• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktinde göğüsten süt mü gelir şeffaf renkte sıvı mı ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Adetim düzenli fakat az ve bazen azdan çok geliyor göğsümden sıkınca sadece berrak sıvı geliyor şeffaf renkte sizce prolaktin var mıdır ?

merhaba

Büyük ihtimal prolaktin yüksekliği var. Ölçtürmedin mi hiç?
Hayır ölçtürmedim canım yani senelerdir göğsümden sıvı geliyor ama adetim hep güzeldi hala düzenli fakat bi az bı çok geliyor peki bunun tedavisi var mi gebelige engel midir

ben 34 yaşındayım ve 19 yaşımdan beri bu sorun var. Benimde adetim her zaman düzenli ama yine de prolaktin yüksekliğim var. İlaç ile tedavi ediliyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diyorlar ama çok kolay düşüyor merak etme

ben 34 yaşındayım ve 19 yaşımdan beri bu sorun var. Benimde adetim her zaman düzenli ama yine de prolaktin yüksekliğim var. İlaç ile tedavi ediliyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diyorlar ama çok kolay düşüyor merak eevli
Evli misiniz peki yani kalıcı bir hastalık değil değil mi korkuyorum evlenince çocuğum olmaz diye 😏

bu benim 2.evliliğim. ilk evliliğimde 73 çıkmıştı prolaktin ve antidepresanları bırakarak 1 ayda 26 ya düşürdüm. ertesi ay hamile kaldım düşük oldu maalesef. şimdi 3 aylık evliyiz ve çocuk düşünüyoruz 15 günde 41 den 35,5 oranına düşürdüm. korunmuyoruz bakalım ne olucak. Merak etme prolaktin sorununun tedavisi var.

bu benim 2.evliliğim. ilk evliliğimde 73 çıkmıştı prolaktin ve antidepresanları bırakarak 1 ayda 26 ya düşürdüm. ertesi ay hamile kaldım düşük oldu maalesef. şimdi 3 aylık evliyiz ve çocuk düşünüyoruz 15 günde 41 den 35,5 oranına düşürdüm. korunmuyoruz bakalım ne olucak. Merak etme prolaktin sorununun tedavisi var.
Evlenmeme 20 ay var ve hemen çocuk düşünüyoruz olmaz diye korkuyorum inşallah Allah en kısa sürede sana nasip eder Allah herşeyi kalbine gönlüne göre versin canım

Bence adetinin 3.günü kan ver baksınlar. Çıkan rakama göre bir tedavi uygularlar

İnşallah canım.Allah da sana istediğin zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder

ben 34 yaşındayım ve 19 yaşımdan beri bu sorun var. Benimde adetim her zaman düzenli ama yine de prolaktin yüksekliğim var. İlaç ile tedavi ediliyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel diyorlar ama çok kolay düşüyor merak etme
Canım benim 112 idi sonra adet ilken baktırdım 60 a düşmüş doktor emar istedi zor mu emar çekimi bir bilgin var mı

Merhaba evet prolaktin yüksekliğinin sonucu bu akıntılar oluyor gebelik düşünüyorsanız tedavi gerektirebilir ama endişelenecek bir durum yok
Adetim düzenli fakat az ve bazen azdan çok geliyor göğsümden sıkınca sadece berrak sıvı geliyor şeffaf renkte sizce prolaktin var mıdır ?

Canım benim 112 idi sonra adet ilken baktırdım 60 a düşmüş doktor emar istedi zor mu emar çekimi bir bilgin var mı
Hayir hic bir zorlugu yok. Bir cihazin icinde biraz bekliyorsun sureyi hatirlamiyorum. Basini saga sola cevirmek yasak. Cok cok kolay bir islem

Back