- 6 Haziran 2022
- 171
- 37
- 31
-
- Konu Sahibi turtalicilek
Ovulasyon testi denediniz mi bu ayBende bir ay dostinex kullandım 46 çıkmıştı şimdi şükür 1,61 e inmiş. Yüksekken bende ovülasyonda hep yumurtlama gördüm her ay göğsüm acır adet yaklaştıkça. Prolaktin sanırım yumurtanın kaliteli olmasını engelliyor. Umarım hamilesinizdir. Aynı kaderi yaşoyoruz galiba çünkü benim de hiçbir sıkıntım yok sadece prolaktin yüksekti şimdi düştü bakalım bu ay nolacak umarım ikimizin de yüzü güler
Bugün 26.gün, 30. Günde olurum muhtelemen adet, tabi hamile degilsemBiliyorum ama işte yumurtlama günü hangi gün çatladı mı diye strese girmeyeyim diye aşılamaya karar vermiştim ama nasip olmadı bunda da vardır bir hayır. Hemen yükselmez bence senin adetine ne kadar var
Rahim filmi ne için çektirmiştiniz? Ben de olumlu olumsuz sonuc alırsam paylasacagımDoğru her şekilde giriyoruz strese. Bende bu ay olur diye düşünmüştüm dostinex kullandım rahim filmi çekindim bi ümit bekledim ama gene olmadı inşallah senin olmuştur ben artık bu ay salcam kendimi her şey normal sonuçta
Bence yine de baska bir de deneyin ya zaten cok etkili minicik bir ilaç hemen düşürür bir yandan ovulasyon testi yapın. Zaten benim anladgm ilac sorasınjeöen yükselmiyorBenim de 29,45 çıktı kızlar doktor ilacın gereksiz olduğunu söyledi stresten yüksek çıkmıştır dedi ben bebek olayına baya takık durumdayım çünkü. Kafamdan atamıyorum birkaç şey okudum prolaktin kuruluk yaparmış bunu okuduğumdan beri fark ediyorum gerçekten öyle psikolojik mi bilmiyorum ama rahtlatamıyorum kendimi her ilişki sonrası ağlıyorum eşim de çok çaresiz hiisediyor ne yapabilir ki zaten
Merhabalar bende 2 yıldır 2. Çocuğumu istiyorum 1 tane 7 yaşında kızım var ve gecen hafta doktora gittim prolaktin biraz yüksek dedi dostinex verdi prl 23.5 çıktı 8 tableti haftada 1 gün yarım kullanmamı söyledi reglim hep duzensizdi kullanmaya basladigimda 4 gun once bitmişti ne zmn kontrole gitsem bilmiyorum reglim duzensiz ztn 2 ay olmasam şaşırmıyorum ne zmn kontrole gitmem lazm sizler kullanmaya basldiktan ne zmn sonra kontrole gittiniz ?Doğru her şekilde giriyoruz strese. Bende bu ay olur diye düşünmüştüm dostinex kullandım rahim filmi çekindim bi ümit bekledim ama gene olmadı inşallah senin olmuştur ben artık bu ay salcam kendimi her şey normal sonuçta
Ben 1 ay kullanıp doktora gittim bu ilaç regliyi de düzenliyorMerhabalar bende 2 yıldır 2. Çocuğumu istiyorum 1 tane 7 yaşında kızım var ve gecen hafta doktora gittim prolaktin biraz yüksek dedi dostinex verdi prl 23.5 çıktı 8 tableti haftada 1 gün yarım kullanmamı söyledi reglim hep duzensizdi kullanmaya basladigimda 4 gun once bitmişti ne zmn kontrole gitsem bilmiyorum reglim duzensiz ztn 2 ay olmasam şaşırmıyorum ne zmn kontrole gitmem lazm sizler kullanmaya basldiktan ne zmn sonra kontrole gittiniz ?
Kuruluk derken ilişki esnasında mı anlayamadım. Başka doktora gidin çünkü prolaktin gebeliğe engel bir durum ama tedavisi çok kolay benim bir ayda 46 dan 1,61 e düştü 4 tablet ilaçlaBenim de 29,45 çıktı kızlar doktor ilacın gereksiz olduğunu söyledi stresten yüksek çıkmıştır dedi ben bebek olayına baya takık durumdayım çünkü. Kafamdan atamıyorum birkaç şey okudum prolaktin kuruluk yaparmış bunu okuduğumdan beri fark ediyorum gerçekten öyle psikolojik mi bilmiyorum ama rahtlatamıyorum kendimi her ilişki sonrası ağlıyorum eşim de çok çaresiz hiisediyor ne yapabilir ki zaten
Evet sürekli kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kalıyoruz gidicem yine ama sanırım adetimi beklemem lazım. Testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum süt yapan şeylerden uzak duruyorum ama sanırım faydası yok çok stres oluyorumKuruluk derken ilişki esnasında mı anlayamadım. Başka doktora gidin çünkü prolaktin gebeliğe engel bir durum ama tedavisi çok kolay benim bir ayda 46 dan 1,61 e düştü 4 tablet ilaçla
Onu kullandıgınız zaman düzensiz adet olmuyorsunuz 28 günde 1 olmuştum ben, ikinci adet baslangıcınızın 3. Günü filan gidebilirsiniz hormonlara genelde aç karnına ve adetliyken bakılıyoMerhabalar bende 2 yıldır 2. Çocuğumu istiyorum 1 tane 7 yaşında kızım var ve gecen hafta doktora gittim prolaktin biraz yüksek dedi dostinex verdi prl 23.5 çıktı 8 tableti haftada 1 gün yarım kullanmamı söyledi reglim hep duzensizdi kullanmaya basladigimda 4 gun once bitmişti ne zmn kontrole gitsem bilmiyorum reglim duzensiz ztn 2 ay olmasam şaşırmıyorum ne zmn kontrole gitmem lazm sizler kullanmaya basldiktan ne zmn sonra kontrole gittiniz ?
Adetliyken git baktır en doğru o zaman çıkar sonuc. Kuruluğun prolaktinle alakalı olduğunu sanmıyorum çok araştırma yaptım böyle bir etkisi yok diye biliyorum yine de doktora sor sen. Ben de süt yapan şeylerden uzak duruyorum en azından tahin helva havuç soda..Evet sürekli kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kalıyoruz gidicem yine ama sanırım adetimi beklemem lazım. Testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum süt yapan şeylerden uzak duruyorum ama sanırım faydası yok çok stres oluyorum
Prolaktin kuruluk yapıyor ciddi manada malesef arkadaşlarAdetliyken git baktır en doğru o zaman çıkar sonuc. Kuruluğun prolaktinle alakalı olduğunu sanmıyorum çok araştırma yaptım böyle bir etkisi yok diye biliyorum yine de doktora sor sen. Ben de süt yapan şeylerden uzak duruyorum en azından tahin helva havuç soda..