmadigi icin buradan biraz destek bekledim ama pek cevap yazan olmuyo:(..

Tesekkür ederim cevabin icin canim..sendemi yaptirdin gögüslerini? Benim fazla bir bilgim olmadigi icin buradan biraz destek bekledim ama pek cevap yazan olmuyo:(..

evet yaptırdım canım sadece büyütme benimki
görmemişlerdir yoksa herkes yardım ediyo birbirine. merak ettiklerini sorabilirsin

bide alıntı ile cevapla yazıyoya ordan cevap verki ne yazdığını görebilelim. yoksa mesajın gelmez bildirim olarak

Ben sadece konuya cevap ver buttonu görüyorum..alinti olarak nasil yapicam beceremiyorum:(

benim 21 gün oldu ankara hacettepe Haldun Bey yaptı. damla 345 cc oldu. meme altı kesisi ile
ilk günler zor ama şimdi daha iyiyim çok şükür.

Arkadaslok teklifi gönderdim ,kabul edermisin canim..bugün yatdim haldun beye ve resim gönderdim..diklestirme gerekmez dedi..ama ekime kadar doluymus.bakalim ben iznimi nasil ayarlayabilirim..

Arkadaslok teklifi gönderdim ,kabul edermisin canim..bugün yatdim haldun beye ve resim gönderdim..diklestirme gerekmez dedi..ama ekime kadar doluymus.bakalim ben iznimi nasil ayarlayabilirim..

kabul ettim canım.
çok doluymuş yaa Haldun bey. inşallah ayarlarsın iznini.

Back