- 12 Ekim 2008
- 6.579
- 14.793
Nilsibel sen ben misin :))Benim annemle aramda 24 yaş var. Hiç oyun oynadığımızı bilmiyorum. Annem hep ev işi yapardı, ben kendim oynardım. Şimdi 65 yaşında ve torunlarına çok güzel bakıyor, burası ilginç. Ben kızımı 35, oğlumu 40 yaşımda doğurdum. İkinci çocuk için hiç pişman değilim. Ama keşke hiç evlenmeseydim, hep çocuk kalsaydım bir tane olduktan sonra 8 tane de olsa aynı geliyor bana. Hiç popomun üstüne oturamıyorum.
Kızınız için değil, kendiniz isteyip istemediğinizi düşünün. Çünkü benim kızım şu an keşke kardeş istemeseydim, seni çok özlüyorum diyor. Bebek 8 aylık.
Büyük kızınla bebeğin sorumluluklarını bölüş. Onu da dahil et. Ve büyükle ne oynuyorsunuz bilmiyorum ama özellikle küçüğü bir kenara bırakarak büyükle oyna. Biz mesela küçük 1 aylıktı, onu üzerime giyerdim, büyükle oynardım. Küçüğü ikinci plana attığımı büyüğe hissettirirdim, aslında öyle olmasa da :))
Benim de annem harika bir annane bu arada. Asla bir anne bile olmadı bana bırak iyi bir anne olmayı. Geçen çocuk tutturunca, siz hiç böyle tutturmazdınız, biz nasıl yaptık acaba dedi, dedim siz dövdünüz, kilitlediniz, bıraktınız. Hiç farkında bile değil zamanında bunları yaptığını. Hatta belki hala bir ilişkimizin, paylaşımımızın olmadığını bile.