• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pronovias modellerini diken gelinlikçi var mı?

Arkadaşlar selam,
İzmir'de istediğiniz modelin birebir aynısını dikebilecek tek yer söyleyebilirim : Sisters modaevi. Karşıyaka yalı da. Kızkardeşimin düğünü sırasında dolaşmadığımız yer kalmadı İzmir de. Götürdüğümüz modelin aynısını hazırladılar.. Hem de 2 prova yapıyorlar sadece. Fiyatlarda kesinlikle abartıldığı gibi değil. Çok da uygun fiyata, hem kaliteli malzeme, hem kaliteli işçilik...İnanılmaz güleryüzlü ve profesyoneller. Başka yer dolaşıp yorulmayın derim.

ben de kadıköyde pronoviasın resimdeki rima modelini 1400 liraya diktirdim ve aynısı oldu çok da yakıştı hiçbir problem çıkmadı, isterseniz özelden adresini verebilirim $rima.jpg

ben de kadıköyde pronoviasın resimdeki rima modelini 1400 liraya diktirdim ve aynısı oldu çok da yakıştı hiçbir problem çıkmadı, isterseniz özelden adresini verebilirimEki Görüntüle 120375

adresi verebilirsen çok sevinirim. kadıköy'e uğradığımda oraya da bakarım. model konusundaki fikrimi değiştirdim bu arada, işlemesi daha çok olan bir model arıyorum. henüz net karar verdiğim bi model yok :( fransız danteli istiyorum, ama fransız danteli ağırlıklı modellerin etek kısımları balık modeline yakın oluyo. ben eteği kabarık istiyorum.

teşekkürler :)

ben de kadıköyde pronoviasın resimdeki rima modelini 1400 liraya diktirdim ve aynısı oldu çok da yakıştı hiçbir problem çıkmadı, isterseniz özelden adresini verebilirimEki Görüntüle 120375

merhaba, benimde yakın zamanda nişanım var bende pronoviasın modellerini çok beğeniyorum ve diktirmek istiyorum.adresini verebilirseniz çok sevinirim.birde gelinliğinizin fotoğrafını görebilme şansımız varmıdır? şimdiden teşekkürler...

benimde gelinliğim pronovias modellerindendi emine gelinlik var istiklal caddesinde hemen hemen birebir dikti herhangi bir sorun yaşamadım

Bence konu başlığının yanına "pronovias'ın kumaşlarını kullanan gelinlikçi var mı" diye sormak da gerekiyordu. mesele sadece terzi becerisi değil ki. pronovias gelinliklerin güzelliğinde %80 kumaşların payı var bence. aynı veya yakın kalitede kumaş kullandıramadıktan sonra isterse terzi dünyanın en iyisi olsun...

"yarenka" ilginize gerçekten çok teşekkür ederim.mesaj sayım yeterli olmadığı için cevap veremedim kusura bakmayın.ben pronovias'ın gelinliklerine hayranım gerçekten istediğim model gelinlikler sizin gelinliğinizde beğendiğim modellerden biriydi gerçekten çok şık ama ne yazıkki gerçeğini almam mümkün değil :) gelinliğinizi paylaşırsanız çok sevinirim, bir de ne zaman diktirmiştiniz acaba ? teşekkürler...

Son düzenleme:
Back