Prolaktin yüksekliği ve hayıt otu

Hayıt otu mu kullanmalıyım yoksa ilaç mı almalıyım

• Sadece Hayıt otu kullanmalısın

OY: 2 18,2%
  • Sadece dostinex kullanmalısın

OY: 6 54,5%
  • Hayıt otuyla dostinexi bir arada kullanmalısın

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11
Bence stressiz bir dönem geçirin çünkü düşündüğünüz her an stresten dolayı bebek olmaya biliyormuş ya da daha kapsamlı bir hastaneye gidin içinizi ferah tutun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız rabbimin izniyle

Hayır prolaktin düşükğüğü içindir yaomayın allah aşkına hemen testere dişli aslan pençesi alın benin 27 idi 11 e düştü 20 gün içinde

Teşekkürler hadi hayırlısı canım buraya yazarsın
Bugun gittim maalesef canim prolaktinim 54 lere cikmis ve gecen ay normal çıkan tsh degerim de yuksek cikti guatr olabilir dahiliyeden randevu alin bi surede korunun dedi.zaten prolaktin yuksekligi engel olmuyo mu dedim gebe kalmaniza engel degil dikkat edin dedi.netten de baktim hamile kalsam bile düşüj yapma riskim yuksek oluyomus .bi sure daha gozukmuyo bana bebis.insAllah troidlerimde kotu bisey cikmaz ona dua etmeye basladim

Üzülme canım. Hayıt otunu kullandım ben yumurtlamamda bıraktım. Meryem suresini okudum fırsat buldukça. Hiç beklemiyordum ben de bu ay gebeliği ama nasip işte. 54 prolaktin çok yüksek değil. Kafana takma. Ben de 7 ay sebepsiz gebe kalamadım. Stresle çok ilgili bence. Kafanı rahat tut. İnşallah güzel haberler altız senden

Allah tamamina erdirsin canim benim cok sevindim.simdi troid icin röntgen istedi doktor benden.bakalim saglik sorunu yoksa dedigini bende uyguliycam mutlaka.cok tesekkurler bilgi icin

Hayıt otu kullandım benimde biraz yükselti daha sonra yine yüksek çıktı dostınex verdi kullandım bayadr doktora gitmiyorum

Merhaba arkadaşlar, benim hormonların hepsi normal, prolaktin 23 ve normal sınırlar içinde yazıyor, ama acaba daha mı düşük olmalı gebe kalmam için?

Merhabalar hayıt suyu evet benim de prolaktini mi düşürdü bi de size tavsiyem Cizre de turan bey var oraya bi gidin . Benim de eşim Cizre de polisti bir çok arkadaşım turan beye gitti baya da memnun kaldılar

Bilgisi olan hanımlar, prolaktin seviyeme baktırdım 4 ile 23.33olması gereken aralıkta benim ki 24.76 cikti doktor sorun yok dedi bilgisi olan var mi ? Ben gene de testeredir aslanpencesine basladım bakalim bu ay dneceğiz

Bilgisi olan hanımlar, prolaktin seviyeme baktırdım 4 ile 23.33olması gereken aralıkta benim ki 24.76 cikti doktor sorun yok dedi bilgisi olan var mi ? Ben gene de testeredir aslanpencesine basladım bakalim bu ay dneceğiz
Çok yüksek değil değil dedi doktor bana benim de o civarlardaydı tam hatırlamıyorum hayıt otu kullanmıştım ben ama doktor demişti

Çok yüksek değil değil dedi doktor bana benim de o civarlardaydı tam hatırlamıyorum hayıt otu kullanmıştım ben ama doktor demişti
Ise yaradı mı peki hamile kalabiliriz mi ? Acana hangi seviyede engel olmaya başlıyor biliyor musunuz? Benim doktorum direk engel değil dedi

Ise yaradı mı peki hamile kalabiliriz mi ? Acana hangi seviyede engel olmaya başlıyor biliyor musunuz? Benim doktorum direk engel değil dedi
Hamile kalamadım çünkü çikolata kisti vardı kullandığım zaman geçti birde benim tüplerim de kapalıydı cnm

Dengelediğini sanıyordum bakalım. 15 gün kullanıp bıraktım yumurtlamamda. Ne olur ne olmaz diye. Gelecek ay ölçtüreceğim prolaktini bakalım. İnşallah hcg de yüksek çıkar :)) ama bu stresle zor...
Prolaktinim 38 lerde çıktı benim. İlk defa yükseldiğini gördüm. Sebebi hayıt tohumu ekstraktı diye düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda onu kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…