promosyon bardaklardaki logolar nasıl çıkar?

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
hani kola alana bardak hediye kampanyalar oluyor ya, işte o bardaklardan bizde sürüyle var. babam üşenmeyip eli kolu dolu alıp alıp geliyor. birazını benim çeyizime de koyduk. ama dışındaki logolar yani markalar beni sinir ediyor. onları silebilsem çiçek miçek yapıştırıcam. bu dövme gibi logolardan nasıl kurtulabilirim?:26:

selülozik tineri denedinmi, işe yarayabilir

Çeyizine mi ?? logolu bardakları mı ?

Canım onlar öyle ilettikler ki kolay kolay çıkmaz çünkü sıcak boya . En kestirme bir tane bardağı ziyan edeceksin aseton ama kuaförlereki gibi bişeyler , tiner nalbur işi olanlardan kullanıp deneyecskin . Hatta al götür nalbura boyacıya bu neyle çıkar diye göster . Çarşılarda silikon boncuklar var onlarla da çok güzel süslenir biz yeğenimin doğumunda onlarla süsleyip şerbet dağıtmıştık . Şık oluyor .

ben bayılıyorum o promosyon bardaklara hatta özellikle alırım kola bardağı olanları
kola şişesi benzeri olanları dışarda bulamıyorsun bir kısmı pek çok normal bardaktan daha güzel tasarıma sahip oluyor valla

yolu varsa ben de deniyeyim

Asetonu bir deneyin bence güçlü bir çözücü. 1 bardakta deneyin olmazsa bir taneyi feda edersiniz ama bence işe yarar.

canim onlarin logoari zamanla cikiyor yikandikca bende bayiliyorum o kola bardaklarina hele yazin buz gibi kola ic icinde doya doya gecenlerde bir tane aldim uzerinde benim babam dunyanin en kiymetlisi yaziyor butun cay kahvemi onunla iciyorum her ictigimde babacim geliyor aklima onunla teselli buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…