- Konu Sahibi turtalicilek
Demekki ben yaşamıyorumProlaktin kuruluk yapıyor ciddi manada malesef arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki ben yaşamıyorumProlaktin kuruluk yapıyor ciddi manada malesef arkadaşlar
Peki sizin prolaktin yeni mi düştü? Gebelik için bir engel kalmış mı görüştünüz mi tekrar doktorlaAdetliyken git baktır en doğru o zaman çıkar sonuc. Kuruluğun prolaktinle alakalı olduğunu sanmıyorum çok araştırma yaptım böyle bir etkisi yok diye biliyorum yine de doktora sor sen. Ben de süt yapan şeylerden uzak duruyorum en azından tahin helva havuç soda..
Evet tahlilim dün çıktı düşmüş doktor herhangi bir sorun kalmadı gün aşırı dene bu ay dediPeki sizin prolaktin yeni mi düştü? Gebelik için bir engel kalmış mı görüştünüz mi tekrar doktorla
Ben 4 hafta ilac kullandim dusmustu tekrar baktirmadim ama yumurtlamayi nef bir sekilde gordugume gore zaten yukseklik yoktur ama gogus agrim neden boleydi bilmiyorumPeki sizin prolaktin yeni mi düştü? Gebelik için bir engel kalmış mı görüştünüz mi tekrar doktorla
Ben test yaptırmadan önce ovülasyonda yumurtlama görmüştüm sonra adet görünce test yaptırdım. Çok yüksekse mi yumurtlama olmuyor acaba?Ben 4 hafta ilac kullandim dusmustu tekrar baktirmadim ama yumurtlamayi nef bir sekilde gordugume gore zaten yukseklik yoktur ama gogus agrim neden boleydi bilmiyorum
Evet yani ben ilk yukseligi zaten adet olmadin normalde duzenlj olurdum bir kere 36 gun olmadim o ay ella almistm ona bagladm sonra 40 fpb olmayinca kan testi yaptirip orendim oncesinde yuksekmuydi bilkiyorum duzenli adet oldugum icin. Ama doktor bana yumurtlamamin durmasini bu duruma baglamisti kuzumBen test yaptırmadan önce ovülasyonda yumurtlama görmüştüm sonra adet görünce test yaptırdım. Çok yüksekse mi yumurtlama olmuyor acaba?
Anladım o zaman yumurtlama görmemi umut olarak gördüm ben inşallah öyledir teşekkür ederim cevabın içinEvet yani ben ilk yukseligi zaten adet olmadin normalde duzenlj olurdum bir kere 36 gun olmadim o ay ella almistm ona bagladm sonra 40 fpb olmayinca kan testi yaptirip orendim oncesinde yuksekmuydi bilkiyorum duzenli adet oldugum icin. Ama doktor bana yumurtlamamin durmasini bu duruma baglamisti kuzum
Hamile kalindiginda artiyor elbetteKızlar bir şey soracağım bilgisi olan var mı yumurtlamadan 7 gün sonra yani 21. Gün hormon testi yaptırdım. Progesteron 11 çıktı yumurtlama olmuş. Prolaktin hormonum 3. Gün 9 iken şuan 37 olmuş göğüs uçlarım çok acıyor patlayacak gibi göğüslerim. Bu gebe kalınca da artar ni hormon mu yoksa hormon yüksekliğinden mi artmıştır
Yeni hamilelikler de artabiliyor mu yani.Hamile kalindiginda artiyor elbette
Ama hamile olup olnadiginizi ogrenin
Eger degilseniz muhtemelen kisa sureli ilac kullanirsiniz
Artmasi lazim diye biliyorum ama hemen artar mi emin degilimYeni hamilelikler de artabiliyor mu yani.
Slm cnm benim de sadece prolaktin yüksek dosyinex kullandım en son 12 ye düşmüştü 8 aylık evliyim evliliğimin 3.ayinda gebe kalmışım düşük yaptım ondan sonra daha kalamadim geçen ay dostinexi kullandım sizce napmam lazımİkisine de aynı anda baktırım dedim ama bayramdan önce düşmüştü hemen yükselir mi bilemedim. Aslında asıl amaç beta hgcydü.
Ya doktor bana asılamanın gereksiz oldugunu soyledi yani aslında dogal yoldan olmwsıyla bi farkı yok sadece kaliteli sperm seciliyo bide yumurtlama gunu kesin biliniyormus.
Yani baska saglık sıkıntınız yoksa ovulasyon testi yeterli olur aslında
Benimde bugün değerim tekrardan 9.71 e düştü sanırım kimyasal ptesi kontrolüm varSlm cnm benim de sadece prolaktin yüksek dosyinex kullandım en son 12 ye düşmüştü 8 aylık evliyim evliliğimin 3.ayinda gebe kalmışım düşük yaptım ondan sonra daha kalamadim geçen ay dostinexi kullandım sizce napmam lazım
Peki zormu ovulasyon testi ben onu yeni duydum da nasıl oluyor bilmiyorumBenimde bugün değerim tekrardan 9.71 e düştü sanırım kimyasal ptesi kontrolüm var
Benim onla alakası olabilir doktor söyledi isterseniz 1 ay daha korunun sonra ovulasyon testi deneyin
Yok çok kolay laboquixk alabilirsiniz ben onu kullandım adetten 2-3 gün sonra başlıyırsunuz çizgi netleşiyor tekrar silikleşene kadar deniyorsunuz böylelikle denk getirdimmi getiremedimmi stresi olmuyor, bilakist kullanmaya rağmen 2-3 ay olmuyorsa kontrole gidwbiliyosunz doktoraPeki zormu ovulasyon testi ben onu yeni duydum da nasıl oluyor bilmiyorum
Bu ilk hamileligin mi ve kimyasal olduğunu nasıl anliyonYok çok kolay laboquixk alabilirsiniz ben onu kullandım adetten 2-3 gün sonra başlıyırsunuz çizgi netleşiyor tekrar silikleşene kadar deniyorsunuz böylelikle denk getirdimmi getiremedimmi stresi olmuyor, bilakist kullanmaya rağmen 2-3 ay olmuyorsa kontrole gidwbiliyosunz doktora
Ben düzgün kullanamamısfm ilk ay ama kullanmayı orendigim ilk ay hamile kaldm
Kimyasal fibi gorunuyor simdilik ama onemli olan kalabilmek inşallah adet olup sonra jemen kalırım
Aminn inşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinnYok çok kolay laboquixk alabilirsiniz ben onu kullandım adetten 2-3 gün sonra başlıyırsunuz çizgi netleşiyor tekrar silikleşene kadar deniyorsunuz böylelikle denk getirdimmi getiremedimmi stresi olmuyor, bilakist kullanmaya rağmen 2-3 ay olmuyorsa kontrole gidwbiliyosunz doktora
Ben düzgün kullanamamısfm ilk ay ama kullanmayı orendigim ilk ay hamile kaldm
Kimyasal fibi gorunuyor simdilik ama onemli olan kalabilmek inşallah adet olup sonra jemen kalırım
İlk hamileliğimBu ilk hamileligin mi ve kimyasal olduğunu nasıl anliyon
Ama kimyasal gebelikte iyi bişey sonuçta demi en azından çocuk olabiliyor onu anlamış oluruzİlk hamileliğim
Beta tekrardan düştüğü zaman anlarsınıZ ayrıca zaten doktor kontrolünde ilerlediğiniz için bu bilgileri size doktor verir
Dış gebelikte olabilir tabi, ama onda beta hgc nin daha yüksek olması beklenir