Hayır ölçtürmedim canım yani senelerdir göğsümden sıvı geliyor ama adetim hep güzeldi hala düzenli fakat bi az bı çok geliyor peki bunun tedavisi var mi gebelige engel midir
ben 34 yaşındayım ve 19 yaşımdan beri bu sorun var. Benimde adetim her zaman düzenli ama yine de prolaktin yüksekliğim var. İlaç ile tedavi ediliyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diyorlar ama çok kolay düşüyor merak etme
ben 34 yaşındayım ve 19 yaşımdan beri bu sorun var. Benimde adetim her zaman düzenli ama yine de prolaktin yüksekliğim var. İlaç ile tedavi ediliyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diyorlar ama çok kolay düşüyor merak eevli
bu benim 2.evliliğim. ilk evliliğimde 73 çıkmıştı prolaktin ve antidepresanları bırakarak 1 ayda 26 ya düşürdüm. ertesi ay hamile kaldım düşük oldu maalesef. şimdi 3 aylık evliyiz ve çocuk düşünüyoruz 15 günde 41 den 35,5 oranına düşürdüm. korunmuyoruz bakalım ne olucak. Merak etme prolaktin sorununun tedavisi var.
bu benim 2.evliliğim. ilk evliliğimde 73 çıkmıştı prolaktin ve antidepresanları bırakarak 1 ayda 26 ya düşürdüm. ertesi ay hamile kaldım düşük oldu maalesef. şimdi 3 aylık evliyiz ve çocuk düşünüyoruz 15 günde 41 den 35,5 oranına düşürdüm. korunmuyoruz bakalım ne olucak. Merak etme prolaktin sorununun tedavisi var.
Evlenmeme 20 ay var ve hemen çocuk düşünüyoruz olmaz diye korkuyorum inşallah Allah en kısa sürede sana nasip eder Allah herşeyi kalbine gönlüne göre versin canım
ben 34 yaşındayım ve 19 yaşımdan beri bu sorun var. Benimde adetim her zaman düzenli ama yine de prolaktin yüksekliğim var. İlaç ile tedavi ediliyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diyorlar ama çok kolay düşüyor merak etme