Prolaktin yüksekliği yardım

Olur inşallah, verecek olan Allah, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Medpamid kullanmis miydiniz hic acaba? Medpamid de etken madde sebebiyle yukseltiyormus sanirim. Ablamin oyleydi, doktor hemen sormus mide problemin icin yakin zamanlarda kullandin mi diye, sonra da ikame ilac kullanmaya baslamisti.

Kızlar selam. Daha önce prolaktin yüksekliği yaşayan var mı acaba düşmesi için ne yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz
Merhaba , yorumlarınızın tümünü okudum, bu durumu bir nebze bende yaşadım.
Öncelikle geçmiş olsum moralinizi hiç bozmayın..
Prolaktin gibi hormon testlerinden bazıları adetin 3. Günü verilmesi gerekiyor kesinlikle.. diğer günler değil adetin 3. Günü vermelisiniz kesinlikle..
Stres çok etki yapıyor yapmamalısınız :) ek olarak bitkisel birşeyler kullandınız mı acaba ? Gebelik isteyenler olarak bazen hormonlarımızı etkiliyormu diye aklımıza gelmeden bitkisel takviye alıyoruz havuç,soğan kürü,hayıt vs gibi çünkü bazıları prolaktin değerini yükselebiliyor ?

Daha önce 71 çıktığında yumurta geliştirme ilaçları kullanmıştım 4-5 aydır ilaç kullanmıyorum bu ayda soğan suyu kürü yapmıştım o mu yükseltti acaba bilemiyorum şimdi de hayıt otu ilacı almıştım ama sonuç çıktıktan sonra kullandım onu bilemiyorum gerçektn

Kardeşimdi. 3.70 civarı idi. Doktor aslında yüksek değil ama gebelik için 2.5 ve altında olması gerek dedi ilç verdi düşürdü
Evet doğru bende bugün doktora gittim tsh da sordum özellikle şuan değeriniz gayet normal dedi zaten 2.7 falandı benim. Prolaktin yüksekliği için dostinex başladı onu kullanıcam bir de şuana kadar olan süreci anlatınca alttan ultrasonla baktı pcos çok hafif dedi bunun etken olduğunu düşünmüyorum dedi rahim duvarımın çok ince olduğunu şuana kadar olmamasının asıl sebebin bu olabiliceğini söyledi haftaya tekrar gidicem kalınlaşma oldu mu diye bakıcak bir de kendiliğinden yumurta gelişimini görmek istedi bakalım

Ek olarak da 24 sınır diye biliyorum Eğer prolaktin hormonunuzda sorun varsa soğan kürü ve hayıt değerlerinizi daha da yükseltiyor ben saroçoğlu müşteri hizmetlerini de arayıp sormuştum onlarda uyardılar netten de araştırmıştım birinin önerisi ile hayıt surubu içmiştim satan sayfalar hormon dengeliyor diyor ama alakası yok kimine yaramıyor hayıt prolaktin yükseltiyor soğan kürü kist için kullanmıştım bende o pek zarar verdimi vermedimi bilemiyorum bunu kendimde baya araştırdım birde stres çok çok etkiliyor bence

Ama ben zaten prolaktinim yüksek çıktıktan sonra hayıt otu ilacı kullanmaya başladım yani yükseltmiş olma ihtimali yok soğan suyu kürü yükseltti desem mayıs ayında da 71 çıkmıştı yani onunlada alakası olduğunu sanmıyorum

Ben sizin değerlerinizi o yükseltti demiyorum ki sizin bileceğiniz iş kullanıp kullanmak ben bildiklerimi söylüyorum kullanmaya devam edip etmemeniz konusunda stres i de söyledim bebek için stres yapmakta bir hayli zararlı kadın hormonlarında inşallah haftaya daha güzel sonuçlar alırsınız

Evet çok haklısın stres çok fazla etkiliyor zaten Hazirandan beri tedavi görmüyorum aslında kendimi rahat bırakmak istedim stresten uzak kalmak istedim pilatese başladım kafamdan atmaya çalıştım biraz daha doğal yolla olur belki dedim ama yine de olmadı herkeste farklı etki gösteriyor her şey hakkımızda hayırlısı Şu an zaten akıntım olduğu için antibiyotik tedavisine başlıyordu doktorum aynı zamanda prolaktin için dostinex başladı bunları kullanacağım

Allah'ın izniyle düzelir o süreçten geçtim bende çok kafaya takıyor insan gerçekten istemsiz olarak, eğer bulunduğunuz ortam müsait ise günlük yarım saat olsun yürüyüş yapın öyle iyi geliyor ki ben o süreçte yapmıştım ve her anlamda sağlığa da etkisi var

Birde Antibiyotik kullanırken bolbol çok bol su içmenizide tavsiye ederim 2.5 ,3 litre tüketmeye çalışın, alışkanlık haline gelirse bu süreçte normalde de devam edersiniz zaten ilacınız bittikten sonra enfeksiyonunuz olursa da su ile atarsınız su da her anlamda iyi geliyor sağlığa

Evet kesinlikle katılıyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum dediğim gibi pilatesin etkisi olur diye ona başladım zaten ama şimdi bu rahim duvarı inceliği çok kafamı karıştırdı daha önceki doktor bununla ilgili bir şey dememişlerdi bu doktor bunun ciddi bir sorun olduğunu söyledi

Olsun hiç moralinizi bozmayın,farkedilmiş çok şükür çözümü vardır kafanızda hiç büyütmeyin ki bir yer düzelirken bir yer bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…