- 20 Ağustos 2019
- 1.310
- 1.878
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İaç dışın da bur şey kullandınız mıGelecek ay tekrarla testi benim 31 sonraki ay 37 çıkınca dostinex kullan dedi . Strese bağlı bir hormon olduğu için iki ay baz alınır
Aslan pençesi çayı nı salla ma çayını sabah akşam kullanarak düşürmüştüm,rahmide güçlendirir,kullanabilirsimSelam kızlar prolaktin hormunum 31 cıktı doktor ilac kullanmaya gerek yok dedi bu konuda bilgisi olan var mı biraz araştırdım da 25 in üstünde gebelik engeli olabilir gibi yazılar okudum sizin bildiğiniz düşürme kür yada bitkisel bir cözüm yolu var mı
Gerçi doğru emzirirken hamile kalan cok kişi duydum gördum de doktorum cok umursamadı belkı de o da öyle düşünmüştür o zaman sormadım bende evde gelince internet en baktım da fark ettim olmuyor ya, her halde kendı kendıme bunu engel olarak göruyorümBenim doktorumda prof ve arkadasim emzirirken 5. Ayinda hamile kaldi. Doktora sordum ee prolaktin yuksekken nasil kalir diye. Dusun memeden sut gelirken hamile kaliyosun hemde adetin bile duzgun baslamadan Verdigi cevap: prolaktini cok buyutuyorlar.
2-3 kat asmali siniri dedi engel olmasi icin
Teşekkürler yarın bulup buna başlıcm inşallahAslan pençesi çayı nı salla ma çayını sabah akşam kullanarak düşürmüştüm,rahmide güçlendirir,kullanabilirsim
Gerçi doğru emzirirken hamile kalan cok kişi duydum gördum de doktorum cok umursamadı belkı de o da öyle düşünmüştür o zaman sormadım bende evde gelince internet en baktım da fark ettim olmuyor ya, her halde kendı kendıme bunu engel olarak göruyorüm![]()
Makroprolaktine de baktır stresten mi yükseliyor beyinde kitle mi var öğrenirsin ve beyin mr cektir makroprolaktin yüksek cıkarsaSelam kızlar prolaktin hormunum 31 cıktı doktor ilac kullanmaya gerek yok dedi bu konuda bilgisi olan var mı biraz araştırdım da 25 in üstünde gebelik engeli olabilir gibi yazılar okudum sizin bildiğiniz düşürme kür yada bitkisel bir cözüm yolu var mı
Hayır kullanmadım o ilaç çok güçlü zatenİaç dışın da bur şey kullandınız mı
Prolaktin yüksekliği Gebeliğe engel oluyo yumurta kalitesini düşürüyo.Prolaktinim 60 üzeriydi mr a girdim 4 mm adenom vardı dostinex diye bi ilaç başladılar.2 sene kullandım.sonra ilacı kestik. Kestikten 6 ay sonra tekrar ilaca başladım çünkü gene yükselmişti. Ama şu an gene kestik. Adenom varsa ilaç veriyolar genelde.bence iyi bi endokrin doktoruna görün.Selam kızlar prolaktin hormunum 31 cıktı doktor ilac kullanmaya gerek yok dedi bu konuda bilgisi olan var mı biraz araştırdım da 25 in üstünde gebelik engeli olabilir gibi yazılar okudum sizin bildiğiniz düşürme kür yada bitkisel bir cözüm yolu var mı