- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi gizlilik123
Sen genel muayneye gittinmi pkos falan degilsin dimjBiz suan cocuk istiyoruz da ben ovulasyon testı kullanıyorum yumurtlama goremıyorum bana onercegınz bor takvıye gıda var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen genel muayneye gittinmi pkos falan degilsin dimjBiz suan cocuk istiyoruz da ben ovulasyon testı kullanıyorum yumurtlama goremıyorum bana onercegınz bor takvıye gıda var mı
Yok pko yokmus bende ilk defa boyle oldum zaten pko yoktu hıc bu yansıma kadar gunu gunune olurdumSen genel muayneye gittinmi pkos falan degilsin dimj
O zaman ertesi gun hali yuzunden olmustur.. gebelk dusunuyosan folik asit kullan d vit baktie tahlilden kan degerlerine baktieYok pko yokmus bende ilk defa boyle oldum zaten pko yoktu hıc bu yansıma kadar gunu gunune olurdum
Canım pekı onerdıgın hır marka var mı d vıtamıni ne ıcın pekıO zaman ertesi gun hali yuzunden olmustur.. gebelk dusunuyosan folik asit kullan d vit baktie tahlilden kan degerlerine baktie
Ben pko oldugum icin inofolic combi kullaniyorum bide folidoce. D vit de devit-3 ampul kullaniyorum kisiye gore degisir ama icerik doz. D vit dusuk olunca gebelk ihtimali dusebiliyormusCanım pekı onerdıgın hır marka var mı d vıtamıni ne ıcın pekı
Benim de doktorum prolaktine adetin 2.3. gününde bakıyor nereye gitsem öyle istediler. Adet döneminde gerçek değeri veriyor demişti. Doktorlar da değişik her biri ayrı söylüyorCanım merhaba konunu yeni gördüm , benim de prolaktinim yüksekti 38di ilaç içtim yanında da testere dişli aslan pençesi içtim 1 ay boyunca en son 18 e düşürdüm şöyle bir hatan olmuş senin prolaktine adet zamanı bakılmıyor ben adetli gittim doktorum kabul etmedi regl bitince ve en az 2-3 gün ilişkisiz gel dedi bilgin olsun ben de dediği gibi yaptım inşallah görürsün☺![]()
Aynen öyle valla benimki kabul etmemişti değişiklerAllah
Benim de doktorum prolaktine adetin 2.3. gününde bakıyor nereye gitsem öyle istediler. Adet döneminde gerçek değeri veriyor demişti. Doktorlar da değişik her biri ayrı söylüyor
Normal zaten anormal değerde çıkınca koyu renk ile belirtiliyorKızlar yorumları okudum adetime 10 gün var 2 gündür kahve krem akıntı geliyo diye hormon baktırdım sonuçlar çıkmış gebelik yok prolaktin 13.8 çıkmış normalde eski tahlillerde 6 ile 8 arasında çıkmış 13.8 normalmi acaba
Sağol canımNormal zaten anormal değerde çıkınca koyu renk ile belirtiliyor
Hamile kaldınız mı sonra peki ben de tadavi gordum ama bekliyorum25 e kadar normal sayıliyor ondan sonrasinda genelde dostinex denilen ilac tedavisi veriyor.
Bende prolaktinden tedavi gördüm canım
.