Prolaktin yüksekliği olup beyninde hipofiz Adenom olanlar!!!

Hic bir doktor olumsuz konusmadi bana.ama burada okudum.dedigin gibi hamilelik süresince prolaktin yuksek olduğu icin adenom büyüyormuş.emzirme döneminde bile büyüyormuş..o yuzden cok fazla emzirmemek gerekmiş-

Kızlar ben de hipofiz adenomu olanlardanım o halde iken hamile kalmıştım ama hastalığı bilmiyordum özel sebeplerden dolayı aldırmıştım. Sonra öğrenince ameliyat oldum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok

merhaba bir sey sorabilir miyim hipofiz adenomunun belirtileri nelerdir

Cranial cnm adet düzensizliği baş ağrısı olmuştu bende birde göğsümden süt geliyordu bazı adenomlar göze doğru baskı yapıyor bende olmadı çok şükür ama çok şükür iyiyim şimdi ama bende adenom var iken hamile kalmıştım ama aldırdım özel sebeplerden dolayı senin sıkıntın ne cnm

cok gecmis olsun canim.

ben 23 yaşındayim prolaktinim testte yüksek cikmisti ama doktor genc kizlarla olur diyip umursamadi adetlerim duzenli o yuzden hicbir sey yapmadim ama acaba hipofiz adenomum olabilir mi diye suphelendim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…