Prolaktin yüksekliği olup beyninde hipofiz Adenom olanlar!!!

Hayalimi_yasarken

YA VARİS....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
3.264
2.812
133
anne olmak isteyenler..isteyip bu engele takılanlar..prolaktin yüksekliği çıkıp; mikroadenom u olanlar burada toplanalım..belirtilerimizi şikayetlerimizi tedavilerimizi birlikte paylaşalım ..destek olalım..

Ben varım ama bi süre tedaviye ara verdim ilaçlardan bıktığım için 23 yaşındayım 16 yaşından beri kullanıyorum 200 le başladı 30 a kadar indi adenom gitmez büyümesini engelliyoruz dediler Allah işte yok olmuş öğrenince ilacı bıraktım ağustos ayında düğünüm olacak düğünden sonra tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum sormak istediğiniz şeyler varsa bildiğim kadarı ile yardımcı olurum

Güzel bir paylaşım olmuş sizinki umut verici ne güzel evlenmeden önce en azından biliyormuşsunuz..ben 3 yıllık evliyim yeni öğrendim ..3mm dostinex i kaç ay kullandınız ve haftalık dozunuz neydi

Hafta da 5 ile başladım ve 10 mm ydi ilacım 200 prolaktin seviyesine verilen doz buydu daha sonra 120 110 civarında haftada 3 e düştük yine 10mm aynı seyirde devam ettim ve son gittiğimde adenomdan kurtulup seviyenin 36 ya düştüğünü öğrendim . Ama bu konuda sizlere tek önerim yoğun ilaç kullandığım dönemde stresli ailevi sıkıntılı bi dönem geçirdim yine de git gel 190 200 dü stressiz dönemimde yeri gelip ilaç atladığım halde 26 yı bile gördüm bu yüzden kafanıza takmamanız :)

Evet dikkat ediyorum kafaya takmamaya bende öğreneli 3 hafta olacak işte..ama yan ilacın etkilerini hissetmek istemiyorum

baş dönmesi yapıyordu bende ilaç başka bir problemini yaşamadım çok şükür sırf kafama takmayım diye içimde ne varsa döker oldum deli oluyum kahrımı çeksinler akıllı olup dert edeceğime dedim huy oldu sonra bende :) Boşver çok düşünüp kendini birşeylere adama ben ilk öğrendiğimde yıkıldım kanser değilsin korkma ama tümör var dedi doktor kapıdan çıkıp eve gelene kadar dondum kaldım evde haykıra haykıra ağladım devamında stres yaparsan kansere çevirir dedi bana ordan sonra ilk gittiğim doktor üniversite hastanesiydi kurul topladı bana ameliyat mı değil mi diye ameliyat dediler asla dedim oda çok riskliymiş felç kalma kör olma vs onun yerine ömür boyu ilaç kullanırım razıyım dedim .. Ama bak bu kadar yazdığımı ama ile bölüyorum herşey çok iyi gidiyor doktorların dediği kadar çok şükür olmadı herşey Allahtan bol bol dua et veren o derdi alanda o bu bi imtihan günahlarının affı sabrınla eş değer .. iyi yönlerini gör :)

Diyorsun inş Can'ım ya aynen senin mantığındayım buymuş sağlık sınavım dedim..doktor bununla yaşamaya öğreneceksin arıttık kullandığın bir ilaç var dediler..bana tek belirti adet düzensizliği yapıyor..adet düzenimi yerine getirirse o yokmuş hşgibi davranabilirim

aslında bakma olmamak da işime geliyor ağrı sancı yok çocuk isteyince tedavi var istemezsen de doğum kontrole bile ihtiyacın yok tek sorun karnımda biraz şişlik oluyor olamadığımdan hafif tüylenme var birde ona da ağda var :)

Hehe tesellin güzel..her derdin bir devası var tabiki..önemli olan çok takıp kendini yıpratmamak

Merhaba gelecekelbetgelecek bende aynı dertten muzdaribim 6 aydır ilaç tedavisi görüyorum ben haftada yarım ile başladım en son 3,5 tablete çıktı 470den 39 dustu prolaktin ama sadece ilaç ile yetinmedim hayır suyu içtim birde mr çekindim sonuçlarına bakacağız artık bende gebelik düşünüyorum.sonuçlardan sonra dr ile görüşeceğim artık.Sen doktoruna sorduunmu hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…