• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protez tırnak kızlar yardım

Bbhomemaker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
29
9
1
31
Kızlar protez tırnak yaptırmak istiyorum jel yöntemi ile ama çokta kararsızım,kendi tırnağıma bir zarar gelsin istemiyorum şu an gayet sağlıklı ve güzeller aslında o yüzden kafam karıştı diyebilirim :( daha önce yaptıranınız varsa görüşlerinizi bekliyorum lütfen

iyi yapılırsa kendi tırnağa bir zararı yok deniyor ancak çıkarırken falan törpüleme işlemi yapılıyor kendi tırnağınızın da zarar görmesi muhtemel. ben kendim yapacağım malzemeleri sipariş etttim bakalım göreceğiz nasıl bir zararı olacak.

ben bu hafta yaptırdım. izmirdeyim bostanlı nail arts ta jel sistem ile yaptırdım indirimliydi 5o tl. kendim yapabilir miyim bilmiyorum. memnun kaldım. doğal görünümlü yaptırdım bu sefer çünkü daha önce frenchliydi benim hatam yüzünden bir koptu ve çok kötü bir görüntü ortaya çıktı. en azından şimdi bir kopma sonucunda oje sürüp acayip görüntüyü kapatırım diye düşünüyorum. kendi tırnağınız törpüleniyor, fakat tırnak uzadıkça dipten nefes aldığı için problem olmuyor. tek sorun tırnak uzadıkça bombeli görünümün artması. çektiğim br fotoyu da gönderiyorum. sorun olursa sorabilirsin.

ben bu hafta yaptırdım. izmirdeyim bostanlı nail arts ta jel sistem ile yaptırdım indirimliydi 5o tl. kendim yapabilir miyim bilmiyorum. memnun kaldım. doğal görünümlü yaptırdım bu sefer çünkü daha önce frenchliydi benim hatam yüzünden bir koptu ve çok kötü bir görüntü ortaya çıktı. en azından şimdi bir kopma sonucunda oje sürüp acayip görüntüyü kapatırım diye düşünüyorum. kendi tırnağınız törpüleniyor, fakat tırnak uzadıkça dipten nefes aldığı için problem olmuyor. tek sorun tırnak uzadıkça bombeli görünümün artması. çektiğim br fotoyu da gönderiyorum. sorun olursa sorabilirsin.

Bende izmirdeyim aynı şekilde aynı yere yaptırmayı düşünüyorum fakat frenchli yaptırmayı düşünüyodum aslında ama kullanışsız mı acaba? Sürekli oje değiştiren bi insanım o yüzden doğal görünümlü diye düşünmüştüm ilk ama french'li olsa bile üzerine oje sürebilirsin dendi bende daha iyi mi diye karar veremedim

Çok hoş gözüküyo bu arada tırnakların güle güle kullan :)

Bbhomemaker Bbhomemaker teşekkür ederim :) frenchli de kullandım. onun ayrı bir havası var bu bir gerçek ama oje değiştirmeyi seviyorsan doğal görünüm yaptır derim. çünkü frenchli iken sadece koyu renk oje sürebiliyorsun. açık renkleri ve sürüldüğünde tırnak görünen renkleri seviyorsan frenchli olduğunda kullanamıyorsun. Nasıl desem tırnak uzadıkça protez tırnak ile kendi tırnağının görüntü farklılığını kapatmak için zaten koyu oje kullanmak zorunda kalacağın için hangisine hevesleniyorsan onu yaptır derim memnun kalmazsan bir sonraki bakımda değiştirebilirsin.

Bbhomemaker Bbhomemaker teşekkür ederim :) frenchli de kullandım. onun ayrı bir havası var bu bir gerçek ama oje değiştirmeyi seviyorsan doğal görünüm yaptır derim. çünkü frenchli iken sadece koyu renk oje sürebiliyorsun. açık renkleri ve sürüldüğünde tırnak görünen renkleri seviyorsan frenchli olduğunda kullanamıyorsun. Nasıl desem tırnak uzadıkça protez tırnak ile kendi tırnağının görüntü farklılığını kapatmak için zaten koyu oje kullanmak zorunda kalacağın için hangisine hevesleniyorsan onu yaptır derim memnun kalmazsan bir sonraki bakımda değiştirebilirsin.

Aa önce french'li yaptırıp daha sonra bunu doğal görünümlüye dönüştürebilmek mümkün yani? Bunu bilmiyodum gerçekten öğrenmiş oldum :)

Bbhomemaker Bbhomemaker mümkün canım. yaklaşık 3- 4 hafta sonra bakım için çağırıyorlar ve tırnak üzerindeki jeli çıkarıp yeniledikleri için ister doğal ister frenchli yaptırabiliyorsun.

benim tırnaklaırm çok küçük bendede olurmu kızlar??

Olur bence canım ya niye olmasın ki benimde baş parmaklarım basık bildiğin onlar için istiyorum aslında ama toptan bütün el yararlanıyo bu durumdan işte

pikolata78 pikolata78 çook teşekkür ederim canım bilgiler için inan çok yardımcı oldu daha bi rahatladım şimdi

Olur bence canım ya niye olmasın ki benimde baş parmaklarım basık bildiğin onlar için istiyorum aslında ama toptan bütün el yararlanıyo bu durumdan işte

pikolata78 pikolata78 çook teşekkür ederim canım bilgiler için inan çok yardımcı oldu daha bi rahatladım şimdi
teşekkür ederim canm bende araştırıyorum hala

Kızlar benim protezlerim 3 gün içinde tek tek koptular şok oldum. Daha önce Alsancak ta yaptırmıştım ama bu sorunu yaşamamıştım. Evime yakın diye nail arts a gittim. Çok pişmanım. Şayet yaptırmadıysanız oraya gitmeyin derim. Başta dipleri havalandı tırnak ile protez arasına hep oje kaçtu. Asetonla silince aradan kötü bir görüntü ortaya çıktı. Sokakta yürürken işaret parmağımdaki yola düştü tam rezillik. So ra bir başkası derken sırayla koptular. Zorlayıcı bir işte yapmadım. Pes yani. Başta çok güzel görünüyordu. Belki de malzeme kalitesiz. Tırnak üstü törpüsü ile zor düzelttim. Altı yapışkanlı soyulmuş çıktı.

Kızlar benim protezlerim 3 gün içinde tek tek koptular şok oldum. Daha önce Alsancak ta yaptırmıştım ama bu sorunu yaşamamıştım. Evime yakın diye nail arts a gittim. Çok pişmanım. Şayet yaptırmadıysanız oraya gitmeyin derim. Başta dipleri havalandı tırnak ile protez arasına hep oje kaçtu. Asetonla silince aradan kötü bir görüntü ortaya çıktı. Sokakta yürürken işaret parmağımdaki yola düştü tam rezillik. So ra bir başkası derken sırayla koptular. Zorlayıcı bir işte yapmadım. Pes yani. Başta çok güzel görünüyordu. Belki de malzeme kalitesiz. Tırnak üstü törpüsü ile zor düzelttim. Altı yapışkanlı soyulmuş çıktı.

Ay geçmiş olsun canım ya..bende daha yaptırmadım ama oraya yaptırmayı düşünüyodum işte :( üzüldüm şimdi acaba indirimli fiyat ayağına ucuz malzeme mi kullandılar? Alsancakta nerde yaptırmıştın,o iyi miydi peki?

Ay geçmiş olsun canım ya..bende daha yaptırmadım ama oraya yaptırmayı düşünüyodum işte :KK43: üzüldüm şimdi acaba indirimli fiyat ayağına ucuz malzeme mi kullandılar? Alsancakta nerde yaptırmıştın,o iyi miydi peki?
Olabilir canım. Alsancak ta altınel saç ve tırnak tasarımda olha hanıma yaptırdım. Çok kalabalık ama işçilik süper. Alsancak Camii'nin karşı sırasında fiyat aynu 50tl. Beklemeyi göze alırsan memnun kalırsın. Orda ben dört kere yaptırdım böyle bir sorun yaşamadım canım bilgin olsun.

Olabilir canım. Alsancak ta altınel saç ve tırnak tasarımda olha hanıma yaptırdım. Çok kalabalık ama işçilik süper. Alsancak Camii'nin karşı sırasında fiyat aynu 50tl. Beklemeyi göze alırsan memnun kalırsın. Orda ben dört kere yaptırdım böyle bir sorun yaşamadım canım bilgin olsun.

Kendisiyle geçen hafta görüştüm şansıma randevu almadım diğerine giderim diye düşünüyodum iyi oldu söylediğin vallahi teşekkürler tatlım :) çok saol bilgilendirdiğin için
Şu an nasıl tırnakların peki çıkardın mı komple?

Kendisiyle geçen hafta görüştüm şansıma randevu almadım diğerine giderim diye düşünüyodum iyi oldu söylediğin vallahi teşekkürler tatlım :) çok saol bilgilendirdiğin için
Şu an nasıl tırnakların peki çıkardın mı komple?
Geri kalanları da dipten havalanmaya başlayınca çok az zorlama ile çıkardım. Nail arts çok samimi bşr ortam çok güzel karşılıyorlar. Keşke memnun kalsaydım. Hem evime de çok yakındı. Alsancak ta Olga hanımın yerinde son gidişimde 3 saat bekledim. Randevum üçte idi altı da işleme başlandı. Bu arada inanır mısın bir bardak çay dahi ikram etmediler. O son gidişim olmuştu. Ama işine lafım yok. Nasıl desem bu paraya işi yapıyoruz bize dua edin modundalar gibi geldi bana.

Kızlar protez tırnak yaptırmak istiyorum jel yöntemi ile ama çokta kararsızım,kendi tırnağıma bir zarar gelsin istemiyorum şu an gayet sağlıklı ve güzeller aslında o yüzden kafam karıştı diyebilirim :KK43: daha önce yaptıranınız varsa görüşlerinizi bekliyorum lütfen
Benim kuzenim yaptiriyor cok memnun.calisdigi icin fazla zaman ayirMiyor tirnak bakimina cok rahatim diyo

kardeşim kendi takıyor ama 2 gün geçince tırnaklar acıyor diyor çözüm nedir çıkarması çok zaman alıyor

3 aydır protez tırnak kullanıyorum kızlar (dayanamadım yaptırdım evet) ve gayet memnunum üstelik oldukça uzunlar diyebilirim yani ben öyle tercih ediyorum fakat çok rahatım,izmirde yaptırdım normalde ilk yapım 150tl ama ben bi kampanyadan yararlandım ve 50ye yaptırdım aylık bakım ücretide 50tl fakat kendi tırnaklarım biraz çabuk uzuyo bu yüzden ayda iki kez bakım yaptırıyorum yani sizde benim gibi uzun tercih ederseniz ayda 1 bakım pek kurtarmıyo ama kısa tercih ediyosanız sorun olmaz diye tahmin ediyorum.Yine sorularınız olursa yardımcı olabilirim

Back