Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 1 yıllık evliyim çocuk düşünmeye karar verdik korunmadık bi kaç ay ama hamile kalmadım doktora gittim prolaktinim 62 çıktı hsg rahim filmi çekildim tüplerim açık yumurtam oluşuyor reglim düzenli süt gibi sıvımda gelmiyor doktor ilaç verecekti ben buradaki yorumları okuyarak aslan pençesi otu kullanıyorum suan ne kadar kullanmak gerek mesela suan yumurtlama zamanım akıl verin bana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin yüksekliği
- Konu Sahibi hlaldmrts
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- prolaktin yüksekliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Doktordan ilacı niye almadınız?Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 1 yıllık evliyim çocuk düşünmeye karar verdik korunmadık bi kaç ay ama hamile kalmadım doktora gittim prolaktinim 62 çıktı hsg rahim filmi çekildim tüplerim açık yumurtam oluşuyor reglim düzenli süt gibi sıvımda gelmiyor doktor ilaç verecekti ben buradaki yorumları okuyarak aslan pençesi otu kullanıyorum suan ne kadar kullanmak gerek mesela suan yumurtlama zamanım akıl verin bana
- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 27
Youtube dan ibrahim saracoglu aslan pencesi kürü yazin cikarMerhabalar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 1 yıllık evliyim çocuk düşünmeye karar verdik korunmadık bi kaç ay ama hamile kalmadım doktora gittim prolaktinim 62 çıktı hsg rahim filmi çekildim tüplerim açık yumurtam oluşuyor reglim düzenli süt gibi sıvımda gelmiyor doktor ilaç verecekti ben buradaki yorumları okuyarak aslan pençesi otu kullanıyorum suan ne kadar kullanmak gerek mesela suan yumurtlama zamanım akıl verin bana
Ama benimde yuksekti sizin kadar olmasada gecen ay 27 di doktor sinirda oldugu icin bile verdi 2 tane ilac kullandim 2 .38 e düşmüştü yani ilacla düşen birsey
İlacla hemen dusuyor oncelik doktorun ilaci olmaliMerhabalar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 1 yıllık evliyim çocuk düşünmeye karar verdik korunmadık bi kaç ay ama hamile kalmadım doktora gittim prolaktinim 62 çıktı hsg rahim filmi çekildim tüplerim açık yumurtam oluşuyor reglim düzenli süt gibi sıvımda gelmiyor doktor ilaç verecekti ben buradaki yorumları okuyarak aslan pençesi otu kullanıyorum suan ne kadar kullanmak gerek mesela suan yumurtlama zamanım akıl verin bana
İlk doğal yollarla düşürmek istedim olmazsa ilaç içmeyi düşündümDoktordan ilacı niye almadınız?
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Bence hiç uğraşmayın. Bebek de istiyorsanız ilacı için. Hemen düşüyor zaten. İlacı içtiği ay hamile kalan çok kişi varmışİlk doğal yollarla düşürmek istedim olmazsa ilaç içmeyi düşündüm
- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 103
- 31
Prolaktin hormonu stresli olduğunuz dönemlerde de yükselir bazen. Sizinde hepsi normal çıkmış çocuk için veya başka birşey için stres mi yapıyorsunuz. Benimki de bi kere hormon testinde yüksekti ama sizinki kadar yüksek değildi. Siz ilacınızı kullanın yüksek değeriniz çünkü bir tek ilaçla düşer oyla kürle boşa vakit kaybetmeyin. Bende o zaman hormon ilacı falan diye doktora şey demiştim bi dahaki ay tekrar hormon testi vereyim o zamanda yüksekse ilaç kullanacağım Neyime güveniyorsam İkinci hormon testimde değerim kendiliğinden düşmüştü normal seviyelere. Doktorumla gülmüştük baya stresten yükselmiştir dedi. Fakat altını tekrar çiziyorum sizinki ilaçsız düşmez. Kullanın mutlaka
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Adet düzensizliği yapar prolaktin . Sizde de var mı ?Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 1 yıllık evliyim çocuk düşünmeye karar verdik korunmadık bi kaç ay ama hamile kalmadım doktora gittim prolaktinim 62 çıktı hsg rahim filmi çekildim tüplerim açık yumurtam oluşuyor reglim düzenli süt gibi sıvımda gelmiyor doktor ilaç verecekti ben buradaki yorumları okuyarak aslan pençesi otu kullanıyorum suan ne kadar kullanmak gerek mesela suan yumurtlama zamanım akıl verin bana
Bende de bi dönem yüksekti. Clife bitkisel karışım var duydunuz mu bilmem. Ondan yedim de düzeldi prolaktin ve diğer hormonlarım. İçinde aslan pençesi de var. Ben sadece adetimde başlayıp yumurtlamaya kadar kullanıyordum. Siz de öyle yapın bence. Yumurtlamadan sonra döllenme ihtimaline karşı bitkisel şeyler kullanmayın
Benim sadece prolaktinim yüksek çıktı adetim tam gününde oluyor hiç sekmiyor gününü bu ay aslan pençesi kullandım bakalım hamile kalacakmıyım çok heyecanlıyımAdet düzensizliği yapar prolaktin . Sizde de var mı ?
Bende de bi dönem yüksekti. Clife bitkisel karışım var duydunuz mu bilmem. Ondan yedim de düzeldi prolaktin ve diğer hormonlarım. İçinde aslan pençesi de var. Ben sadece adetimde başlayıp yumurtlamaya kadar kullanıyordum. Siz de öyle yapın bence. Yumurtlamadan sonra döllenme ihtimaline karşı bitkisel şeyler kullanmayın
12 gün sonra regl olmam gerekiyor eğer olursam direk doktora giderim inşallah olmamda regl hayırlısıylaBence hiç uğraşmayın. Bebek de istiyorsanız ilacı için. Hemen düşüyor zaten. İlacı içtiği ay hamile kalan çok kişi varmış
13 gün sonra regl olmam gerekiyor olursam direk gideceğim doktora dediğiniz gibi ılacsız olmayabilir ben sanırım çok korktum çocuğum olmaz diye korkudan tüplerime bile baktırdım o acıya katlanıp cok şükür açık çıktı tüplerim sorun prolaktın demişti doktorProlaktin hormonu stresli olduğunuz dönemlerde de yükselir bazen. Sizinde hepsi normal çıkmış çocuk için veya başka birşey için stres mi yapıyorsunuz. Benimki de bi kere hormon testinde yüksekti ama sizinki kadar yüksek değildi. Siz ilacınızı kullanın yüksek değeriniz çünkü bir tek ilaçla düşer oyla kürle boşa vakit kaybetmeyin. Bende o zaman hormon ilacı falan diye doktora şey demiştim bi dahaki ay tekrar hormon testi vereyim o zamanda yüksekse ilaç kullanacağım Neyime güveniyorsam İkinci hormon testimde değerim kendiliğinden düşmüştü normal seviyelere. Doktorumla gülmüştük baya stresten yükselmiştir dedi. Fakat altını tekrar çiziyorum sizinki ilaçsız düşmez. Kullanın mutlaka
- 23 Eylül 2021
- 75
- 24
- 8
- 27
Bence her dermanı bitkisel şeylerde aramayın onlarda bilinmeden kullanıldığında etkileri çok felakete yol açabiliyor bilmeden başka bir organımız riske atarsınız. Prolaktin çok basit bı sorun minik bir hap var onu içince direk dusuyo hicbiseye gerek kalmadan canınızı sıkmayın stres yapmayın oluruna bırakın
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
İnşallah. Eğer sadece bu ilacı almak istiyorsanız direk aile hekimi de yazıyor siye biliyorum. Ekstra bsey için özele gitmeyip para vermek istemezseniz12 gün sonra regl olmam gerekiyor eğer olursam direk doktora giderim inşallah olmamda regl hayırlısıyla
- 20 Ekim 2014
- 1.776
- 1.429
- 333
Bunun sorun oldugunu nasıl anlarız ki bu ay benim 90 çıktı çok yüksek ama sürekli böyle mi bilmiyordum ilk defa şans eseri gördük belki de diğer hormonlar gibi aylık yükselip sonra düzelen tekrar yükselmeyen bi hormon olabilir geçen sene ki prolaktin değerim 16imiş mesela. Belkide bu ay ilk defa yükseldi hiç anlamadım doktora danışacağim bugun bakalm
Benim ilk prolaktınime bakıldı yüksekti sonra 3 ay adetlikten kan verip sürekli bakıldı doktora danışın istersenizBunun sorun oldugunu nasıl anlarız ki bu ay benim 90 çıktı çok yüksek ama sürekli böyle mi bilmiyordum ilk defa şans eseri gördük belki de diğer hormonlar gibi aylık yükselip sonra düzelen tekrar yükselmeyen bi hormon olabilir geçen sene ki prolaktin değerim 16imiş mesela. Belkide bu ay ilk defa yükseldi hiç anlamadım doktora danışacağim bugun bakalm
O halde kesinlikle doktora gitmeliyimBenimde prolaktin sorunum vardı, 40-45 arassındaydı. aslan pençesini denedim ama faydasını görmedim ilaçla düşürdük.
Aile hekimi prolaktine bakıyor mu peki kafasına göte verir miki ilaçİnşallah. Eğer sadece bu ilacı almak istiyorsanız direk aile hekimi de yazıyor siye biliyorum. Ekstra bsey için özele gitmeyip para vermek istemezseniz