Gelinlik Modelleri Pronovias 2014

yalnız mankende göğüs namına bşey yok ne vahim

tesekkur ederim bilgileriniz için.eve dediğiniz gibi çok pahalı o kadar butcem yok sanırım diktirme yaparım bu modellerden gösterip ben çok minyon tipliyim ikinci ellleri almak biraz riskli :)

arkadaşlar merhaba benım hayalımde ustu taslı stpalez altı kabarık gelınlıkler var, maalesefkı kalp amelıyatı oldgum ıcın amelıyat ızımı cok sorun yapıyorum ve galıba dugunumde ıstedgım gelınlıgı gıyemeyecegım ( ılk sayfadakı 3. ve 23. sıradakı dekoltesız dantel detaylı gelınlıkler salon dugunlerı ıcın uygunmudur sızce bana daha cok kokteyl tarzı gbı gelıyorda, yardım lutfen tesekkurler:)

ameliyat izini neden sorun yapıyorsun ki canım dekolte makyajı yaparlar makyajla neler kapatılmıyorki mis gibi de kapanır o iz.üzüldüğün şeye bak sen istediğini al hayalindekini giy boşver izi mizi

ameliyat izini neden sorun yapıyorsun ki canım dekolte makyajı yaparlar makyajla neler kapatılmıyorki mis gibi de kapanır o iz.üzüldüğün şeye bak sen istediğini al hayalindekini giy boşver izi mizi

ne bileyim canım ya şuanda 25 yaşındayım yaklaşık 18 yıldır bu izle yaşıyorum iz baya da yukarıdan başlıyor o yüzden pek umudum yok ama inşallah dediğin gibi bir çözüm bulabilirimde beğendiğim gelinliği giyerim canım :)

[video=youtube;q5L0lN9ULDc]http://www.youtube.com/watch?v=q5L0lN9ULDc[/video]

dantel, sadelik ve rahibe duvak
sade ve şık olmak isteyen gelinler için harika bi koleksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…