- 1 Şubat 2020
- 19
- 31
- 43
-
- Konu Sahibi Turuncu2009
İnşallah canım senin de hayırlı haberlerini alırız. Ben bu ay hayıt kullandım sadece. Ve güzel haberi aldım. İsteyen herkese nasip etsin Allah. Hcg 800 lerde çıktı ayrıntılı muayene için sıra bekliyorum şuan :))
[/QUOTE çokKkkk çok sevindimRabbim tamamina erdirsin insAllah Darisi basimiza diyelim..yarin reglimin 2.gunu tekrar kan vericem bakalim bu sefer ne çıkıcak degerler
Hayır prolaktin düşükğüğü içindir yaomayın allah aşkına hemen testere dişli aslan pençesi alın benin 27 idi 11 e düştü 20 gün içindeBen gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım
Bugun gittim maalesef canim prolaktinim 54 lere cikmis ve gecen ay normal çıkan tsh degerim de yuksek cikti guatr olabilir dahiliyeden randevu alin bi surede korunun dedi.zaten prolaktin yuksekligi engel olmuyo mu dedim gebe kalmaniza engel degil dikkat edin dedi.netten de baktim hamile kalsam bile düşüj yapma riskim yuksek oluyomus .bi sure daha gozukmuyo bana bebis.insAllah troidlerimde kotu bisey cikmaz ona dua etmeye basladimTeşekkürler hadi hayırlısı canım buraya yazarsın
Cok sevindim senın adına darısı bizeİnşallah canım senin de hayırlı haberlerini alırız. Ben bu ay hayıt kullandım sadece. Ve güzel haberi aldım. İsteyen herkese nasip etsin Allah. Hcg 800 lerde çıktı ayrıntılı muayene için sıra bekliyorum şuan :))
Bugun gittim maalesef canim prolaktinim 54 lere cikmis ve gecen ay normal çıkan tsh degerim de yuksek cikti guatr olabilir dahiliyeden randevu alin bi surede korunun dedi.zaten prolaktin yuksekligi engel olmuyo mu dedim gebe kalmaniza engel degil dikkat edin dedi.netten de baktim hamile kalsam bile düşüj yapma riskim yuksek oluyomus .bi sure daha gozukmuyo bana bebis.insAllah troidlerimde kotu bisey cikmaz ona dua etmeye basladim
Allah tamamina erdirsin canim benim cok sevindim.simdi troid icin röntgen istedi doktor benden.bakalim saglik sorunu yoksa dedigini bende uyguliycam mutlaka.cok tesekkurler bilgi icinÜzülme canım. Hayıt otunu kullandım ben yumurtlamamda bıraktım. Meryem suresini okudum fırsat buldukça. Hiç beklemiyordum ben de bu ay gebeliği ama nasip işte. 54 prolaktin çok yüksek değil. Kafana takma. Ben de 7 ay sebepsiz gebe kalamadım. Stresle çok ilgili bence. Kafanı rahat tut. İnşallah güzel haberler altız senden
Hayıt otu kullandım benimde biraz yükselti daha sonra yine yüksek çıktı dostınex verdi kullandım bayadr doktora gitmiyorumProlaktinim çok yüksek çıkmadı diye hormon ilacı kullanmak istemedim ama bu ay hayıt suyu işe yaramazsa ilaç kullanırım diye düşünüyorum. Civan perçemini duymamıştım, teşekkürler cevabın için canım
Merhabalar hayıt suyu evet benim de prolaktini mi düşürdü bi de size tavsiyem Cizre de turan bey var oraya bi gidin . Benim de eşim Cizre de polisti bir çok arkadaşım turan beye gitti baya da memnun kaldılarBen gebe kalmaya karar verdikten sonra alttan muayenesi oldum, kan değerlerimi de bakıldı ve değerlerimin ve yumurtalıklarım iyi durumda olduğunu ve gebe kalabileceğimi öğrendim. Fakat 6 aydır ovülasyon dönemlerini takip etmeme rağmen gebe kalamadım. Şimdi Bir sağlık ocağında tekrar kan değerlerime baktırdım ve prolaktinim 29 çıktı. Tsh espradiol lh değerlerim normal çıktı. Polis memuru olarak Şırnak'ta görev yapmaktayım ve sağlık imkanları sebebiyle kadın doğuma görünemedim. Prolaktinimi dengelemek için hayıt otu kullanmaya başladım. Çok yüksek değil çünkü. Bu şimdilik yeterli mi sizce kaygılanmalı mıyım, yoksa gebeliğe zaman mı tanımalıyım
Çok yüksek değil değil dedi doktor bana benim de o civarlardaydı tam hatırlamıyorum hayıt otu kullanmıştım ben ama doktor demiştiBilgisi olan hanımlar, prolaktin seviyeme baktırdım 4 ile 23.33olması gereken aralıkta benim ki 24.76 cikti doktor sorun yok dedi bilgisi olan var mi ? Ben gene de testeredir aslanpencesine basladım bakalim bu ay dneceğiz
Ise yaradı mı peki hamile kalabiliriz mi ? Acana hangi seviyede engel olmaya başlıyor biliyor musunuz? Benim doktorum direk engel değil dediÇok yüksek değil değil dedi doktor bana benim de o civarlardaydı tam hatırlamıyorum hayıt otu kullanmıştım ben ama doktor demişti
Hamile kalamadım çünkü çikolata kisti vardı kullandığım zaman geçti birde benim tüplerim de kapalıydı cnmIse yaradı mı peki hamile kalabiliriz mi ? Acana hangi seviyede engel olmaya başlıyor biliyor musunuz? Benim doktorum direk engel değil dedi
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ve iyi haberlere kavuş.Hamile kalamadım çünkü çikolata kisti vardı kullandığım zaman geçti birde benim tüplerim de kapalıydı cnm
Prolaktinim 38 lerde çıktı benim. İlk defa yükseldiğini gördüm. Sebebi hayıt tohumu ekstraktı diye düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda onu kullanmıştım.Dengelediğini sanıyordumbakalım. 15 gün kullanıp bıraktım yumurtlamamda. Ne olur ne olmaz diye. Gelecek ay ölçtüreceğim prolaktini bakalım. İnşallah hcg de yüksek çıkar :)) ama bu stresle zor...