• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias 2014

2032modelolarypronovias.jpg
2031modelolandpronovias.jpg
2031modelolaceypronovia.jpg
2031modelolandpronovias.jpg
2032modelolarruepronovi.jpg
2031modeloleroigpronovi.jpg
2031modelolambinapronov.jpg
2031modelolaheriepronov.jpg
2031modelolalipronovias.jpg
2032modelolevadapronovi.jpg

ankara ve istanbul dışında şubeleri var mı ben bilmiyorum, ama diğer sorularınızı yanıtlayabilirim sanırım, gelinliği deniyorsunuz demo gelinliklerin hepsi büyük beden zaten. sonra sipariş verince gelinlik ispanyadan getiriliyor bu da 3 aya yakın sürüyor dediler bana. gelinliğiniz geldikten sonra da ortalama 3 provada üzerinize oturtluyor.bilmiyorum bütçeniz nedir ancak ortalama bir modeli duvak ve aksesuarıyla (pronoviasta duvak dahil tüm aksesuarlar ekstra) 7000 liraya denk geliyor bu fiyat. elie saab gibi diğer koleksiyonlarında 10.000 küsürleri buluyor. peşin alımda %10 indirim var sadece. onun dışında pazarlık vs gibi olaylara girilmiyor. ama modeller gerçekten şahane. size tavsiyem illa pronovias olsun ama o kadar para veremem diyorsanız sahibinden.com a bakın 2. eller duvakları dahil ortalama 2.5000 civarı satılıyor. biz bir arkadaşıma öyle yaptık, ilk sahibi de çok temiz kullanıp hemen temizletmiş sıfırdan farksızdı kimse de bişey anlamadı :)))

tesekkur ederim bilgileriniz için.eve dediğiniz gibi çok pahalı o kadar butcem yok sanırım diktirme yaparım bu modellerden gösterip ben çok minyon tipliyim ikinci ellleri almak biraz riskli :)

arkadaşlar merhaba benım hayalımde ustu taslı stpalez altı kabarık gelınlıkler var, maalesefkı kalp amelıyatı oldgum ıcın amelıyat ızımı cok sorun yapıyorum ve galıba dugunumde ıstedgım gelınlıgı gıyemeyecegım :(( ılk sayfadakı 3. ve 23. sıradakı dekoltesız dantel detaylı gelınlıkler salon dugunlerı ıcın uygunmudur sızce :( bana daha cok kokteyl tarzı gbı gelıyorda, yardım lutfen tesekkurler:)

arkadaşlar merhaba benım hayalımde ustu taslı stpalez altı kabarık gelınlıkler var, maalesefkı kalp amelıyatı oldgum ıcın amelıyat ızımı cok sorun yapıyorum ve galıba dugunumde ıstedgım gelınlıgı gıyemeyecegım :(( ılk sayfadakı 3. ve 23. sıradakı dekoltesız dantel detaylı gelınlıkler salon dugunlerı ıcın uygunmudur sızce :( bana daha cok kokteyl tarzı gbı gelıyorda, yardım lutfen tesekkurler:)

ameliyat izini neden sorun yapıyorsun ki canım dekolte makyajı yaparlar makyajla neler kapatılmıyorki mis gibi de kapanır o iz.üzüldüğün şeye bak sen istediğini al hayalindekini giy boşver izi mizi

ameliyat izini neden sorun yapıyorsun ki canım dekolte makyajı yaparlar makyajla neler kapatılmıyorki mis gibi de kapanır o iz.üzüldüğün şeye bak sen istediğini al hayalindekini giy boşver izi mizi

ne bileyim canım ya şuanda 25 yaşındayım yaklaşık 18 yıldır bu izle yaşıyorum iz baya da yukarıdan başlıyor o yüzden pek umudum yok ama inşallah dediğin gibi bir çözüm bulabilirimde beğendiğim gelinliği giyerim canım :)

[video=youtube;q5L0lN9ULDc]http://www.youtube.com/watch?v=q5L0lN9ULDc[/video]

dantel, sadelik ve rahibe duvak:16::16::16:
sade ve şık olmak isteyen gelinler için harika bi koleksiyon:34:

Back