• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pronovias modellerini diken gelinlikçi var mı?

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Selam kızlar :)
Pronovias'ın gelinlik modellerini çok beğeniyorum. Hatta model şu.

$gelinlik.jpg

Bunu diktirmek istesem orjinali gibi olur mu acaba?

bende tam buraya pronovias modellerini dikebilen bi gelinlikçi sormak iiçin konu açıcaktım bu başlığı gördüm :78: ama yok galiba bilen biri :26:

kadıköy'de bir gelinlikçide sordum. pronovias'ın benim beğendiğim modeli ellerindeki kataogda yoktu ama başka bir modeli 2200 liraya satılık, 1800 liraya kiralık dikmişler, çok güzel oldu dedi. benim modelin çıktısını alıp bi götürücem bakalım ne kadar diycekler.

ben 2009 da 750 ye kiralamıştım pendikte bir gelinliçiden pronoviasın modelini.
şimdi en yakın arkadasım martta evlenecek; o internet sitesi üzerinden 750 ye satın aldı sıfır üretimini, fiesta adı yanılmıyosam.
bana pek mantıklı gelmemişti ama dün geldi beraber açtık hayran kaldım benim gelinliğimden güzeldi:37:
fiesta süper kızlar diktirirseniz onu yaptırın fotografından çok daha güzeeellll:16:

şimdi en yakın arkadasım martta evlenecek; o internet sitesi üzerinden 750 ye satın aldı sıfır üretimini, fiesta adı yanılmıyosam.
bana pek mantıklı gelmemişti ama dün geldi beraber açtık hayran kaldım benim gelinliğimden güzeldi:37:
fiesta süper kızlar diktirirseniz onu yaptırın fotografından çok daha güzeeellll:16:

internet sitesinin adresini verebilir misin?

burdan site adı veriliyor mu bilmiyorum ama sahibinden'den aldı.
tam detaylı bilmiyorum ama öğrenirim bugun.:10:

burdan site adı veriliyor mu bilmiyorum ama sahibinden'den aldı.
tam detaylı bilmiyorum ama öğrenirim bugun.:10:

siteye baktım. 750 liraya istediğin modeli diken bir satıcı var. Çin'de yaptırıyomuş gelinlikleri, sen ölçülerini veriyomuşsun. ama güvenemiyorum. provasız falan. uzaktan beğenmeyle nasıl olur. bilemedim...

haklısın canım; zelan da öyle aldım diyince bende kızdım boşuna o kadar para diye.
onun sansından cok güzel geldi gelinlik; ama tersi de olabilirdi.
şimdi kınalık siparişi verdi aynı yerden. resmini gördük,kırmızı kabarık bişey 300 e.
gelsin onu da yazarım canım:8:

Kızlar kafa karıştırmak istemesem de şunu söylemeliyim,
üzerinizde hiç görmediğiniz modeli diktirmek bence çok riskli.
Ben pronoviasa gidip denedim modelleri, fantastica için baştan beri kararlıydım ama
boyum uygun değilmiş, giyince hiç yakıştıramadım ...

Kızlar kafa karıştırmak istemesem de şunu söylemeliyim,
üzerinizde hiç görmediğiniz modeli diktirmek bence çok riskli.
Ben pronoviasa gidip denedim modelleri, fantastica için baştan beri kararlıydım ama
boyum uygun değilmiş, giyince hiç yakıştıramadım ...

boyun kaçtı aacaba ?

1,58 benim boyum. Gelinlik seçiminde her ölçü önemliymiş ben onu öğrendim yani sadece boy değil.
Örneğin gerdan, boyun gögüs çatalınız arasındaki mesafe bile straplez mi kollu mu kararında etkili.
bel -kalça-göğüs oranınız, bacak ve üst beden oranınız... herşey önemli. O yüzden benim tavsiyem diktireceğiniz modelin en azından benzerini deneyin.
Mankendekiyle alakasız durabiliyor..
Eteğin 2 cm aşağıdan açılmasıyla yukarda olması bile değiştiriyor görüntüyü.
Dilerim içinize sineni olsun.

1,58 benim boyum. Gelinlik seçiminde her ölçü önemliymiş ben onu öğrendim yani sadece boy değil.
Örneğin gerdan, boyun gögüs çatalınız arasındaki mesafe bile straplez mi kollu mu kararında etkili.
bel -kalça-göğüs oranınız, bacak ve üst beden oranınız... herşey önemli. O yüzden benim tavsiyem diktireceğiniz modelin en azından benzerini deneyin.
Mankendekiyle alakasız durabiliyor..
Eteğin 2 cm aşağıdan açılmasıyla yukarda olması bile değiştiriyor görüntüyü.
Dilerim içinize sineni olsun.

gezip denemek lazım. denemeden almak çok zor :((( model üstüne dikim de riskli geliyor bana. benim beğendiğim modeli öncesinde deneyip ona göre diktirme şansım da yok ne yazık ki. pronovias ın florida modeli türkiye ye gelmiyomuş çünkü. yoksa gider önce orda dener sonra başka bir yerde diktirirdim.

arkadasiin aldigi web sitesinin adresini verir misin?tskler

arkadasiin aldigi web sitesinin adresini verir misin?tskler

canım şimdi gördüm msjını . link vermek yasak ama sahibinden'den aldı. 3 gün önce de kınalığı geldi o da şahane kırmızı kabarık etekli straplez gögsü işlemeli bişey.
Şimdi sana al diyemem ama arkadaşım çok memnun kaldı, tabi nihayetinde risk ama özellikle gelinliği çok güzel çıktı.
Honkonkta dikilip geliyormuşlar.

merhaba forest beğendiğin modelin çok benzerini lal modada diktirdim.oda pronovias modeliydi birebir aynısını yaptılar ben çok memnun kaldım.Kumaşımı ipek organze istedim 2300 e diktirdim.Daha düşük kalitede bir kumaş olunca fiyatta düşüyor.

Back