• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protez tırnak kızlar yardım

canım ben hem kullanıyorum hem kendim yapıyorum işin gerçeği protez yapılırken tırnakta durması için orjınal tırnaklar biraz törpülenir. aksi taktirde protez tırnakta durmaz. dolayısıyla tırnakların uzadıgı zaman eski haline gelir.

ben bu hafta yaptırdım. izmirdeyim bostanlı nail arts ta jel sistem ile yaptırdım indirimliydi 5o tl. kendim yapabilir miyim bilmiyorum. memnun kaldım. doğal görünümlü yaptırdım bu sefer çünkü daha önce frenchliydi benim hatam yüzünden bir koptu ve çok kötü bir görüntü ortaya çıktı. en azından şimdi bir kopma sonucunda oje sürüp acayip görüntüyü kapatırım diye düşünüyorum. kendi tırnağınız törpüleniyor, fakat tırnak uzadıkça dipten nefes aldığı için problem olmuyor. tek sorun tırnak uzadıkça bombeli görünümün artması. çektiğim br fotoyu da gönderiyorum. sorun olursa sorabilirsin.

co ince ve dogal guzel duriyor sizin ki , ben cumartesi yaptirdim teo salonun da istanbul 200 Tl odemesine yaptirdim , ve dun aksam birsey yapiyordum da bi tanesi cikti yani bilmem 6 ay kalmasi gerekiyor dedi de !
viber image.jpg

Back