Prolaktin yüksekliği

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Prolaktinim 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ve dostinex ilacı verdi haftada 2 kez işçem o da yarım işe yarayan oldu mu ve tahlil sonucuma bakar mısınız

Eklentiler

• 49DF9FC2-5555-4EDD-AE7D-474F0F847643.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 572
  • B8329351-A27F-49C3-9B88-EC2C439D3DBE.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 309
Süt hormonu yüksekliği çocuk olmasını engelliyor gerçekten canım tahlillerden anlamam ama umarım düşürürsün

Cnm ben prolaktinden cokcekmis biri olrak ilacini kullan doktor nasil tavsiye ettiyse benimki inatciydi hapla 1 ayda disuyordu 2 ay sonra hop yine cikiyordu haftada birkeree yarim aldim artik birakma dedi doktor hamile kaldim benimki polikistik over var ondan yukseliyordu senin cokyuksek degil ama yinede dikkat et cnm

Bnde de polikistik over var canım ilk kez içicem dostinexi polikistik içinde inofolic içiyorum

Bnde de polikistik over var canım ilk kez içicem dostinexi polikistik içinde inofolic içiyorum
Evet cnm ayni benim gibisin ben hamileyim suan doktinexi birakmadim haftada birkere yarimda olsa aldim hep inofolic kullandigim ay hamile kaldim ondan once klomen seker hapi kullanmistim olmamisti insallah seninde olur cnm

Prolaktinim 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ve dostinex ilacı verdi haftada 2 kez işçem o da yarım işe yarayan oldu mu ve tahlil sonucuma bakar mısınız
Benim de 2 sene önce öyleydi tesadüfen öğrendik..
İlaç Kullandım bende bitince adetin 3.güvü gittim tekrar bakıldı hormonlarıma düşmüştü..
Ama o ara bebek düşünmüyorduk yine de tedavi oldum.
Eğer bebek için çalışma yapsaydık olamazdı çünkü bebeğim varmış ve emziriyor gibiydi hormonlarım..
Seninde düşer, inşallah bebek istiyorsanız daha hamiş kalırsın canım

Bendede prolaktin 70 çıkmıştı,aslanpencesi çayı içmiştim 2 hafta kadar,doktora gidincede dostinex verdi ve yarım kulnmıştım sadece,tekrar kan testimde prolaktin 10 a düşmüştü hangisi etkili oldu bilemiyorum ama düştü sonuçta.

Evet cnm ayni benim gibisin ben hamileyim suan doktinexi birakmadim haftada birkere yarimda olsa aldim hep inofolic kullandigim ay hamile kaldim ondan once klomen seker hapi kullanmistim olmamisti insallah seninde olur cnm
Merhaba bende de 38 çıktı süt hormonu ne yapacağımı bilemedim ilaç içtikten sonra düşerse hamilemkaşma ihtimalim nedir cok stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…