Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara ve istanbul dışında şubeleri var mı ben bilmiyorum, ama diğer sorularınızı yanıtlayabilirim sanırım, gelinliği deniyorsunuz demo gelinliklerin hepsi büyük beden zaten. sonra sipariş verince gelinlik ispanyadan getiriliyor bu da 3 aya yakın sürüyor dediler bana. gelinliğiniz geldikten sonra da ortalama 3 provada üzerinize oturtluyor.bilmiyorum bütçeniz nedir ancak ortalama bir modeli duvak ve aksesuarıyla (pronoviasta duvak dahil tüm aksesuarlar ekstra) 7000 liraya denk geliyor bu fiyat. elie saab gibi diğer koleksiyonlarında 10.000 küsürleri buluyor. peşin alımda %10 indirim var sadece. onun dışında pazarlık vs gibi olaylara girilmiyor. ama modeller gerçekten şahane. size tavsiyem illa pronovias olsun ama o kadar para veremem diyorsanız sahibinden.com a bakın 2. eller duvakları dahil ortalama 2.5000 civarı satılıyor. biz bir arkadaşıma öyle yaptık, ilk sahibi de çok temiz kullanıp hemen temizletmiş sıfırdan farksızdı kimse de bişey anlamadı :)))
yalnız mankende göğüs namına bşey yok ne vahim
arkadaşlar merhaba benım hayalımde ustu taslı stpalez altı kabarık gelınlıkler var, maalesefkı kalp amelıyatı oldgum ıcın amelıyat ızımı cok sorun yapıyorum ve galıba dugunumde ıstedgım gelınlıgı gıyemeyecegım ( ılk sayfadakı 3. ve 23. sıradakı dekoltesız dantel detaylı gelınlıkler salon dugunlerı ıcın uygunmudur sızce bana daha cok kokteyl tarzı gbı gelıyorda, yardım lutfen tesekkurler:)
ameliyat izini neden sorun yapıyorsun ki canım dekolte makyajı yaparlar makyajla neler kapatılmıyorki mis gibi de kapanır o iz.üzüldüğün şeye bak sen istediğini al hayalindekini giy boşver izi mizi