- 3 Nisan 2014
- 36.019
- 146.609
- Konu Sahibi caninfistigi
Evet hatırlıyorum bi ara görmüştüm öyle bişey ama çok oldu. Bakalım kazenin profilinden bulmaya çalışalım
baktım göremedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hatırlıyorum bi ara görmüştüm öyle bişey ama çok oldu. Bakalım kazenin profilinden bulmaya çalışalım
Hayır anlamadığım herkes nedenini sormuş, Kazende açıklama yapıcam demiş. sonra herkes gri. Yapmış bir açıklama da ben mi göremedim acaba?Siteye format atılıyo galiba
Noop,dediğin konu pro üyelere özel olan bölümde değil miydi?kimse hatırlamıyor mu yahu?
madem kazen konu içinde yazılmasına kızıyor şu 10 üyelikli arkadaşı ordan soralımda ifşa etsin..
Aynen yok maalesef..baktım göremedim..
Hayır anlamadığım herkes nedenini sormuş, Kazende açıklama yapıcam demiş. sonra herkes gri. Yapmış bir açıklama da ben mi göremedim acaba?
Hayır anlamadığım herkes nedenini sormuş, Kazende açıklama yapıcam demiş. sonra herkes gri. Yapmış bir açıklama da ben mi göremedim acaba?
Noop,dediğin konu pro üyelere özel olan bölümde değil miydi?
Hiçbirimiz anlamadık, açıklama bekliyoruz saatlerdirarkadaşlar noldu inanın anlamadım.
Ben buldum bişey Yok. Gerçi var hamilemiyim diye bi konu açılmış nasıl olmuşsao bölümüde bulamadım ki
Vayy ilk defa böyle birşey duydumAçıklama galiba atılanlara özel. TALEBİMİZ üzerine...
Bak ben daha pro olmadan ancak bu kadarını biliyorum idare eto bölümüde bulamadım ki
Ben buldum bişey Yok. Gerçi var hamilemiyim diye bi konu açılmış nasıl olmuşsa
Bence kesinlikle yanlışlıkla değil.Acaba gecıcı suremı ıptal yaptılar dersınız , acıklama yapılana kadar dursunlar dıyemı
ha nıye ban degılde ıptal
acaba yanlıslıklamı yaptılar dıye dusunmeye basladım cunku bana gore hıc bır sebeb yok ban yıyecek bıle
Ya da bılerek ıptal yaptılar gozdagı olsun dıye ama kalıcı bır karar olmayacak mı acaba dıyorumBence kesinlikle yanlışlıkla değil.
Benim bundan tek anladığım kızlara ortalığı karıştırıyorsunuz,alın size demişler..Ya da bılerek ıptal yaptılar gozdagı olsun dıye ama kalıcı bır karar olmayacak mı acaba dıyorum