• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekliği

benimde bir kere test pozitif kan negatifti bende çok üzülmüştüm. benim belirtilerim bata yakın çıkardı ama bu sefer bata bir hafta kala kasık ağrısı bel ağrısı, vücut sıcaklığım 37 genelde.. göğüs hassasiyeti. hatırladıklarım bunlar.
Benimde belim çok ağrıyor bide yumurtlamadan sonra sürekli ayaklarım üşüyor kışın bile çorap giymem normalde şimdi çorapla geziyorum o yüzden aceba mi diyerek test yaptım inşallah vardır bu sefer 🤲🤲

Canim benimki bekarken de yüksek çıkmış o zaman hormon tahlili yaptırmıştım iki kere ikisinde de yüksek çıkmış tabi anlamiyodum ne demek olduğunu doktor da bişey dememisti en son rahim filminden önceki ay baktırdım o zaman yüksekti ilaçlardan önce düşmüştü yani ama prolaktin yüksekken hamile kalan çok insan var otuzlardaki değer öyle aşırı yüksek değil diye biliyorum fazla kafana takma canım zaten ilaçla hemen düşüyor

Canım takmıyorum benim sorduğum başka şeydi neyse hakkımızda hayırlısı olsun bakalım senin test ne çıkıyor😊güzel haberlerini bekliyorm 🌸

Canım takmıyorum benim sorduğum başka şeydi neyse hakkımızda hayırlısı olsun bakalım senin test ne çıkıyor😊güzel haberlerini bekliyorm 🌸
Anladım canım sorunu yani benimki ilaçlardan önce yüksekti klomen hiç kullanmadim ama iğneler de yükseltmedi kafana takma derken yani hemen düşen bı hormon o yüzden öyle dedim

Anladım canım sorunu yani benimki ilaçlardan önce yüksekti klomen hiç kullanmadim ama iğneler de yükseltmedi kafana takma derken yani hemen düşen bı hormon o yüzden öyle dedim

Anladım canım 👍 bende klomen aldığım aylar yükseldi de belki aldıysan oldu mu merak ettim şimdi daha iyi anladım. Hemen düşecek yükseklikte en azından çok şükür. Çocuktan önce süt veren rabbim çocuğu verip sonra sütü verse de bizlerde mutlu olsak 😁 güzel birşeyler olursa etiketle merak ediyorum sonucunu 🙏🏼

Anladım canım 👍 bende klomen aldığım aylar yükseldi de belki aldıysan oldu mu merak ettim şimdi daha iyi anladım. Hemen düşecek yükseklikte en azından çok şükür. Çocuktan önce süt veren rabbim çocuğu verip sonra sütü verse de bizlerde mutlu olsak 😁 güzel birşeyler olursa etiketle merak ediyorum sonucunu 🙏🏼
Öyle valla dediğin gibi çocuğu da verir herşeyin vakti vardir 🤗 tabiki etiketlerim canim

Kizlar sabah test yaptım bu şekil çıktı galiba dünkü test bozuktu boşuna heveslendim😓

Eklentiler

• IMG_20210911_111532.jpg
    IMG_20210911_111532.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar benim adetim normalde hiç gecikmez günü gününe olurum bu sefer 2 gün geçti ama bugün test yaptım negatif çıktı sizce sonradan pozitif olma ihtimali var mi

Şimdi ben iki farklı doktora gittim 19 u yüksek bulan doktor bitkisel bı ilaca baslatti gebeliği etkiler hafif yüksek dedi kontrole mutlaka git dedi sonra ki doktorda 159 çıktı ben o ay çok stres yapmıştım adet olmam gereken günden 3 gün önce lekelenme başladı adetim sökülmedi falan o yüzden de yükselmiş olabilir ilaç kullandim 2 haftada düştü
Merhaba benimde adet düzensizliğim yüzünden doktora gittim tahlilde prolaktin 95 çıkmış midemde safra gastriti var o yüzden ilaç kullanıyorum acaba ilaç yüzünden prolaktin yükselmiş olabilir mi yan etkilerinde yazıyor ama bilemedim internete bakınca bir sürü şey yazıyor yol hipofiz tümörü yok hipotalamusta sıkıntı vs vs emzirmiyorum bu arada bi kızım var ama 6 yaşında

Merhaba benimde adet düzensizliğim yüzünden doktora gittim tahlilde prolaktin 95 çıkmış midemde safra gastriti var o yüzden ilaç kullanıyorum acaba ilaç yüzünden prolaktin yükselmiş olabilir mi yan etkilerinde yazıyor ama bilemedim internete bakınca bir sürü şey yazıyor yol hipofiz tümörü yok hipotalamusta sıkıntı vs vs emzirmiyorum bu arada bi kızım var ama 6 yaşında
Doktora sorun prolaktin hormonu streste bile yukseliyormus

Merhaba canim benim prolaktin seviyemde o civarlardaydi dr herhangi bi ilac vermedi hatta gerek var mi diye sordugumda gerek yok oyle aman aman bi yukseklik degil dedi ve bi kimyasaldan sonra su an 10haftalik hamileyim, troidim de var hashimato hastasiyim ama korkulcak bi problemin yoksa hamis kalirsin :)
Sağlıkla bebeğini dunyayaa getirdin mi merak ettim

Ayrica prolaktin degerim yuksek olmasina ragmen lohusa sonrasi adet gormeye basladim bile sanirim sut korumuyo beni hic bi sekilde 😅
Maşallah Rabbim sana bağışlasın ben 7 aylık evliyim 3 aylık evliyken kimyasal gebelik geçirdim sonra gittim doktora prolaktin yüksek dediler bı ay ilaç kullandım geçen ay gittim tekrar 12 ye düşmüş doktor dedi normal sonuc bı sıkıntı yok fakat yine hamile kalmadım eşim de çok istiyo bende böyle olunca üzülüyorm yine mi yükseldi acaba diye

Maşallah Rabbim sana bağışlasın ben 7 aylık evliyim 3 aylık evliyken kimyasal gebelik geçirdim sonra gittim doktora prolaktin yüksek dediler bı ay ilaç kullandım geçen ay gittim tekrar 12 ye düşmüş doktor dedi normal sonuc bı sıkıntı yok fakat yine hamile kalmadım eşim de çok istiyo bende böyle olunca üzülüyorm yine mi yükseldi acaba diye
Kimyasal yasadiysaniz bence bi engel yoktur cok etrafimda kimyasal yasayip sonradan hamis kalan akraba arkadasim var ovulasyon takibi yapabilirsiniz baska herhangi bi problem yoksa Rabbim nasip eder vakti zamani gelince bende 7 aylik evliyken hamile kaldim daha cok erken sizin icinde en onemlisi psikolojinizi hazirlayin bence kalamiyorum diye dusunmeyin ben kimyasalda cok bunaldim istemedim gorur gormez sonra dusuk oldu o yuzden guzel dusunun guzel seyler olur Allahin izniyle 🥰

Kimyasal yasadiysaniz bence bi engel yoktur cok etrafimda kimyasal yasayip sonradan hamis kalan akraba arkadasim var ovulasyon takibi yapabilirsiniz baska herhangi bi problem yoksa Rabbim nasip eder vakti zamani gelince bende 7 aylik evliyken hamile kaldim daha cok erken sizin icinde en onemlisi psikolojinizi hazirlayin bence kalamiyorum diye dusunmeyin ben kimyasalda cok bunaldim istemedim gorur gormez sonra dusuk oldu o yuzden guzel dusunun guzel seyler olur Allahin izniyle 🥰
Çok teşekkür ederim cnm çok güzel bı morel oldu yok şükür herhangi bi problem görünmüyor en az 5,6 doktora gittim herşeyin normal dediler

Merhaba kizlar ben bu siteye yeni kayıt oldum çünkü birilerinden fikir almaya çok ihtiyacım var 7 aydır evliyim korunmadigimiz halde hamile kalmadım bu ay reglimin 3.gunu hastaneye gittim ultrasonda anormal bişey görünmedi hormon tahlilinde prolaktin 37 yüksek olduğunu söyleyip dostinex yazdi bu ilacı kullandıktan sonra hamile kalan varmı lütfen yazar misiniz
Merhaba benim adetin 3. Günü 9 olan PROLAKTİN 21. Gün 37 oldu siz neler yaptınız ne dedi doktorunuz normalde hep düşük çıkardı progesteronum da 11 çıktı oysaki yunurtlamam da olmuş

Back