• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0i kesin yukseltir diyemem canm ama denemkten zarar gelmez
Dedıgın sey vitamin dimi?
İçeriği baya zengin cok begendım içime sindi ilk defa bir vitamin Eşimde varikosel var buna istinaden sekil bozuk
Senin esinin sekli cok iyi sayı az neden ki ondanda varikosel olmasın doktorlar bak bilmiyor bazen gonderıyor direk
Acaba işe yarar mı ki ya sagolun.

Merhabalar. Temmuz ayında soğan kürü yaptım ve regli oldum o ay fakat bir sonra ki regli eylülün 6 sında başlaması gerekirken hala olamadım. Bu arada PCO luyum. Ve ağustosun sonuna doğru karnım inanılmaz şişmeye başladı bir de bir kaç belirti daha olunca kesin hamileyim diyip sağlık ocağında kan verdim ama reglime 6 ya da 7 gün kala verdim kanı. Bhcg ye bir de prolaktine baktılar. Gebelik yok fakat prolaktin 35 çıktı. Haziranda regli döneminde baktırmıştım prolaktin 13 çıkmıştı. Ve her yerde prolaktine regli döneminde bakılır yazıyor. Açıkçası biraz üzüldüm yüksek olduğu için düşer mi ? Yoksa bakıldığı zamandan dolayı mı böyle yüksek çıktı ? Kafam karıştı ve stres yaptım
Canım merhaba konunu yeni gördüm , benim de prolaktinim yüksekti 38di ilaç içtim yanında da testere dişli aslan pençesi içtim 1 ay boyunca en son 18 e düşürdüm şöyle bir hatan olmuş senin prolaktine adet zamanı bakılmıyor ben adetli gittim doktorum kabul etmedi regl bitince ve en az 2-3 gün ilişkisiz gel dedi bilgin olsun ben de dediği gibi yaptım inşallah görürsün☺️🥰

İçeriği baya zengin cok begendım içime sindi ilk defa bir vitamin Eşimde varikosel var buna istinaden sekil bozuk
Senin esinin sekli cok iyi sayı az neden ki ondanda varikosel olmasın doktorlar bak bilmiyor bazen gonderıyor direk
139milyon az mi canim cok cok iyi bence varikoseli yoktr heralde 2doktor gordu hem usg hem spermiyogram.. canm bi umutda olsa dene derim belki gercekten ise yarayacak bilemezsin🙏

Son düzenleme:
Evet canm vitamin tamamen.. bizim sikintimiz haraket en az 40olmasi lazim bizim 25 sayi fazla oldugundan gebelige engel degil bu sonuclar dedi doktorlar ben de de polip vardi alindi pkosum gecen ay da hsg cekildik aag tupte darlik cikti vs vs hep benle ugastik insallah artik olur

Canm simdi teste tekrar baktim mesela anormal baş kuyruk vs yuzdeleri o vitaminden sonra hep dusmuş duzelmiş inşallah sizdede ise yarar🙏🙏🙏

Canm simdi teste tekrar baktim mesela anormal baş kuyruk vs yuzdeleri o vitaminden sonra hep dusmuş duzelmiş inşallah sizdede ise yarar🙏🙏🙏
Benim eşimde şekil hıc yok %100 bozuk ama sayı 80 milyon napsakkı doktor hıc yardımcı olmadı dedıgın combı fertıl ise yaradı. Mı

Evet canm vitamin tamamen.. bizim sikintimiz haraket en az 40olmasi lazim bizim 25 sayi fazla oldugundan gebelige engel degil bu sonuclar dedi doktorlar ben de de polip vardi alindi pkosum gecen ay da hsg cekildik aag tupte darlik cikti vs vs hep benle ugastik insallah artik olur
Canım polip olduğunu nasıl gordu doktor. Hıstereskopıı yaparak mı bankada onerdı de korkuyorum ben

Benim eşimde şekil hıc yok %100 bozuk ama sayı 80 milyon napsakkı doktor hıc yardımcı olmadı dedıgın combı fertıl ise yaradı. Mı
Canm baktim tekrar sayi 118milyondan 144milyona cikmis yalnis soylemişim sana bence hem sayi artar hem morofoloji duzelir doktor 3ay.kullanin araliksiz sabah aksam tok karna dedi 2ay kullanmamiza ragmen boyle artti simdi devam ediyor hala

Canım polip olduğunu nasıl gordu doktor. Hıstereskopıı yaparak mı bankada onerdı de korkuyorum ben
Vajinal usg bakarken gordu canim normalde adete dogru rahm.kalinlasirmis duz bi sekilde benimki duzensiz kalinlaşmiş ordan anladi doktorum sonra histeroskopiyle aldi polipleri

Korkmana gerek yok sadece spinal anesteziden dolayi asiri bas agrim oldu benm 1hafta sana tavsiyem genel anestziyle yaptr islemi hic rahmimde vs agri olmadi kanamam oldu o da 3-4gun hafif

Korkmana gerek yok sadece spinal anesteziden dolayi asiri bas agrim oldu benm 1hafta sana tavsiyem genel anestziyle yaptr islemi hic rahmimde vs agri olmadi kanamam oldu o da 3-4gun hafif
Hmm bende adet olamama sorunuyla gittim polip olabilir dedi ofis hıstereskopıı onerdı
Ama korkuyorum sanalda mı once ofis hıstereskopıyle bakıldı sagolun cvp İcin

Canm baktim tekrar sayi 118milyondan 144milyona cikmis yalnis soylemişim sana bence hem sayi artar hem morofoloji duzelir doktor 3ay.kullanin araliksiz sabah aksam tok karna dedi 2ay kullanmamiza ragmen boyle artti simdi devam ediyor hala
Aaa combi fertil baya iyi o zmn Baska bsıy onerıyor musunuz

Hmm bende adet olamama sorunuyla gittim polip olabilir dedi ofis hıstereskopıı onerdı
Ama korkuyorum sanalda mı once ofis hıstereskopıyle bakıldı sagolun cvp İcin
Hayir canm yumurta takibi icin doktoruma gittigim gun vajinal bakti ve polip var sende %90 dedi alalim dedi direk ve gercektende varmis direk operatif histeroskopiyle aldi usgde gordu yani

Back
X