- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.420
-
- Konu Sahibi caninfistigi
peki hamile miyimlere de mi??Ampülün olayım
Sürekli konu açıp üyelerin banlanmasını sağlayan ponçik konu sahiplerinin konusuna yorum yapılmayacak
O zaman kaçırttırma link at bişi yapppppppp
Allah ne verdiyse artıkpeki hamile miyimlere de mi??
tutamıyom kendimi ben illa bişiler iliştiresim geliyor
gittim baktım malum konuya son sayfalar gene ekşın dolu ama artık o kadını kimse tutamaz yarım saatte bir konu açar iyi korunuyor
bende konu açıcam kızım
bugün de batı hayranıyım
bugün yine batı hayranıyım
geçen batı hayranıyım..
ay ben bu sabah da batı hayranı olarak kalktım gibi başlıklar düşündüm, nasıl?
Ayy Allahım iyi kahkaha attırdıngeçen yine batı hayranıyım
Batı hayranı bizi de yanında götürcek kararlıKız napıyorsun düzenle o mesajı
Tunnelbar tavsiye edelimBiri internette ipyi başka bir ülkeden bile gösterecek uygulamalar olduğunu söylese iyi olacak.
bir kullanıcının aynı bilgisayardan ikinci bir üyelik aldığını anlamanın korkunç araştırma gerektiren süper hackerlık bilgisi ile yapılan bir şey olmadığını bilse insanlar.
Kız napıyorsun düzenle o mesajı
Bu konu neyine yetmiyorkavga çıkmaz bunlardan ekşın istiyorum üleyyyynnn
Bu konu neyine yetmiyor
Zaten bozdum alıntıyısevabına sen de alıntını düzenle libi, kızım bana demiş beni lök diye alıntılamış
Kaçıraymışım eyiymiş.tahammül edemediğin yerde bir sel...tra al, derin nefesi ciğerlerine çek ve devam et
Çok zekisiniz, gelin sizi moderatör yapalımBiri internette ipyi başka bir ülkeden bile gösterecek uygulamalar olduğunu söylese iyi olacak.
bir kullanıcının aynı bilgisayardan ikinci bir üyelik aldığını anlamanın korkunç araştırma gerektiren süper hackerlık bilgisi ile yapılan bir şey olmadığını bilse insanlar.