Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben 3 senedir sürekli kullanıyorum görüntüsü rahatlığı muhteşem kırılma felanda olmuyor. 3 sene önce ilk yaptırmaya başladığımda bi kaç yeri denedim ama kesinlikle yapan kişinin profesyonel olması lazım izmirde yaşıyorum izmirde protez tırnak yaptırmak isteyen varsa gittiğim yeri kerinlikle tavsiye ederim
zerrin adresi bekliyorum canım.
kızlar ben 3 senedir sürekli kullanıyorum görüntüsü rahatlığı muhteşem kırılma felanda olmuyor. 3 sene önce ilk yaptırmaya başladığımda bi kaç yeri denedim ama kesinlikle yapan kişinin profesyonel olması lazım izmirde yaşıyorum izmirde protez tırnak yaptırmak isteyen varsa gittiğim yeri kerinlikle tavsiye ederim
Canım adresi bizede verirmisin lütfen..iyi bir yer olsun istiyorum ilk defa yaptırıcam ve tavsiyeyle gitmek istiyorum
merhaba herkese...direkt sorularıma geçiyorum,
protez tırnak yaptırdıktan sonra günlük hayatı etkiliyor mu mesela bulaşık yıkayabilir miyim banyomu rahat yapabilir miyim
benm ancak şimdi vaktim oldu bakıyorumda netten fırsat sitelerinden birinde yaptırtcam ama günlük hayatımı etkilemez değil mi