Herşeyim normal hgs sonuçlarım da temiz çıktı tüplerim açık üç gün geçti hatta çektireli. doktorum prolaktin içinde ilaç vermişti iki tane vardı kutunun içinde içtim acaba düşmüşmüdür prolaktinim. Bunun için gitmek istemiyorum doktorum hsg sonrası iki ay dene eğer olmazsa gel dedi ama şunu da dicem o büyük gögüsler söndü cidden anlamadığım büyük de olur mu gögüsler bu durumda havası kaçmış balona döndüler neyse inşallah hastalığım gitmiştir ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin yüksekliği
- Konu Sahibi Gulgok90
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik düşünen prolaktin yüksekliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende testere dişli arslan pençesi varmış onu alıp kullanıcam siz ney içiyorsunuz peki?ben de bunun için bitki çayı içiyorum. Bende de varmış .
civanpercemiBende testere dişli arslan pençesi varmış onu alıp kullanıcam siz ney içiyorsunuz peki?
Onu duymamıştım buna iyi geldiğini nasıl peki faydasını görüyor musunuz?civanpercemi
Düzenli kullanamadım.Onu duymamıştım buna iyi geldiğini nasıl peki faydasını görüyor musunuz?
Ama faydası çokmuş.
Bugün tekrar başlayacağım.
- 25 Kasım 2019
- 212
- 314
- 33
Merhaba ben 2 bucuk senelik ewliyim cocugum yok adetlerim düzensizdi doktor prolaktin hormonumun yüksek çıkması sebebiyle bana cyclo progynova yazdı şu an ikinci tableti kullanıyorum acaba bu ilacı ne kadar süre kullanınca prolaktin hormonum düşer ? Kullanıpta düşen warmı acaba ?
- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
çok ilginçtir ki prolaktin düştüğünde dediğin gibi oluyor, göğüsler kesinlikle küçülüyor :)Herşeyim normal hgs sonuçlarım da temiz çıktı tüplerim açık üç gün geçti hatta çektireli. doktorum prolaktin içinde ilaç vermişti iki tane vardı kutunun içinde içtim acaba düşmüşmüdür prolaktinim. Bunun için gitmek istemiyorum doktorum hsg sonrası iki ay dene eğer olmazsa gel dedi ama şunu da dicem o büyük gögüsler söndü cidden anlamadığım büyük de olur mu gögüsler bu durumda havası kaçmış balona döndüler neyse inşallah hastalığım gitmiştir ya
- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
Merhaba arkadaşım, bende 1 buçuk senelik evliyim, çocuğum henüz yok :) prolaktini yüksek çıkan biri olarak sana yanıt vermek istedim, o kadar çok araştırıyoruz ki, ben ilaç olarak dostinex kullandım, ilaçla düşüyor evet ama sonra tekrar yükseliyor, ben bu sebeple diyetisyene gittim, diyet ile birlikte düşürmeyi başardık, şimdi bakalım neler olacak göreceğiz. Yediğimiz çoğu besin yükselmesine sebep olabiliyormuş ne yazıkki. Ayrıca benim ilaçla sadece ilk oranın yarısı kadar düşüyordu, hem ilaç hem diyet ile çok düştü. yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.Merhaba ben 2 bucuk senelik ewliyim cocugum yok adetlerim düzensizdi doktor prolaktin hormonumun yüksek çıkması sebebiyle bana cyclo progynova yazdı şu an ikinci tableti kullanıyorum acaba bu ilacı ne kadar süre kullanınca prolaktin hormonum düşer ? Kullanıpta düşen warmı acaba ?
Tesekkürler bende cyclo progynova kullanıyorum 2. Tablet bitmek üzere 3 tane kaldı inşallah düşer doktora gidicem ilac bitince bidaha yazmaz inşallah bnimde göğüslerimde şişlik ve hassasiyet war kilo aldım ayrıcaMerhaba arkadaşım, bende 1 buçuk senelik evliyim, çocuğum henüz yok :) prolaktini yüksek çıkan biri olarak sana yanıt vermek istedim, o kadar çok araştırıyoruz ki, ben ilaç olarak dostinex kullandım, ilaçla düşüyor evet ama sonra tekrar yükseliyor, ben bu sebeple diyetisyene gittim, diyet ile birlikte düşürmeyi başardık, şimdi bakalım neler olacak göreceğiz. Yediğimiz çoğu besin yükselmesine sebep olabiliyormuş ne yazıkki. Ayrıca benim ilaçla sadece ilk oranın yarısı kadar düşüyordu, hem ilaç hem diyet ile çok düştü. yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.
- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
Benim ilk başta 35 idi ilaçla 13.9 anca düştü, sonra 5 ay sonra bi baktık yine 33 olmuş, ilaç verdi doktor ama aynı anda diyet yaptım 3,4 e düştü. Bu kadar ilaç kullanırken hormonlar alt üst oluyor kilo almak sanırım çok normalTesekkürler bende cyclo progynova kullanıyorum 2. Tablet bitmek üzere 3 tane kaldı inşallah düşer doktora gidicem ilac bitince bidaha yazmaz inşallah bnimde göğüslerimde şişlik ve hassasiyet war kilo aldım ayrıca
- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
Meerhaba canım ben 2 tablet kullandım sadece ama ilaç ile benim çok düşmüyor, bi de diyetisyene gittim ben o sayeyle baya düştü, inşallah sizinde düşmüştür.Benim 58.48 çıkmıştı 2. Tablet bitince gidicem bidaha sizce tekrar ilaç yazarmı? Yada hormon testinde düşmüşmüdür? Siz kaç kutu kullandınız
Canım ben yumurtlama günü kan tahlili verdim 112 çıktı neden yüksek olur acabaBenim normal zamanda yüksek çıkıyo ama adetin 3.günü normal çıkıyor prolaktin doktor eğer yüksek olsa adetin 3. Günü de yüksek çıkar deyip tedaviye başlamadı.. Bununla ilgili bilgisii olan var mı acaba gebeliği engellermi
Ne yemek gerekiyormuş canım diyetteMerhaba arkadaşım, bende 1 buçuk senelik evliyim, çocuğum henüz yok :) prolaktini yüksek çıkan biri olarak sana yanıt vermek istedim, o kadar çok araştırıyoruz ki, ben ilaç olarak dostinex kullandım, ilaçla düşüyor evet ama sonra tekrar yükseliyor, ben bu sebeple diyetisyene gittim, diyet ile birlikte düşürmeyi başardık, şimdi bakalım neler olacak göreceğiz. Yediğimiz çoğu besin yükselmesine sebep olabiliyormuş ne yazıkki. Ayrıca benim ilaçla sadece ilk oranın yarısı kadar düşüyordu, hem ilaç hem diyet ile çok düştü. yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.
- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
Valla aslında eliminasyon diyeti diye bir diyet, çok az yediğin şeyler vardı, ilk başta et ve et ürünleri, süt süt ürünleri, un ve türevleri, kuru bakliyatlar yasaktı. Gerçi şuan sadece et vw peynir ekledik. Kesinlikle yasaklar var kahve kesinlikle yasak. Çay, kahve bitki çayları yasak. Bulgur, yulaf, bezelye, lahanagiller, rezene, brokoli, havuç, bamya, susam, tahin, keten tohumu, anason, adaçayı, soya, tavuk, soda, şeftali, çilek bunlar kesinlikle yasakNe yemek gerekiyormuş canım diyette
- 10 Haziran 2020
- 169
- 112
- 33
Benim yarın yumurtalarım toplanacak dün kan verdim progesteron 1.68 çıktı doktorum güzel dedi ama bana da düşük geldi kaç olması gerekiyor?Benim ilk başta 35 idi ilaçla 13.9 anca düştü, sonra 5 ay sonra bi baktık yine 33 olmuş, ilaç verdi doktor ama aynı anda diyet yaptım 3,4 e düştü. Bu kadar ilaç kullanırken hormonlar alt üst oluyor kilo almak sanırım çok normal
Canım benim de 112 çıktı daha endokrin doktoruna gitmedim ama korktum çokValla aslında eliminasyon diyeti diye bir diyet, çok az yediğin şeyler vardı, ilk başta et ve et ürünleri, süt süt ürünleri, un ve türevleri, kuru bakliyatlar yasaktı. Gerçi şuan sadece et vw peynir ekledik. Kesinlikle yasaklar var kahve kesinlikle yasak. Çay, kahve bitki çayları yasak. Bulgur, yulaf, bezelye, lahanagiller, rezene, brokoli, havuç, bamya, susam, tahin, keten tohumu, anason, adaçayı, soya, tavuk, soda, şeftali, çilek bunlar kesinlikle yasak