- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Evet dikkat ediyorum kafaya takmamaya bende öğreneli 3 hafta olacak işte..ama yan ilacın etkilerini hissetmek istemiyorumHafta da 5 ile başladım ve 10 mm ydi ilacım 200 prolaktin seviyesine verilen doz buydu daha sonra 120 110 civarında haftada 3 e düştük yine 10mm aynı seyirde devam ettim ve son gittiğimde adenomdan kurtulup seviyenin 36 ya düştüğünü öğrendim . Ama bu konuda sizlere tek önerim yoğun ilaç kullandığım dönemde stresli ailevi sıkıntılı bi dönem geçirdim yine de git gel 190 200 dü stressiz dönemimde yeri gelip ilaç atladığım halde 26 yı bile gördüm bu yüzden kafanıza takmamanız :)
3 haftadır var duyduğuma inanmamıştım gebe kalmak için gittim beynim de Urla geri döndüm..oncelikle geçmiş olsun aslında gebe kalma durumuyla ilgili sormak istemiştim tşk ederim mucize gibi yok olması .... Rabbim şifa versin tum hastalara....
Hehe tesellin güzel..her derdin bir devası var tabiki..önemli olan çok takıp kendini yıpratmamakaslında bakma olmamak da işime geliyorağrı sancı yok çocuk isteyince tedavi var istemezsen de doğum kontrole bile ihtiyacın yok tek sorun karnımda biraz şişlik oluyor olamadığımdan hafif tüylenme var birde ona da ağda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?