ben 2009 da 750 ye kiralamıştım pendikte bir gelinliçiden pronoviasın modelini.
şimdi en yakın arkadasım martta evlenecek; o internet sitesi üzerinden 750 ye satın aldı sıfır üretimini, fiesta adı yanılmıyosam.
bana pek mantıklı gelmemişti ama dün geldi beraber açtık hayran kaldım benim gelinliğimden güzeldi
fiesta süper kızlar diktirirseniz onu yaptırın fotografından çok daha güzeeellll
burdan site adı veriliyor mu bilmiyorum ama sahibinden'den aldı.
tam detaylı bilmiyorum ama öğrenirim bugun.
Kızlar kafa karıştırmak istemesem de şunu söylemeliyim,
üzerinizde hiç görmediğiniz modeli diktirmek bence çok riskli.
Ben pronoviasa gidip denedim modelleri, fantastica için baştan beri kararlıydım ama
boyum uygun değilmiş, giyince hiç yakıştıramadım ...
1,58 benim boyum. Gelinlik seçiminde her ölçü önemliymiş ben onu öğrendim yani sadece boy değil.
Örneğin gerdan, boyun gögüs çatalınız arasındaki mesafe bile straplez mi kollu mu kararında etkili.
bel -kalça-göğüs oranınız, bacak ve üst beden oranınız... herşey önemli. O yüzden benim tavsiyem diktireceğiniz modelin en azından benzerini deneyin.
Mankendekiyle alakasız durabiliyor..
Eteğin 2 cm aşağıdan açılmasıyla yukarda olması bile değiştiriyor görüntüyü.
Dilerim içinize sineni olsun.
ben 2009 da 750 ye kiralamıştım pendikte bir gelinliçiden pronoviasın modelini.
şimdi en yakın arkadasım martta evlenecek; o internet sitesi üzerinden 750 ye satın aldı sıfır üretimini, fiesta adı yanılmıyosam.
bana pek mantıklı gelmemişti ama dün geldi beraber açtık hayran kaldım benim gelinliğimden güzeldi
fiesta süper kızlar diktirirseniz onu yaptırın fotografından çok daha güzeeellll
arkadasiin aldigi web sitesinin adresini verir misin?tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?