• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekliği

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Arkadaşlar merhaba prolaktin seviyem 44,9 çıktı sürekli ilaç mi kullanmak gerekiyor 20 ay sonra evlenicem ve hemen çocuk düşünüyoruz hem tiroid ilacı kullanıyorum hemde bide bu çıktı iyice zorlasicak diye çök korkuyorum yüksek olup hamile kalan var mi 😏 sürekli kontrollere mi gitmek gerek hamile kalınca vs

İlaçla düşürüyorlar canım endişe etme benim de 77 çıkmıştı 2 ay ilaç kullandım sonrasında bir sıkıntı olmadı

Bu kadar önceden ilaç kullanmanıza gerek yok gebelik denediğiniz zaman içerisinde kullanırsınız evlilikten 2 ay öncesi doktorunuzla görüsürseniz gerekli tedaviyi düzenler

Bu kadar önceden ilaç kullanmanıza gerek yok gebelik denediğiniz zaman içerisinde kullanırsınız evlilikten 2 ay öncesi doktorunuzla görüsürseniz gerekli tedaviyi düzenler
Yani komple gebeliğe engel değil değil mi ? Düşük vs ? Ya korkuyorum hani hiç olmaz vs diye tedavilerw uyduktan sonra olur dimi 😏

Üst sınırını tam hatırlayamıyorum ama 25 olması lazım. Şimdiden bu kadar telaşlanmayın daha çok var😇
Önce tiroid şimdi bu ikisinin değerleri ayni anda düşürülür dimi bi bilginiz var mi acaba sizi de çık bunalttiysam çök özür dilerim sizden moral almak beni çık rahatlaticak ☺️🙏🏻

Prolaktini de size düşman gibi düşünmeyin gebeliğin en önemli hormonlarındandır bebeğiniz için süt üretmenizi ve doğuma hazırlanmanızı sağlayacak.
Önce tiroid şimdi bu ikisinin değerleri ayni anda düşürülür dimi bi bilginiz var mi acaba sizi de çık bunalttiysam çök özür dilerim sizden moral almak beni çık rahatlaticak ☺️🙏🏻
Tsh yüksekliğinizin sebebi nedir

Şu an 28 haftalık hamileyim canım hiç endişelenme ilaçla düşünce sorun yaratan bir durum değil gebelik için
Çok teşekkür ederim içimi o kadar rahatlattıniz ki Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallah ☺️🙏🏻

Prolaktini de size düşman gibi düşünmeyin gebeliğin en önemli hormonlarındandır bebeğiniz için süt üretmenizi ve doğuma hazırlanmanızı sağlayacak.

Tsh yüksekliğinizin sebebi nedir
Valla sebebini söylemedi doktor sadece ilaç kullanmıştım değerin düşmüş 6 ay sonra ilacı kullanmayı birakabilirsin dedi ikisi bir anda büyük sorun yaratır mı

Arkadaşlar merhaba prolaktin seviyem 44,9 çıktı sürekli ilaç mi kullanmak gerekiyor 20 ay sonra evlenicem ve hemen çocuk düşünüyoruz hem tiroid ilacı kullanıyorum hemde bide bu çıktı iyice zorlasicak diye çök korkuyorum yüksek olup hamile kalan var mi 😏 sürekli kontrollere mi gitmek gerek hamile kalınca vs
Benim 58 di bir ay ilaç içtim 22 ye düştü ilaca tekrar başladım düşmüştür diye tahmin ediyorum prolaktin yükseldiği için tsh da yükselmişti 6 dı prolaktin düştüğü için tsh da 2 ye düştü şükür

Benim 58 di bir ay ilaç içtim 22 ye düştü ilaca tekrar başladım düşmüştür diye tahmin ediyorum prolaktin yükseldiği için tsh da yükselmişti 6 dı prolaktin düştüğü için tsh da 2 ye düştü şükür
Yani ikisi esitlenebilir ve hamile kalinabilir değil mi ☺️

Back