Gelinlik Modelleri Pronovias 2014

bu sene firmalar 2014 koleksiyonuna erken mi başladı Pronovias ta Çağteks te 2014 başlangıç koleksiyonu çıkardı

evet ya bu sene pronovias ve çağteks çok erken çıkardı ön koleksiyonlarını ama şahane şeyler var. insanın hepsini giyesi geliyor. biz bu ara gelinlikçileri tavaf ediyoruz da hepsini yakından görmek ayrı bir hastalık bağımlılık yapıyor :) çağteksle pronoviasın kumaşları birbirine çok benzer geldi bana 2014 koleksiyonunda. çok beğendim kumaşları modellere zaten diyecek bir şey yok muhteşem ama çağteks biraz daha ekonomik.

Pronovias'ın modelleri gerçekten rüya gibi En yoğun, en kabarık modeller bile o kadar hafif ki... Başka bir moda evinde prenses etekli bir model denediğimde "gelinlik herhalde 20 kilo çekiyordur" diye düşünmüştüm, bütün gün o kadar ağır bir gelinlikle dolaştığımı hayal bile edemiyorum

Yalnız kataloga bakıp neler neler hayal ettikten sonra oraya gittiğinizde modellerin çoğunun olmadığını görüyorsunuz Daha doğrusu Ankara mağazasında hem ben denerken hem arkadaşlarım için gittiğimizde öyleydi. Hayalimde Pergola modeli vardı ama deneyemedim maalesef...

İsteğinize göre bazı değişiklikler de yapabiliyorlar üzerinde; düz yakayı kalp kesim yapmak, taş işlemek, omuz tülünün şeklini değiştirmek, diğer işlemeleri azaltıp/çoğaltmak gibi... Fiyatlarını yüksek, sipariş süresini uzun bulmazsanız kalitesine diyecek yok

Vakko bünyesinde olduğu için Vakko card'a %10 indirim yapıyorlardı, halen var mı bilmiyorum.

bu pronovias ın gelinlikleri gerçekten büyüleyici yaa... kendmden geçiyorum bakarken resmenn yalnız Türkiyede yok pronovias sanırım İstanbulda var galiba sadece? hani direk pronovias olmaz belki ama beğendiğm bi modelin benzerini kaliteli bir yerde diktiririm yaaa iphone app storeda uygulaması var bunun ilgilenen bayanlara :) ben sürekli takip ediyorum ordan

Son düzenleme:

Ya bittim ama ben bunlara cuval gıydırseler yıne bayılırdık su guzellıklere bak ..

Bır de 2014 aynı gecen senıkı gb geldı bana pek bır degısıklık yok gb modellerde.
Ya resımlerı cok ıyı çekiyorlar ya da bu marka gercekten kalıtede bır numara , bakarken dıbım dusuyor gelınlıklere :)

Yalnız şimdi dıkkatımı cektı 2.el satılan modellerıne baktım hıc guzel durmamış çoğu gelınde gelinlik.
O havası , kalıtesı yansımamış ..
Ya vucudlarına gore yanlış secım yaptılar ya da resımlerde kı kadar muhteşem bır durumu yok

Eğer resimdeki manken değilseniz, bu modellerin hiçbiri resimdeki gibi güzel durmaz, emin olun. Tabi bir de fotoğraf çekimlerinde kullanılan teknolojinin nimetlerini de unutmamak lazım... Yani aslında birçoğu, mağazada görseniz dönüp de bakmayacağınız modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…