• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Protein tozu kısır yaparmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Glz1

Sabır,Dua,şükür🌸🤲
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
1.081
883
73
Merhabalar 2 yıl önce eşim ağır spor yapıyordu protein tozu vs. Kullanıyordu .
5 ay önce sebepsiz azosperm olduğunu öğrendik .
Tüm hormon değerleri normal yapılabilecek testler yapıldı hersey normal genetik vs. ama sperm yok. Nedeni de bulunamadi .
1-2tane motil ve immotil sperm olarak vardı en son 2 hafta sonra tekrar test verecek.
Bizim durumumuzda olan varmı böyle yaptığı ağır spordan protein tozundan vs. Spermlere zarar vermis olabilirmi?

Merhabalar 2 yıl önce eşim ağır spor yapıyordu protein tozu vs. Kullanıyordu .
5 ay önce sebepsiz azosperm olduğunu öğrendik .
Tüm hormon değerleri normal yapılabilecek testler yapıldı hersey normal genetik vs. ama sperm yok. Nedeni de bulunamadi . 1-2tane motil ve immotil sperm olarak vardı en son 2 hafta sonra tekrar test verecek.
Bizim durumumuzda olan varmı böyle yaptığı ağır spordan protein tozundan vs. Spermlere zarar vermis olabilirmi?
Sanmıyorum Benim eşim de çok kullanırdı .bekarken.. evli iken de kullandı. Bizim ilk 8 ay çocuğumuz olmadi. hareket yoktu spermde ama sonra çocuğumuz oldu Demek ki onunla ilgili değil. Çünkü spor yapıp o tozdan kullanırdı. Hatta dalga geçerdik bir sürü protein aldık çok güçlü bir çocuk doğururum diye. Çünkü ben de ara ara kullanıyordum.

Sanmıyorum Benim eşim de çok kullanırdı .bekarken.. evli iken de kullandı. Bizim ilk 8 ay çocuğumuz olmadi. hareket yoktu spermde ama sonra çocuğumuz oldu Demek ki onunla ilgili değil. Çünkü spor yapıp o tozdan kullanırdı. Hatta dalga geçerdik bir sürü protein aldık çok güçlü bir çocuk doğururum diye. Çünkü ben de ara ara kullanıyordum.
Herseyi sorgulamaya basladim malesef 🤷‍♀️
Belki küçükken geçirdigi ateşli hastaliktan oldu hiç bilmiyorum. nedenini bilmemek de çok zor nasıl bir tedavi uygulanacağını bilmiyorlar nedeni belli olsa belki daha kolay olurdu 🤷‍♀️

Back
X