Prolaktin yükselmesi

Anladım 😔 peki sizin önlemek adına yaptığınız bi şeyler var mı yediğiniz içtiğiniz ne yapmam gerekiyo haberi bu gün öğrendim nasıl hissetmem gerekiyo bilemedim şükür iyi huylu ama geçmeyecek olması çok can sıkıcı
Canım incir ve dereotunu abartma yerken. Soğan suyu kürü yapma. Adaçayı içme. Bunlar hormonu yükseltiyor.
ben adenom olduğunu tesadüfen öğrenmiştim. Biraz küçük memeliyim 😅 bir zamanlar adaçayı içmiştim memelerimi doğal yoldan büyütsün diye. Çayı kesince benden alakasız bir kanama geldi. O zaman yapılan testte 98 çıktı değerim, doktor MR istedi. MR’da da iyi huylu 5 mm boyutunda adenom çıktı ama dediğim gibi doktor ilaç bile vermemişti. Yıllar içinde Kendiliğinden kayboldu.
eşim o zamanlar sevgilimdi. Benim beynimde tümör var, ya ölürsem, çocuğum olmayacak diye az ağlamadım kollarında 🤦🏻‍♀️ Tümör kendiliğinden bitti gitti, bizim aşkımız ebedi ☺️

Canım incir ve dereotunu abartma yerken. Soğan suyu kürü yapma. Adaçayı içme. Bunlar hormonu yükseltiyor.
ben adenom olduğunu tesadüfen öğrenmiştim. Biraz küçük memeliyim 😅 bir zamanlar adaçayı içmiştim memelerimi doğal yoldan büyütsün diye. Çayı kesince benden alakasız bir kanama geldi. O zaman yapılan testte 98 çıktı değerim, doktor MR istedi. MR’da da iyi huylu 5 mm boyutunda adenom çıktı ama dediğim gibi doktor ilaç bile vermemişti. Yıllar içinde Kendiliğinden kayboldu.
eşim o zamanlar sevgilimdi. Benim beynimde tümör var, ya ölürsem, çocuğum olmayacak diye az ağlamadım kollarında 🤦🏻‍♀️ Tümör kendiliğinden bitti gitti, bizim aşkımız ebedi ☺
Aaa çok doğru bnm de adetim gecikince soğan suyu içtim daha sonra şikayetlerim arttı birden demek ki bu yüzdenmiş yazınız bana umut oldu cidden bn de öğrendiğimden beri gözlerim dolu dolu geziyom ya gözüme vurur kör göremezsem ya kısır olur anne olamazsam diye 😂 şimdi biraz rahatladım peki sonra tekrar etti mi sizin Diye sormuştum ama geçmiş mesajları okudum yeni test yapmışsınız inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏🏻😊

Aaa çok doğru bnm de adetim gecikince soğan suyu içtim daha sonra şikayetlerim arttı birden demek ki bu yüzdenmiş yazınız bana umut oldu cidden bn de öğrendiğimden beri gözlerim dolu dolu geziyom ya gözüme vurur kör göremezsem ya kısır olur anne olamazsam diye 😂 şimdi biraz rahatladım peki sonra tekrar etti mi sizin Diye sormuştum ama geçmiş mesajları okudum yeni test yapmışsınız inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏🏻😊
Canım en son işte 2019 ocakta yaptırdım. 1 buçuk sene oldu. Yoktu bir şey. Göze vurmasını da yaptırdım ben. Emg diyorlar galiba adına. Sıkıntı yoktu ama ben gözlük kullanıyorum normalde zaten. Emg değil de daha basit yöntem şu: Bir noktaya odaklan, sağda solda hareket eden şeyleri görüyorsan göz sinirlerine baskı yapmıyor demekmiş. Kötü olsa zaten doktorun söylerdi kötü bu diye. Sen sakin ol. Adenom büyümese bile Stres yaptıkça hormon değerin yükselir.

eşim o zamanlar sevgilimdi. Benim beynimde tümör var, ya ölürsem, çocuğum olmayacak diye az ağlamadım kollarında 🤦🏻‍♀️ Tümör kendiliğinden bitti gitti, bizim aşkımız ebedi ☺️
Ayyy son yazdıklarınız çok hoş

Kız ne kısır benim ni kızım var ve bide düşük yaptım kızımı bu konuda pek bişey bilmediğim için yani stres yapmadığım için hamile kaldım kesin korkma canım ve incir yükseltiyor hormonu aklında olsun

Yok o bittikten iki üç ay sonra oldu
canım peki dostinex'le kaça düştü değerin? benim ekim ayında 30du, ilaçla 1e düştü, ilaç bitti kasım ayında 17 çıktı. sonra doktor artık takibine gerek yok dedi. bıraktırdı. aradan 7 ay geçti 71 olduğunu öğrendim işte bu hafta.

canım peki dostinex'le kaça düştü değerin? benim ekim ayında 30du, ilaçla 1e düştü, ilaç bitti kasım ayında 17 çıktı. sonra doktor artık takibine gerek yok dedi. bıraktırdı. aradan 7 ay geçti 71 olduğunu öğrendim işte bu hafta.
İlaçtan sonra 15 e düştü sonradan hiç baktırmadım değerime ama benimde baktırmam gerekir arada çünkü benimde hep iniyo çıkıyor

Kızlar benimde 5.5 mm lik adenom inşallah küçülür ya ameliyat istemiyom hiç cidden rabbim hepimize acil şifalar versin 🙏🏻

İlaçtan sonra 15 e düştü sonradan hiç baktırmadım değerime ama benimde baktırmam gerekir arada çünkü benimde hep iniyo çıkıyor
Tamam canım çok teşekkürler. Arada baktır gebelerde de belli bir düzeyde oluyormuş galiba

Benimde 53 çıktı prolaktin yarın mr çektireceğim bizşmde 1 yıldır olmuyor bu ay hormonlara bakalım dedi dr başladık bakalım hayırlısı

X