• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok pko yokmus bende ilk defa boyle oldum zaten pko yoktu hıc bu yansıma kadar gunu gunune olurdum
O zaman ertesi gun hali yuzunden olmustur.. gebelk dusunuyosan folik asit kullan d vit baktie tahlilden kan degerlerine baktie

Canım pekı onerdıgın hır marka var mı d vıtamıni ne ıcın pekı
Ben pko oldugum icin inofolic combi kullaniyorum bide folidoce. D vit de devit-3 ampul kullaniyorum kisiye gore degisir ama icerik doz. D vit dusuk olunca gebelk ihtimali dusebiliyormus

Allah
Canım merhaba konunu yeni gördüm , benim de prolaktinim yüksekti 38di ilaç içtim yanında da testere dişli aslan pençesi içtim 1 ay boyunca en son 18 e düşürdüm şöyle bir hatan olmuş senin prolaktine adet zamanı bakılmıyor ben adetli gittim doktorum kabul etmedi regl bitince ve en az 2-3 gün ilişkisiz gel dedi bilgin olsun ben de dediği gibi yaptım inşallah görürsün☺🥰
Benim de doktorum prolaktine adetin 2.3. gününde bakıyor nereye gitsem öyle istediler. Adet döneminde gerçek değeri veriyor demişti. Doktorlar da değişik her biri ayrı söylüyor

Kızlar yorumları okudum adetime 10 gün var 2 gündür kahve krem akıntı geliyo diye hormon baktırdım sonuçlar çıkmış gebelik yok prolaktin 13.8 çıkmış normalde eski tahlillerde 6 ile 8 arasında çıkmış 13.8 normalmi acaba

IMG_20201015_110623.webp

Kızlar yorumları okudum adetime 10 gün var 2 gündür kahve krem akıntı geliyo diye hormon baktırdım sonuçlar çıkmış gebelik yok prolaktin 13.8 çıkmış normalde eski tahlillerde 6 ile 8 arasında çıkmış 13.8 normalmi acaba
Normal zaten anormal değerde çıkınca koyu renk ile belirtiliyor

25 e kadar normal sayıliyor ondan sonrasinda genelde dostinex denilen ilac tedavisi veriyor.
Bende prolaktinden tedavi gördüm canım
.

Back
X