Gelinlik Modelleri Pronovias Halifax modelini begendim, fakat cok mu sade

zaten diktirmek istemiyorum mezuniyetim icin diktirmistim elbisemi hic memnun kalmamıstım..aslnda istanbulda kadıkoyde guzel yerler vardı hatırlıyorum belkı de oralara da baksam faydası olur karar vermemde

1500 2000 pound civarında Pronovias gelinlikler, yani sanırım 3.5 milyardan baslıyor.. Bugun birkac yer aradım trde hepsi bana minimum 3 milyar dedi aynı gelinligin dikimine anlamadım orjinali de neredeyse aynı fiyat

abow o ne öle kabarik gelinlik degilki bu nerelere sordun bilmiyorum ama cok ucuk fiyat fransiz danteli haric yanilmiyorsam cok isciligi olmayan modelerden biri bu..Canim sade zarif bi model ama eger sende cok sade olucagim düsünsesi agir basiyorsa ama vaz gecemiyorsan bi kac degisiklik yapma imkanin varsa degerlendir madem kuyrugunu uzat biraz daha kabarik yaptirt altini arka kismini hareketlendir.gidebilirsen baska modeller arastir istanbulda rahatlikla bulursun kolay gelsin

evet zaten tam olarak icime sinmis olsa burada baslık acmazdım;:) sanırım biraz daha dusunmem aratırmam gerekecek, sordugum yer bakırkoyde biraz ad yapmıs bir yerdi ama gercekten duz dantel ıscılıgı olmayan bır gelınlık ıcın cok, zaten werdikleri fiyat gelinligin orjınal fıyatıyla neredeyse aynı

Back