• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin yuksekliği

herseyguzelki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
327
22
33
Hatay
bayanlar prolaktin hormonum yuksek cıktı ama doktorun verdiği ilaç bende yan etki yapıyo kullanmak istemiyorum. bekarım evlenmeme cok var. sanırım bu hormon cocuk olmasını engelliyomus. bu hormonu yuksek cıkıp tedavi görmeyeniniz var mı yani ilacı ilerde kullansam cocuk istediğim zaman :26: cunku doktorlar nedenini arastırmadı ilaç yazıp gönderiyolar ilacı bırakınca gene yukselir sebep ortadan kaldırılmadıgı için ben de o yuzden şimdilik kullanmak istemiyorum :26:

ilacın adı ne ben dostınex kullanmıştım bı yan etkı yapmamıştı 1 aydada duşmuştu plrolaktın

dostinex canım ama cok yan etki yapıyo depresyona soktu beni uyuyamıyorum geceleri normalde de takıntılı ve kaygılı bi yapım var zaten :26: düşürür ilaç ama bırakınca geri mi yukselir ben hep bu ilacı kullanmak istemiyorum :26:

dostinex canım ama cok yan etki yapıyo depresyona soktu beni uyuyamıyorum geceleri normalde de takıntılı ve kaygılı bi yapım var zaten :26: düşürür ilaç ama bırakınca geri mi yukselir ben hep bu ilacı kullanmak istemiyorum :26:

benım dutu bır dahada yukselmedı bır defa kullandım yanı ama herkeste aynımı oluyo bılmıyorum

Benimde prolaktin hormonum yüksekti verilen ilaçlar yan etki yaptı. Üstüne bir de prolaktin hormonunu daha da yükseltti.. 10 yıl oluyor ilaç kullanmıyorum, kendi haline bırakmış arada kontrol ettiriyordum. Resveratrollü balık yağı aldım kullanıyorum bir yıldır, normal sınıra indi.. Bunu bilerek kullanmadım, bağışıklık sistemi için kullanırken farkettim iyi geldiğini, üstelik adetlerimi de düzenledi. Pcos hastasıyım.

benimde geçen ay yüksek çıktı dostinex 0.5 mg hapını kullanıyorum zaten haftada 2 gün atıyorum bi yan etkisi de olmadı çok şükür

Ben buradan çok faydalandığım için, kullanıp etkisini gördüğüm bir besin takviyesini tavsiye etmek istedim. Bir fayda da benden olsun diye.. GNC zden aldığım Resveratrollü balık yağı.. Yanlış anlaşılmasın reklam gibi bişey yapmıyorum. Zaten böyle bir vebal de alamam. Prolaktini yüksek olanlar, pcos olup adet olamayanlara tavsiyemdir. Belki sadece bana böyle etkisi olmuştur ama denemenizde zarar yok çünkü asıl bağışıklık sistemi güçlendirici..

Bende bekarken gtmştim prolaktinim yüksek çktı.evlendim bidaha baktm normal çıktı.hiç ilaç almadm.çok yumurta tüketmek.göğüsle fazla oynamak o an içn yükseltebilirmiş

bayanlar prolaktin hormonum yuksek cıktı ama doktorun verdiği ilaç bende yan etki yapıyo kullanmak istemiyorum. bekarım evlenmeme cok var. sanırım bu hormon cocuk olmasını engelliyomus. bu hormonu yuksek cıkıp tedavi görmeyeniniz var mı yani ilacı ilerde kullansam cocuk istediğim zaman :26: cunku doktorlar nedenini arastırmadı ilaç yazıp gönderiyolar ilacı bırakınca gene yukselir sebep ortadan kaldırılmadıgı için ben de o yuzden şimdilik kullanmak istemiyorum :26:
Bende prolaktine bagli hipofiz adenomu hastasiyim emariniz cekildimi ? Ilac bendede yan etki yapti ozellikle kabus gorme ve mide bulantisi gibi ama 120 olan prolaktnm 2-3 suan

Back