Yaa gerçekten mi gerçekten içimi siz baya rahatlattiniz ne kadar teşekkür etsem azdırEvet tsh da prolaktin varmış prolaktin yükselince tsh da yalandan yükselirmiş şimdi prolaktin düşünce bende tsh da düştü
Serbest t4 baktırdın mı bu bende böyle sende öyle olmaya bilir ben dr söylediğini sana aktardım prolaktin kaç çıktı bi deYaa gerçekten mi gerçekten içimi siz baya rahatlattiniz ne kadar teşekkür etsem azdır
44,9 çıktı prolaktin ama serbest t4 diye bir şeyden bahsetmediSerbest t4 baktırdın mı bu bende böyle sende öyle olmaya bilir ben dr söylediğini sana aktardım prolaktin kaç çıktı bi de
Merhaba evet değerlerim düştü 44,9 dan 21,8 e düştü ilaçsız şekilde ve tiroitte düştü normal değerde bende tiroit ilacı kullaniyorum senin değerlerin kaç canım dusukse ondan ilac vermemiştirMerhaba değerleriniz düştü mü benim de aynı problemim var tsh ve prolaktin yüksek doktor sadece tiroid ilacı verdı gebede kalmak istiyorum
Merhaba benimde süt hormonun yüksek ti yazin kontrol altına aldık dostinex kullandım ve tarlusal adet söktürücü her şey iyidi ama Aralık ayında başladı düzensiz adet ocakta 3 ocakta adet gördüm adetten bittiksonra 14 gün korunmadik ama gene gelmedi adetim tedavi olduktan ne kadar süreyle gebe kaldınızŞu an 28 haftalık hamileyim canım hiç endişelenme ilaçla düşünce sorun yaratan bir durum değil gebelik için
Bende dostinex tarlusal kullanacağım, peki siz ilaçları kullandıktan sonra tekrar doktora gittiniz mi?Merhaba benimde süt hormonun yüksek ti yazin kontrol altına aldık dostinex kullandım ve tarlusal adet söktürücü her şey iyidi ama Aralık ayında başladı düzensiz adet ocakta 3 ocakta adet gördüm adetten bittiksonra 14 gün korunmadik ama gene gelmedi adetim tedavi olduktan ne kadar süreyle gebe kaldınız
Evet gittim ve düşmüştü bir sıkıntı yoktu.bu söylediğim 8 ay once.araliktan bu yana adet düzensizligim var o ay hiç gelmedi adetim.hatta bir unutlandim ama 3 ocakta geldi.ocak ayında korunmadik.subat ayı geldi.adetim.yok.stresten mi bilmiyorum bu yükselmeBende dostinex tarlusal kullanacağım, peki siz ilaçları kullandıktan sonra tekrar doktora gittiniz mi?
Ya canım inşallah olur kısa zamanda bunun sebebi stres gerçekten hiç stres yapmamak lazım aslında ama biz stres yapıyoruz işteEvet gittim ve düşmüştü bir sıkıntı yoktu.bu söylediğim 8 ay once.araliktan bu yana adet düzensizligim var o ay hiç gelmedi adetim.hatta bir unutlandim ama 3 ocakta geldi.ocak ayında korunmadik.subat ayı geldi.adetim.yok.stresten mi bilmiyorum bu yükselmeben bir melek annesiyim anneler gününde bebeğimi kaybettim 2 sene once.o ara bebek sahibi olmayı düşünmedik.suan istyoruz ama adet duzensizligi yasiyorum.doktora gtcem cuma günü .
İnşallah bana da faydası olur ilaçlarınEvet gittim ve düşmüştü bir sıkıntı yoktu.bu söylediğim 8 ay once.araliktan bu yana adet düzensizligim var o ay hiç gelmedi adetim.hatta bir unutlandim ama 3 ocakta geldi.ocak ayında korunmadik.subat ayı geldi.adetim.yok.stresten mi bilmiyorum bu yükselmeben bir melek annesiyim anneler gününde bebeğimi kaybettim 2 sene once.o ara bebek sahibi olmayı düşünmedik.suan istyoruz ama adet duzensizligi yasiyorum.doktora gtcem cuma günü .
İnşallah canım ama düştüğünden emin ol.İnşallah bana da faydası olur ilaçların
daha dün gittim doktora 1 ay sonra tekrar gidicem dua edin banaİnşallah canım ama düştüğünden emin ol.
daha dün gittim doktora 1 ay sonra tekrar gidicem dua edin bana
Şubat ayında ilaç tedavim bitti ama 5 ay sonra Temmuz’da hamile kaldımMerhaba benimde süt hormonun yüksek ti yazin kontrol altına aldık dostinex kullandım ve tarlusal adet söktürücü her şey iyidi ama Aralık ayında başladı düzensiz adet ocakta 3 ocakta adet gördüm adetten bittiksonra 14 gün korunmadik ama gene gelmedi adetim tedavi olduktan ne kadar süreyle gebe kaldınız
BENim tsh 4,8 prolaktın 55 inşallah düşer benimde gebelik istıyoruz rabbim isteyenlere hayırlısını versin inşallahMerhaba evet değerlerim düştü 44,9 dan 21,8 e düştü ilaçsız şekilde ve tiroitte düştü normal değerde bende tiroit ilacı kullaniyorum senin değerlerin kaç canım dusukse ondan ilac vermemiştir
Amin inşallahBENim tsh 4,8 prolaktın 55 inşallah düşer benimde gebelik istıyoruz rabbim isteyenlere hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?