Ne gibi belirtiler yaşıyorsun canım bu değerin yukseklindeMerhaba kızlar çok kötüyüm lütfen bilen birisi varsa yardım etsin
3 ay önce hormon testi verdim prolaktinim 30 çıktı ve 1 ay dostinex kullandım 12'ye düştü. Bu 3 ay içinde gebelik oluşmadığı için kontrol amaçlı bugün tekrar hormon testi verdim ve malesef ki 57 çıktı... Tekrardan bu süreçlere girmek beni çok yoracak.. değerim çok mu yüksek? Yüksek olup hamile kalan var mı
Hiçbir belirtim yok, adetlerim düzenli vs. Ama neden yükseldi anlamıyorum. Acaba stres mi yükseltiyorNe gibi belirtiler yaşıyorsun canım bu değerin yukseklinde
Fsh ve amh değerine baktırdın mı benimde prolaktinim yüksekMerhaba kızlar çok kötüyüm lütfen bilen birisi varsa yardım etsin
3 ay önce hormon testi verdim prolaktinim 30 çıktı ve 1 ay dostinex kullandım 12'ye düştü. Bu 3 ay içinde gebelik oluşmadığı için kontrol amaçlı bugün tekrar hormon testi verdim ve malesef ki 57 çıktı... Tekrardan bu süreçlere girmek beni çok yoracak.. değerim çok mu yüksek? Yüksek olup hamile kalan var mı
Fsh bakıldı bir de 10. Sizin kaç değerleriniz?Fsh ve amh değerine baktırdın mı benimde prolaktinim yüksek
Benim fsh 22 Prolaktin 73 çıktı geçen ay Prolaktin 46 idi ilaç yazar herhalde lh 11Fsh bakıldı bir de 10. Sizin kaç değerleriniz?
Peki hamile kalabildiniz miProlaktın zamanında 744 fırlamıştı benim ama ne ağrım ne sızım vardı içtiğimde 17 ye düştü 2 hafta içerisinde ama sizin sürekli çıkıyorsa baktırmak lazım nedenine çünkü dostinex içip sonra tekrar yükselmesi normal değil dostinex içince değerler normalde döner bende kullandım çünkü
Olabilir herşeyin başı degilmi stres bende ondan çekiyorum sen nezamandir istiyorsun canım cocuguHiçbir belirtim yok, adetlerim düzenli vs. Ama neden yükseldi anlamıyorum. Acaba stres mi yükseltiyor