Prolaktin yüksekliğine cyclo progynova ilacı içmek ne kadar doğru

Bilmez miyim bide ictigin gun etki etmiyor ertesi gun ediyor dun gece icime baska biri kaçmış gibiydi kafamin icinde sesler sabırsız biriydim kendime zarar vermek istiyordum yarim hapta böyle oluyorsam tam hapta katil olmam insAllah 😂 yarim hap pazar günü ictim carsambada son kalan hapı tam içeyim de yumurtlama donemine denk gelsin
haha yok yok birsey olmaz allahin izniyle. bende cok fena carpinti, nefes darligi fln yapti. baska bir yan etki yasamadim, oda yetti zaten. hayirlisi insallah düser prolaktinin

amin canim allah sendende razi olsun. hepimiz ayni yoldan gectik geciyoruz, biz birbirimizi iyi anlariz. disardan insanlar kolaylikla empati yapamiyor malesef her zaman.yasayan bilir
He valla oyle kaynanamin kızı 3 sene getirmemiş simdi 3 çocuğu var ama kaynanam sanki hic yaşamamış gibi sanki benim elimde olan birseymis gibi surekli sakayla karişik cocuk torun istiyoruzda istiyoruz ailevi olsun bu yuzden olsun bende cok stres yapiyorum daha senem bile dolmadı bakalim hayırlısı hakkimizda

Bence bu kadar da kafaniza gore kullanmayin ilaci.En nihayetinde yuklu hormon aliyorsunuz
Bende o yuzden burda danıştım ya fazla olmasın diye yarımşar aldım eminim doktorum düzgün olsaydi oda tam verirdi ama ben korktum çünkü bazen sinirda olunca bile ilac verirken benim doktor yüksek oldugunu bile söylemedi

Bende o yuzden burda danıştım ya fazla olmasın diye yarımşar aldım eminim doktorum düzgün olsaydi oda tam verirdi ama ben korktum çünkü bazen sinirda olunca bile ilac verirken benim doktor yüksek oldugunu bile söylemedi

Fazla olmasin diye degil zaten ilacin genel kullanimi yarimsar yarimsar.Degeriniz de aman aman cok yuksek degil yani 100 ve uzerinde degil tam olarak almaniz bence fazla olur.Yani dogru hamle yaparken asiriya kacmayin.Siz bilirsin yine de.

Fazla olmasin diye degil zaten ilacin genel kullanimi yarimsar yarimsar.Degeriniz de aman aman cok yuksek degil yani 100 ve uzerinde degil tam olarak almaniz bence fazla olur.Yani dogru hamle yaparken asiriya kacmayin.Siz bilirsin yine de.
Haklısınız tam fazla olur bide gecen ayda cylclo progynova diye hprmon hapı vermisti doktor ağır olur cok sağolun 😊

He valla oyle kaynanamin kızı 3 sene getirmemiş simdi 3 çocuğu var ama kaynanam sanki hic yaşamamış gibi sanki benim elimde olan birseymis gibi surekli sakayla karişik cocuk torun istiyoruzda istiyoruz ailevi olsun bu yuzden olsun bende cok stres yapiyorum daha senem bile dolmadı bakalim hayırlısı hakkimizda
bu konuda rahatsiz oldugunu esine söyle sende, kendiside annesiyle görüssün. sürekli söylemesinler. insan alinirmi kirilirmi hic düsünmüyorlar ya.yok böyle birsey gercekten. olsa duyarsiniz de sende bir daha sormaz

merhaba canim,
evt prolaktin seviyesinin yüksek olmasi hamilelige engel olabiliyor. ve doktorlar genelde seninde yazmis oldugun gibi dostinex veriyor düsürmek icin. senin doktorun nasil vermedi anlamadim.
sadece adet düzensizligi sebeb olmuyor prolaktin seviyesinin yükselmesine. asiri stres en büyük etken. benimde prolaktin hormonum yüksekti, dostinex kullandim ve düstü cok sükür. suanda hamileyim, asilama yaptirdim. sende düsünebilirsin.
aşılamayı nerde yaptırdınız hangi hoca?

istanbuldaym burda biyer önerdiler de oyüzden sordum aynı şekilde prolaktin yüksekliği var dostinex ile düşürüyorum 3 aydır ilaçla düşürüp deniyoruz. ama artık aşılamayı deneyeceğiz sanırım
Anladim,malesef istanbulu cok bilmiyorum. Ne zamandir cocuk düsünüyorsunuz?ben kesinlikle asilamayi tavsiye ederim.daha önce yumurta takibi yaptik olmadi,catlatma ignesi kullandim olmadi,normal yollada olmadi sebeb bulunamadigi halde.insallah Rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder bu duyguyu

Anladim,malesef istanbulu cok bilmiyorum. Ne zamandir cocuk düsünüyorsunuz?ben kesinlikle asilamayi tavsiye ederim.daha önce yumurta takibi yaptik olmadi,catlatma ignesi kullandim olmadi,normal yollada olmadi sebeb bulunamadigi halde.insallah Rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder bu duyguyu
Amin inşallah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlısını versin Allahım ,
Yarın adetimn 2.günü tekrar hormon için kan vercem 8nisanda da randevum var bakalm artık önce iğne mi olur yoksa direk aşılamamı dicek 1yıla yakındır deniyoruz ama prolaktin için ilaç kullanalı 3ay oldu

Amin inşallah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlısını versin Allahım ,
Yarın adetimn 2.günü tekrar hormon için kan vercem 8nisanda da randevum var bakalm artık önce iğne mi olur yoksa direk aşılamamı dicek 1yıla yakındır deniyoruz ama prolaktin için ilaç kullanalı 3ay oldu
Aminn insallah saglikla kavusuruz hepimizde evlatlarimiza. Hakkinda Hayirlisi olsun canim, umarim hersey cok güzel olur hakkinda. Sen doktora istegini söyle bence,benim ilk asilamam ilac ile oldu, tutmadi malesef.ikinci asilamami igneyle yaptirdim olumlu oldu malesef düsük yasadim.3.asilamamida igneli yaptirdim cok sükür ondan hamileyim suanda.düsükten sonra tedbir amacli doktorum progestan igne yaptirdi 2 günde bir 2 doz,5 defa yaptirdim. Arti vajinal olarak 200 mg progestan hap kullandim sabah aksam tutunmasina yardimci Oluyormus. Belki Seninde isine yarar diye söylpyorsun sana bunlari. Peolaktinin cokmu yüksekti?

Aminn insallah saglikla kavusuruz hepimizde evlatlarimiza. Hakkinda Hayirlisi olsun canim, umarim hersey cok güzel olur hakkinda. Sen doktora istegini söyle bence,benim ilk asilamam ilac ile oldu, tutmadi malesef.ikinci asilamami igneyle yaptirdim olumlu oldu malesef düsük yasadim.3.asilamamida igneli yaptirdim cok sükür ondan hamileyim suanda.düsükten sonra tedbir amacli doktorum progestan igne yaptirdi 2 günde bir 2 doz,5 defa yaptirdim. Arti vajinal olarak 200 mg progestan hap kullandim sabah aksam tutunmasina yardimci Oluyormus. Belki Seninde isine yarar diye söylpyorsun sana bunlari. Peolaktinin cokmu yüksekti?
Teşekkür ederim bilgilerin deneyimleriniz önemli fikir sahibi olmamızı kolaylaştırıyor kafamzdaki soru işaretleri azalıyor benim prolaktin max 57 çkmştı bakalm bugün sonuçlar gelirse görücem ilaç tedavisi ile ne olmuş

Teşekkür ederim bilgilerin deneyimleriniz önemli fikir sahibi olmamızı kolaylaştırıyor kafamzdaki soru işaretleri azalıyor benim prolaktin max 57 çkmştı bakalm bugün sonuçlar gelirse görücem ilaç tedavisi ile ne olmuş
Rica ederim ne demek Fikir Alis verisinde bulunmak güzel birseydir.sonucun ne cikti?umarim düsmüstür

X