Prolaktin yükselmesi

Kızçeler, az önce doktordan geldim. En son 71 çıkınca makroprolaktin testi yaptırmıştım. Meğer 71 olan prolaktin yalancı yükseklikmiş. Bence sizler de yaptırın. Çok aşırı üzülmüştüm ben ama şu an çok sevinçliyim. Aslında prolaktinim 21 çıktı.

Ben bu gün aldım sonucumu malesef doktorum ters bi şey gördü sanırım 6 aylık dostinex yazdı siz alabildiniz mi sonuçlarınızı rabbim şifa versin ya cidden ne tuhaf hastalıklar var öğrendim ama en büyük etken arkadaşlarında dediği gibi stres bu sene bnm de stresli geçince ilk defa başıma böyle bi şey geldi tez vakit hepimiz kurtulalım inşallah 🙏🏻
Merhaba Bende aldım sonuçlarımı çok şükür mrda bişi çıkmadı ilaç vermedi bende baya araştırdım Aslan pençesi aldık aktardan onun çayını içiyorum dengeliyormuş inşallah bir ay boyunca deneyim tekrar kan vereceğim Allah şifa versin hepimize gerçekten çok salak bir hormon 😓 göğüs ağrısından duramıyorum bazen ..

Merhaba Bende aldım sonuçlarımı çok şükür mrda bişi çıkmadı ilaç vermedi bende baya araştırdım Aslan pençesi aldık aktardan onun çayını içiyorum dengeliyormuş inşallah bir ay boyunca deneyim tekrar kan vereceğim Allah şifa versin hepimize gerçekten çok salak bir hormon 😓 göğüs ağrısından duramıyorum bazen ..
Aman diyim içme. Ben 2 ay kür kullandım attardan, prolaktnimi tsh’mi fırlattı. Makroprolaktin testi yaptır mutlaka. Ben yaptırdım prolaktin yüksekliğimin yalancı yükseklik olduğu anlaşıldı.

Aman diyim içme. Ben 2 ay kür kullandım attardan, prolaktnimi tsh’mi fırlattı. Makroprolaktin testi yaptır mutlaka. Ben yaptırdım prolaktin yüksekliğimin yalancı yükseklik olduğu anlaşıldı.
Öyle mi ben şimdi okuyabildim tüm yazılarınızı düzenli olarak Yeşilçay adaçayı yıllardır içen Bir insanım siz adaçayı yazmışsınız arkadaşım da bana soğan kürü yap diyor sürekli bu çayların buna etkisi var mı gerçekten şubatta kimyasal gebelik geçirdim Bayadır adaçayı içmiyordum bu ay hep içtim adet sonrasında bu etkili mi gerçekten Aslan pençesini herkes öneriyor prolaktin düşürüyor diye forumda okudum herkes olumlu hayıt otunu kimse önermiyor

Çok şükür bi şeyiniz çıkmamış çok sevindim prolaktin de en kısa zamanda düzelir inşallah bnde 5.5 mm adenom varmış 😔 bana da dua edin olur mu 🙏🏻

Çok şükür bi şeyiniz çıkmamış çok sevindim prolaktin de en kısa zamanda düzelir inşallah bnde 5.5 mm adenom varmış 😔 bana da dua edin olur mu 🙏🏻
Tabiki ederim o kadar üzüldüm ki çok şükür tedavisi var Allah’a da isyan etmek gibi olmasın ama gerçekten küçük ama etkili bi durum Allah hepimize sağlık ve anne olmayı nasip etsin İnşallah sizinde düzelir stres yapmamak gerekiyor kafaya takmamak gerekiyor inşallah zor ama yapabiliriz bunu

Öyle mi ben şimdi okuyabildim tüm yazılarınızı düzenli olarak Yeşilçay adaçayı yıllardır içen Bir insanım siz adaçayı yazmışsınız arkadaşım da bana soğan kürü yap diyor sürekli bu çayların buna etkisi var mı gerçekten şubatta kimyasal gebelik geçirdim Bayadır adaçayı içmiyordum bu ay hep içtim adet sonrasında bu etkili mi gerçekten Aslan pençesini herkes öneriyor prolaktin düşürüyor diye forumda okudum herkes olumlu hayıt otunu kimse önermiyor
Canım tecrübeyle sabit. İnan ki... hayıt kullandım işte 2 ay ben. Kasım ayında 17 olan prolaktin bu Cuma günü 71 çıktı. Şükür ki bugün yalancı yükseklik olduğu ortaya çıktı. Hiç üşenme bak git bir makroprolaktin testi yaptır.

Canım tecrübeyle sabit. İnan ki... hayıt kullandım işte 2 ay ben. Kasım ayında 17 olan prolaktin bu Cuma günü 71 çıktı. Şükür ki bugün yalancı yükseklik olduğu ortaya çıktı. Hiç üşenme bak git bir makroprolaktin testi yaptır.
Doğru bende saraçoğlunu dinledim testere dişli Aslan pençesi deyince araştırıp okuyup aldım aslında yanlış yaptığımızda ama çare arıyor insan 😣 sevindim adına inşallah sabit kalır.. Doktor bana stres yapma herkes gibi yaşa sal takıntılı olma ilaç vermiyorum sana dedi inşallah düşer ya kurtuluruz 😭

Doğru bende saraçoğlunu dinledim testere dişli Aslan pençesi deyince araştırıp okuyup aldım aslında yanlış yaptığımızda ama çare arıyor insan 😣 sevindim adına inşallah sabit kalır.. Doktor bana stres yapma herkes gibi yaşa sal takıntılı olma ilaç vermiyorum sana dedi inşallah düşer ya kurtuluruz 😭
Kuzum benim beyinde 5 mm tümör vardı, ilaçsız bitti gitti. Çok şükür. Yaşa hayatını, hiç takma. Taktıkça daha da yükselir.

Merhaba kizlar. Bende birseyler sormak istiyorum. 5 yillik evliyim 1 kimyasal ve ardindan 4 aşılamam oldu. Kimyasaldan once tum tahlillerime bakildi ve hicbir sikinti gozukmedi ve kimyasal gebelik olustu ardından rahim filmi cekildi bir sikinti yok. Bundan sonra 4 asilama uyguladilar ve ben doktor degistirdim. Prolaktine bakti ve 28 cikti. Dostinex verdi adetin ilk gunu ic dedi. Bugun 3-4 damla şeklinde kahverengi lekeler geldi. Bende kırmızı gelmedi diye icmedim.kasik agrimda var. Kendimi dinlemkten ve biseyleri yanlis mi yapıyorum demekten cok yoruldum. Ya üstüne görürsem ya adet olduysam icmedim bisey olur mu ,ilac bittigi gbi hamilelik olmasi sikinti yapar mi? Bunlari düşünmekten paronaya oldum. Fikriniz varsa yardimci olabilirseniz sevinirim.

Merhaba kizlar incir kurune baslamak istiyorum prolaktin degerim 10 cikti sizce baslayabilirmiyim ?

Merhaba kizlar. Bende birseyler sormak istiyorum. 5 yillik evliyim 1 kimyasal ve ardindan 4 aşılamam oldu. Kimyasaldan once tum tahlillerime bakildi ve hicbir sikinti gozukmedi ve kimyasal gebelik olustu ardından rahim filmi cekildi bir sikinti yok. Bundan sonra 4 asilama uyguladilar ve ben doktor degistirdim. Prolaktine bakti ve 28 cikti. Dostinex verdi adetin ilk gunu ic dedi. Bugun 3-4 damla şeklinde kahverengi lekeler geldi. Bende kırmızı gelmedi diye icmedim.kasik agrimda var. Kendimi dinlemkten ve biseyleri yanlis mi yapıyorum demekten cok yoruldum. Ya üstüne görürsem ya adet olduysam icmedim bisey olur mu ,ilac bittigi gbi hamilelik olmasi sikinti yapar mi? Bunlari düşünmekten paronaya oldum. Fikriniz varsa yardimci olabilirseniz sevinirim.
Canım en güzeli bir tane test yap. Dostinex etkili bir ilaç. Bir iç bir içme şeklinde yapılır mı ben bilmiyorum

Amin inşallah sonuçları ben almadım Dr demiş gelsin mr girsin pazartesi gidecem ama ilaç kullanmicam bu sefer Saraçoğlu kürü denicem
merhaba ben 19 yaşındayım evli değilim ve yaptığım hormon testinde prolaktinim 31 çıktı internetten bakınca sebebi adenomdur yazıyo valla çok korkuyorum hipofiz bezindeki diğer hormonları etkiler sonuçta büyüme hormonu tiroid vs hormonlar da orda üretiliyor çok korkuyorum sürekli ağlıyorum sizde başka problemlere sebep oldu mu

Geçmiş olsun canım çok korkulacak bişey değil sadece uğraştırıyor korkma inşallah sendeki adenoma bağlı değildir, Rabbim şifa versin

Arkadaşlar ben 2 yıldır evliyim 1bucuk yıldır çocuk istiyoruz devlette gitmediğim doktor kalmadı en son özel hastaneye gittim klomen başladık yumurtam çatladı sonraki hafta benden kan tahlili istedi gebelik varmı yokmu diyr bende anasaglik daha yakın diye gittim gitmişken prolaktin progestrona da bakılsın dedim sinirlerim tepeme geldi prolaktin 58.7 çıktı progestron normal ben simdi tekrar ozeldeki doktoruma gideyim mi sizce nedir bu yükseklik adetime 3 4 gün falan var goguslerim çok acıyor şişti gogus ucum yok normalde kocaman oldu gitmelimiyim sizce anasaglikta ki sonuçlarımi alıp yoksa adetim mi beklemeliyim nolur yardım edin kafayi yicem sürekli uyuyorum iştahım gitti

Yesimuzun Yesimuzun Sonucunu alıp özeldeki doktoruna götür bence ama adetin 3. Günü yapılan hormon testlerini baz alıyor doktorlar. Senin daha adetine varmış. Adetin 3. Günü için randevu al doktoruna, zaten o da isteyecektir tahlili tekrardan.

Yesimuzun Yesimuzun Sonucunu alıp özeldeki doktoruna götür bence ama adetin 3. Günü yapılan hormon testlerini baz alıyor doktorlar. Senin daha adetine varmış. Adetin 3. Günü için randevu al doktoruna, zaten o da isteyecektir tahlili tekrardan.
Bana zaten dedi adet olursan gelme bu ay dinlen 2.ci adetin 3.cu günü tekrar gel klomen 2katina çıkaralım dedi ondan beklemeliyim o zaman birde bu prolaktin adetin 3.cu günü yapılan test degilmi o zaman yüksek çıkması suan için normal adet olunca inicek sanırım

X