- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
-
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
güzel dileklerin duaların için saol antepli nermin :)
kuru patlıcan dolması nasıl yapılırtarif eder misin ?
saol nermin okurken bile agzım sulandı kızayy amann bizim herif etli kemikli şeylere bayılır zaten..
arada benimde canım istiyor ay bu güzel olur hee
ellerine saglık nermin cok teşekkür ederim.
ve evet hanımlar acıldıktan sonra unutulan bir topic ama olsun ben gene de yazıyorumarada nermin ark. yazıyor
prl sonucum 7.13 cıkmışdüşmüş - hipofizde ki kitle nedeni ile ilaca devam tabe :S
teşekkür ederim canım valla önce sana bana fark etmez :d isteyen herkese tez zamanda saglık sonra bebek versin allahım :d
bu avatar benim kocişin bebekligine benziyor :d msn de kullanıyorum bunu.. Belki bu ay ugur getirir diye buraya da koydum :d
bugun sonucumu kadın dogumcuya götürdüm.. Zaten kan vermek için gttigimde rutin alt takım konrtolu ve semaer verdim. Doktor kese mese görmedi :d gerci cok erken beklenen adet tarihim 8 -12 aguztos arası.. Belki bu ay tutar bilmiyorum görecez :d
arkadaşlar prolaktininiz kaçtı ve nekadar zamanda hangi ilaçla kaça düşürdünüz ?ayrıca hamile kalnınız var mı düşünce ne kadar sonra hamiş oldunuz?aydınlatırsanız sevinirim.bu arada düşürmek için doktor parlodel verdi yan etkileri çok kötüymüş siz yaşadınız mı?doktor gece yatmadan önce iç dedi.siz nazaman içtiniz?gece içsende etkilerini yaşıyo musun?bir de herkes dostinex adlı ilacı övmüş doktorum bana parlodel verdi.bu hap için ise hep kullanan ilk ay bunu içince daha da yükseldi sonra doktorum dostinex verdi demiş.parlodel kullanarak prolaktinini düşüren var mı?a.s.
allahım ya ne doktorlar var... 25 yaa ilaç vermiştir bide.. başına iş mi alıcan cesu ya git başka bir doktora ... ilaçlık bi durumun yok.. gebe kalamaman prl den olamaz... 25 deger ne ki devede pire...
zaten 25 sınır. ayrıca doguran kadınlar prl yüksek oldugu halde 1 sene içinde tekrar gebe kalabilirler. tamamem şans ve ovulasyon günlerinde eşinle bol bol calışcan..
yumrtalıgında kistin mistin vs. yoksa adetlerin ayda 1 muhakkak oluyorsan her türlü ama her türlü gebe kalırsın.
ama doktorunu değiştir.
mrb kızlar az önce öğrendim bende prolaktin yüzünden hamile kalamıyormuşum benim ki 25 çok mu yüksek hiç bi fikrim yok bilmiyorumkismile