merhaba herkese...direkt sorularıma geçiyorum,
protez tırnak yaptırdıktan sonra günlük hayatı etkiliyor mu mesela bulaşık yıkayabilir miyim banyomu rahat yapabilir miyim
benm ancak şimdi vaktim oldu bakıyorumda netten fırsat sitelerinden birinde yaptırtcam ama günlük hayatımı etkilemez değil mi cnmm
kızlarrr nelere dikkat etmem gerekiyor... fikri olan yok mu
kızzlar çok teşekkür ederim cvblarınız için.......
bu hafta izinliyim de yaptırmak istiyorum
sizce
jel li olan mı yoksa
diğer yöntemmi aksirilik mi neydi :44:
şimdiden teşekkürler
Ben izmir de aradim bikac yer denedim fakat alsancakta myclinica dan memnun kaldim dayanikli yapanda egitmen zaten herkes iyi yapamiyor bu isi sonra ertesi gun elinde kaliyor tirnak
merhaba herkese...direkt sorularıma geçiyorum,
protez tırnak yaptırdıktan sonra günlük hayatı etkiliyor mu mesela bulaşık yıkayabilir miyim banyomu rahat yapabilir miyim
benm ancak şimdi vaktim oldu bakıyorumda netten fırsat sitelerinden birinde yaptırtcam ama günlük hayatımı etkilemez değil mi cnmm
bende bi iki hafta oldu yaptirali, gorunumu harika cok dogal gorunuyor elleri daha havali gosteriyor ama ilk bi kac gun zorlandim acikcasi cadi gibi uzun yaptirmadim tirnaklarimi ama normalden daha uzun. banyo felan sorun degildide mesela mesaj yazmakta zorlaniyordumtuslara istedigim gibi cat cut basamiyordum ama su anda bi sorun yok alisma asamasiydi, alistiktan sonra herseyi rahatlikla yaparsin cnm.
Öncelikle kesinlikle belli olmuyor bunu söyleyebilirim. Ben fransız manikürü yaptırdım. İnanılmaz hoş duruyor. Alttan uzayan tırnaklara gelince ayda bir bakıma gidiliyor ve uzayanlar kesilip işlem tekrar ediliyor. Ama ilk yaptırdığında olduğu gibi uzun süren bir işlem değilmiş. Ben 130 TL ye yaptırdım. Bakımı da 40 TL. Kırılma ihtimali de neredeyse hiç yok gibi.Çünki o kadar sert ki. Yaklaşık 2 saat kadar sürdü ama kesinlikle değdi.
Ben birkaç yer denedim ikinci gün tırnaklarım tek tek düşmeye başladı hevesim kırıldı tabi,fakat bir çare bulmaya mecburdum elylerimden öyle utanıyordumki otobüste tutunamıyordum ,okadarmı diyceksiniz ama bana hak verceksiniz resmini ekliycem elimde değil istem dışı yiyorum tırnaklarımı(
Ve zeminde tırnak yok doğru düzgün protez tutunamıyormuş öle dedi yapmayan yerler ben yinede araştırdım malzeme kalitesi ve ustalıkla kalıp tırnak yapılabiliyormuş adliyeden bir arkadaş yaptırmış x bir yere kıbrısşehitlerinde ve çok memnunum dedi ,tabi ben daha öncedende ağzım yandığı için güvenemedim ve bekledim tırnakları ne zaman düşecek diye:) düşmedi ondan çok memnun oldum aradığım yeri buldum diye arkadaşım bakıma gitti bende randevu aldım yaptırdım 3üncü haftam ve maşallah diyeyim bu kadar doğal ve sağlam nasıl oldu bende anlamadım
Aydan hanıma sonsuz teşekürler çok güler yüzlü ve hijyenik beni çoook büyük bir dertten kurtardı özgüven çok önemli bir bayan için arkadaşlar ve özgüveni biz kadınlarda oluşturan unsurların başında geliyor tırnaklarımız ,hava almama gibi birşey yok onuda çok araştırdım tırnak kenarlardan besleniyormuş kenarlara yapmıyorlar zaten ,neyse sonuçta bana göre bu bir sağlık problemi
ellerinizle barışın sizde ben çok mutluyummEki Görüntüle 696009 Eki Görüntüle 696011
rica etsem bana özelden kıbrıs şehtlerindeki yerin adını yazar mısın?bide fiyat neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?