kizin ortaokulda. kisa sure sonra ergen olacak. bir ergen kucuk cocukla ilgilenmek ister mi bilmiyorum. cok bir bagi da gelisemez zaten arada 15 sene olunca. hatta siz yaslaninca o kardes ona yük olacak. belki uni masraflarini karsilayacak, kucuk evlenme cagindayken sizin hayatinizin para kazanma evresi bitip olani harcama evresine gececeginiz icin kendisini sorumlu hissedecek... ne bileyim ben 15 yas kucuk kardesim olsun istemezdim. cevremde olanlar da ya hic umrunda degil ya kucuk anne modunda erken yasta sorumluluk almis insanlar.
kardes dediginle ayni çocukluk travmalarin olur, ayni akrabalara gicik olursun, sıkıcı gunlerde beraber evcilik oynarsiniz, ortak arkadaslariniz olur vs. arada resmen nesil var, bir sey paylasamadigin sey bence cok da kardeslik olmuyor. babamlar cok kardes. yakin yas araligindakilerle kardes gibi, uzak yas araligindakilerle kuzen gibi:)
bir de on seneye kalmaz kiziniz evden ayrilacak okuldu isti evlilikti falan. kari koca rahat edersiniz iste mis gibi. cocuga harcayacaginiz parayla sorumluluk da az gezer tozarsiniz biraz:) mis gibi.
benim oyum cocuksuzluktan yana