Bnde de polikistik over var canım ilk kez içicem dostinexi polikistik içinde inofolic içiyorumCnm ben prolaktinden cokcekmis biri olrak ilacini kullan doktor nasil tavsiye ettiyse benimki inatciydi hapla 1 ayda disuyordu 2 ay sonra hop yine cikiyordu haftada birkeree yarim aldim artik birakma dedi doktor hamile kaldim benimki polikistik over var ondan yukseliyordu senin cokyuksek degil ama yinede dikkat et cnm
İnşallah ya canım kafaya çok takıyorumSüt hormonu yüksekliği çocuk olmasını engelliyor gerçekten canım tahlillerden anlamam ama umarım düşürürsün
Kafaya takınca daha çok yükseliyor rahat olİnşallah ya canım kafaya çok takıyorum
Aynn keşke yapabilsemKafaya takınca daha çok yükseliyor rahat ol
Evet cnm ayni benim gibisin ben hamileyim suan doktinexi birakmadim haftada birkere yarimda olsa aldim hep inofolic kullandigim ay hamile kaldim ondan once klomen seker hapi kullanmistim olmamisti insallah seninde olur cnmBnde de polikistik over var canım ilk kez içicem dostinexi polikistik içinde inofolic içiyorum
Benim de 2 sene önce öyleydi tesadüfen öğrendik..Prolaktinim 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ve dostinex ilacı verdi haftada 2 kez işçem o da yarım işe yarayan oldu mu ve tahlil sonucuma bakar mısınız
Prolaktin 8 .85 gayet iyi cnm dusuk yani yuksek olmasi sorunMerhabalar herkese benim profaktin 8.85 digeride 4.65 sizce normal mi
Tsh 2.00Prolaktin 8 .85 gayet iyi cnm dusuk yani yuksek olmasi sorun
Doktora gosterdinmi cnm bunu ama normal gozukuyo hamilelikmi dusunuyorsunTsh 2.00
Fsh 3.43
Lh 2.01
Esttadiol 39.15
Sizce bunlar normal mi
Evet dusunuyorumDoktora gosterdinmi cnm bunu ama normal gozukuyo hamilelikmi dusunuyorsun
insallah olur cnm adetten sonra yumurtlama gunune kadar 2 gunde bir degerlendirin yumurtlama haftanida internette ovulasyon hesaplama var ordan bakabilirsin ben ole yaptimEvet dusunuyorum
Adetine daha 10 gün varinsallah olur cnm adetten sonra yumurtlama gunune kadar 2 gunde bir degerlendirin yumurtlama haftanida internette ovulasyon hesaplama var ordan bakabilirsin ben ole yaptim
Merhaba bende de 38 çıktı süt hormonu ne yapacağımı bilemedim ilaç içtikten sonra düşerse hamilemkaşma ihtimalim nedir cok stres yaptımEvet cnm ayni benim gibisin ben hamileyim suan doktinexi birakmadim haftada birkere yarimda olsa aldim hep inofolic kullandigim ay hamile kaldim ondan once klomen seker hapi kullanmistim olmamisti insallah seninde olur cnm
Cnm stres yapcak bisey yok doktorun verdigi ilaci kullan dusuyo zaten pkomu var sendedeMerhaba bende de 38 çıktı süt hormonu ne yapacağımı bilemedim ilaç içtikten sonra düşerse hamilemkaşma ihtimalim nedir cok stres yaptım
HAyır Pko da Yok anlamadım bundan 5 ay önden yaptırmışım 5,41 çıkmışCnm stres yapcak bisey yok doktorun verdigi ilaci kullan dusuyo zaten pkomu var sendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?