- 8 Ocak 2020
- 9
- 7
- 30
-
- Konu Sahibi Turuncu2009
Canım benim prolaktinim Kasım'da 19.5 du 12 ocakta 35.5 oldu yükselmiş.cok iyi bi Dr a gidiyorum onun tek tavsiye ettiği sey GDO lu ürünler kullanma dedi mesela marketlerde satılan yumurta ve tavuklardan bir müddet uzak dur yeme dedi aslında gebelik dısında da hiç kimse tuketmemeli gezen tavuk olur köy tavugu olur arada yıyebilirsin dedi ancak öyle duser dedi ilaç veya ot onermedi..bende 6aydır bebek için ugrasıyoruz olmamasını psikolojihe bagladı 2aydır ovulasyon takibi yapıyordum.aynı zamanda Dr da da yumurtlama takibi yaptırıyor dum ...yumurtam büyürken gelişmeyip kayboluyor benim de stresten dedi dr m akısına bırak gün hesaplama dedi artk tabiki adetin 11ve 19 ncu günleri ilişki önerdi ama hadi bugun yumurtlama var yapalım diye ders haline getirme dedi..bu ay inş düsünmeden yapabilirimBen gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım
Ben aslanpençesi cayı kullandım,sallama çay olarak işe yaradı,aktarlarda bulabılırsın,ınternet üzerinden de satış yapan siteler var,sabah akşam kullandım,ayrıca rahmi güçlendirdiği de yazıyordu,araştır istersen..Ben gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım
Hesaplamadan yapabilmek çok zor hale geldi maalesef:) prolaktini yükselten de gebe kalabilicek miyim endişesi imiş, çok ilginç. Umarım nasip eder sana Allah'ım, isteyen herkeseCanım benim prolaktinim Kasım'da 19.5 du 12 ocakta 35.5 oldu yükselmiş.cok iyi bi Dr a gidiyorum onun tek tavsiye ettiği sey GDO lu ürünler kullanma dedi mesela marketlerde satılan yumurta ve tavuklardan bir müddet uzak dur yeme dedi aslında gebelik dısında da hiç kimse tuketmemeli gezen tavuk olur köy tavugu olur arada yıyebilirsin dedi ancak öyle duser dedi ilaç veya ot onermedi..bende 6aydır bebek için ugrasıyoruz olmamasını psikolojihe bagladı 2aydır ovulasyon takibi yapıyordum.aynı zamanda Dr da da yumurtlama takibi yaptırıyor dum ...yumurtam büyürken gelişmeyip kayboluyor benim de stresten dedi dr m akısına bırak gün hesaplama dedi artk tabiki adetin 11ve 19 ncu günleri ilişki önerdi ama hadi bugun yumurtlama var yapalım diye ders haline getirme dedi..bu ay inş düsünmeden yapabilirim
Canım pko da kilo oldukça etkili diye biliyorum bende. Bir arkadaşım pko idi. 2 ay önce gebe kaldı. Önce bir iğneyle yumurtasını büyüttü doktor, diğer seansta çatlatma iğnesi oldu. Ve sanırım doktorun önerdiği zaman ilişkiye girdi. Hatta onun bir düşüğü de vardı. Onun için çok sevindim. Umarım bizde o mutlu haberi alırız :) istersen doktorunu değiştir cnm güvenemediysen ihmal etmeBende 2 yillik evliyim 1 yildir deniyoruz olmuyor.Benimde degerlerim senin gibi diger hormonlarimda sıkıntı yok ama prolaktin hormonum 27.78 cıktı.Ayrica polikistik over teshisi konuldu.Doktor zayıflamamı önemli birşey olmadığını söyledi.ilacsiz kendi başına hamile kalabilirsin dedi.Zayiflamak ne kadar etkili olur bilemiyorum.
Dengelediğini sanıyordumHayit prolaktini daha da yükseltebilir
Bence adetin ikinci gunu baktir yine yuksekse bir kadin doguma git d..×× diye bi ilac var o hemen dusurur sonra yumurta takibi yaptir dr da buyusun yumurtan catlatma ignesi iliski falan falan... hamile kalirsin canm zira ben hakkaride oyle yapmistimBen gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım
Stres çok etkiliyor bu hormonu. Benim de yüksek maalesef. Nası azaltıcaz stresi hiç bilmiyorumDengelediğini sanıyordumbakalım. 15 gün kullanıp bıraktım yumurtlamamda. Ne olur ne olmaz diye. Gelecek ay ölçtüreceğim prolaktini bakalım. İnşallah hcg de yüksek çıkar :)) ama bu stresle zor...
Vallaha canim anlamadim ki 1.72 boyundayım 70 kiloyum sadece 5 kilo vermemi söyledi.Kilo vermek o kadar zor ki resmen veremiyorum.Canım pko da kilo oldukça etkili diye biliyorum bende. Bir arkadaşım pko idi. 2 ay önce gebe kaldı. Önce bir iğneyle yumurtasını büyüttü doktor, diğer seansta çatlatma iğnesi oldu. Ve sanırım doktorun önerdiği zaman ilişkiye girdi. Hatta onun bir düşüğü de vardı. Onun için çok sevindim. Umarım bizde o mutlu haberi alırız :) istersen doktorunu değiştir cnm güvenemediysen ihmal etme
Ben gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım
Canım öncelikle hayırlı görevler,eşimde orda görev yapıyor ayri sehirlerdeyiz.bizimde sık görusme imkanimiz olmadigi isin hamile kalamiyorum onlem amacli daha once baktirdigimda benimde seninle ayni degerlerde cikti ama cok yuksek olmadigi icin tekrar kan testi istedi doktorum tekrar bakilicak hormonlarima tekrar yuksek cikarsa kitleBen gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım
Canım öncelikle hayırlı görevler,eşimde orda görev yapıyor ayri sehirlerdeyiz.bizimde sık görusme imkanimiz olmadigi isin hamile kalamiyorum onlem amacli daha once baktirdigimda benimde seninle ayni degerlerde cikti ama cok yuksek olmadigi icin tekrar kan testi istedi doktorum tekrar bakilicak hormonlarima tekrar yuksek cikarsa ilac vericek.birde stresli oldugun zamanlardada yukselebiliyomus.tekrar yaptırmani tavsiye ediyorum.birde kistten dolayi da çıkabildiğini okumustum (yanlis bilgi olmasin ) oyle aklimda kalmis
İnşallah canım senin de hayırlı haberlerini alırız. Ben bu ay hayıt kullandım sadece. Ve güzel haberi aldım. İsteyen herkese nasip etsin Allah. Hcg 800 lerde çıktı ayrıntılı muayene için sıra bekliyorum şuan :))Canım öncelikle hayırlı görevler,eşimde orda görev yapıyor ayri sehirlerdeyiz.bizimde sık görusme imkanimiz olmadigi isin hamile kalamiyorum onlem amacli daha once baktirdigimda benimde seninle ayni degerlerde cikti ama cok yuksek olmadigi icin tekrar kan testi istedi doktorum tekrar bakilicak hormonlarima tekrar yuksek cikarsa kitle
Ben gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım