Prolaktin yüksekliği ovulasyon

Peki sizin prolaktin yeni mi düştü? Gebelik için bir engel kalmış mı görüştünüz mi tekrar doktorla

Ben 4 hafta ilac kullandim dusmustu tekrar baktirmadim ama yumurtlamayi nef bir sekilde gordugume gore zaten yukseklik yoktur ama gogus agrim neden boleydi bilmiyorum
Ben test yaptırmadan önce ovülasyonda yumurtlama görmüştüm sonra adet görünce test yaptırdım. Çok yüksekse mi yumurtlama olmuyor acaba?

Ben test yaptırmadan önce ovülasyonda yumurtlama görmüştüm sonra adet görünce test yaptırdım. Çok yüksekse mi yumurtlama olmuyor acaba?
Evet yani ben ilk yukseligi zaten adet olmadin normalde duzenlj olurdum bir kere 36 gun olmadim o ay ella almistm ona bagladm sonra 40 fpb olmayinca kan testi yaptirip orendim oncesinde yuksekmuydi bilkiyorum duzenli adet oldugum icin. Ama doktor bana yumurtlamamin durmasini bu duruma baglamisti kuzum

Anladım o zaman yumurtlama görmemi umut olarak gördüm ben inşallah öyledir teşekkür ederim cevabın için

Kızlar bir şey soracağım bilgisi olan var mı yumurtlamadan 7 gün sonra yani 21. Gün hormon testi yaptırdım. Progesteron 11 çıktı yumurtlama olmuş. Prolaktin hormonum 3. Gün 9 iken şuan 37 olmuş göğüs uçlarım çok acıyor patlayacak gibi göğüslerim. Bu gebe kalınca da artar ni hormon mu yoksa hormon yüksekliğinden mi artmıştır

Hamile kalindiginda artiyor elbette
Ama hamile olup olnadiginizi ogrenin
Eger degilseniz muhtemelen kisa sureli ilac kullanirsiniz

Arkadaslar sabah test yapmistim ben bir gun once golge gormeme istinaden kisa bi araba yolculugundaydim bi midem agzima geldi bebek hayirlamasinda kaynar icmistim bide restoranda cok karistirmistim acaba mi dedim bir baktim wve geldim test yaptim sonra nasilsa negatif diye 15 dakka 20 dakka biyere kadar gittim bi geldim test silik ve daha oncekilerde hic boyle bisey olmadi hayal gormedigime eminim cok silik sonra tekrarladım bakalım koyulascakmııı

Slm cnm benim de sadece prolaktin yüksek dosyinex kullandım en son 12 ye düşmüştü 8 aylık evliyim evliliğimin 3.ayinda gebe kalmışım düşük yaptım ondan sonra daha kalamadim geçen ay dostinexi kullandım sizce napmam lazım

Benimde bugün değerim tekrardan 9.71 e düştü sanırım kimyasal ptesi kontrolüm var
Benim onla alakası olabilir doktor söyledi isterseniz 1 ay daha korunun sonra ovulasyon testi deneyin

Peki zormu ovulasyon testi ben onu yeni duydum da nasıl oluyor bilmiyorum
Yok çok kolay laboquixk alabilirsiniz ben onu kullandım adetten 2-3 gün sonra başlıyırsunuz çizgi netleşiyor tekrar silikleşene kadar deniyorsunuz böylelikle denk getirdimmi getiremedimmi stresi olmuyor, bilakist kullanmaya rağmen 2-3 ay olmuyorsa kontrole gidwbiliyosunz doktora
Ben düzgün kullanamamısfm ilk ay ama kullanmayı orendigim ilk ay hamile kaldm
Kimyasal fibi gorunuyor simdilik ama onemli olan kalabilmek inşallah adet olup sonra jemen kalırım

Bu ilk hamileligin mi ve kimyasal olduğunu nasıl anliyon

Aminn inşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinn

Ama kimyasal gebelikte iyi bişey sonuçta demi en azından çocuk olabiliyor onu anlamış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…