Protez sonrası ağrı

busesoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
21
6
1
25
arkadaşlar bugün üçüncü günüm ilk iki gün çok kolay geçmişti ama bugün o kadar çok ağrım var ki o pişman olunan evredeyim kollarım göğsüm çok kötü bu geçecek mi bilmiyorum sürekli ağlıyorum😭😭😭😭bi önerisi olan var mı

arkadaşlar bugün üçüncü günüm ilk iki gün çok kolay geçmişti ama bugün o kadar çok ağrım var ki o pişman olunan evredeyim kollarım göğsüm çok kötü bu geçecek mi bilmiyorum sürekli ağlıyorum😭😭😭😭bi önerisi olan var mı
Canim gecicek merak etme. Olabildigince az hareket et. Agri kesiciyi biraz daha erken kullan dayanamiyorsan. Bu halde acile gtmek de dert ama tanidik hemsire varsa ve bir agri kesici igne vurabilirse o daha etkili. Bnm dr yazmisti igne gerek olursa kullanin diye. Hemsire de ayarlamistim istedgm zaman eve gelicek. Ama gerek kalmadi haplarla idare ettim ben. Senin niye ucuncu gun boyle vurduki 😔 kisa surede gecicek merak etme. Operasyon sonrasi uzun sure dayanamiycak derecede agri yasayan birine rastlamadim ben.

Canim gecicek merak etme. Olabildigince az hareket et. Agri kesiciyi biraz daha erken kullan dayanamiyorsan. Bu halde acile gtmek de dert ama tanidik hemsire varsa ve bir agri kesici igne vurabilirse o daha etkili. Bnm dr yazmisti igne gerek olursa kullanin diye. Hemsire de ayarlamistim istedgm zaman eve gelicek. Ama gerek kalmadi haplarla idare ettim ben. Senin niye ucuncu gun boyle vurduki 😔 kisa surede gecicek merak etme. Operasyon sonrasi uzun sure dayanamiycak derecede agri yasayan birine rastlamadim ben.
Çoook tesekkur ederim yazdıklarınız için yakınımda hiç hastane de yok serum iğne için 😭😭annem beni çok fazla yürüttü hata mı yaptık acaba bilemiyorum😭

Çoook tesekkur ederim yazdıklarınız için yakınımda hiç hastane de yok serum iğne için 😭😭annem beni çok fazla yürüttü hata mı yaptık acaba bilemiyorum😭
Yurumeniz cok iyi, hata degil. Dikkat etmeniz gereken seyler darbe almamak, kollari bir sure bedenden ayirmamak yani yukari kaldirmamak ve hic bir sekilde agir bir sey kaldirmamak. Ben de ilk bir hafta evin icinde cok yurudum. Yurumek kan dolasimini sagladigi icin odemin hizli atilmasini saglar. Ayni sekilde bol su icmek de oyle. Odem de agriya sebep oluyor. Telas yapmayin. Yanlis birsey yaptiginizi dusunmuyorum. Olagan agrilardir muhtemelen. En fazla bir iki gun daha sikinti cekersiniz. sonra hizli bir sekilde iyilesiceksiniz merak etmeyin. 2 hafta doldugunda cok daha rahat hissediceksiniz. Kahve de tuketebilirsiniz iyi gelir. Bn nescaffe cok icerim. Hastaneden daha cikmadan krizim tutmustu dr a danistim zarari olur mu diye. İcebilirsiniz faydasi var demisti.

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Benim de ilk iki gün daha katlanılabilirdi. Üçüncü gün gece resmen pişmanlıktan ölmüştüm. Dördüncü gün düzeliyor merak etmeyin bir hayli hafifliyor 4-5-6 derken sonrası ağrısız zaten. Sadece hayat kaliteniz düşüyor bir süre. Benim de 17. gün falan oldu kollarımı geri germek, fazla yukarı kaldırmak ve yüz üstü yatmak haricinde normal hayatıma geri döndüm diyebilirim

Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim ağrılarım hala devam ediyo o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın😭 daha korseyi hiç açıp bakamadım bile korkudan😭bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum umarım artık yarına ağrım kalmaz😭

Back
X