canım merhaba. ben henüz hamile kalmadım ama hikayemi yazayım dedim. belki birbirimize faydamız olur. 2013 yılında, bekarken, hipofizde 5 mm çapında adenom tespit edildi, ayrıca prolaktinim 97 çıkmıştı. endokrinoloji bölümüne gittim. adenomun iyi huylu olduğunu ilaçsız takip edileceğini söyledi. ilk olarak senede 1 kez beynimden kontrastlı mr çekildi. daha sonra mr çekilme süresi 2 seneye çıkartıldı, her çektirdiğimde adenom düzenli olarak küçülüyordu ve en son 2019 ocak ayında mr çektirdiğimde artık adenom yoktu. yani yıllar içinde kendiliğinden kayboldu. bir aksilik olmazsa bir dahaki mr'ı kontrol amaçlı 2021'de çektireceğim. 2017 yılında evlendim, yaklaşık 1buçuk yıldır bebek istiyoruz ama sebepsiz olmuyor. rahim filmim, eşimin değerleri, yumurtalıklarım, benim hormonlarım her şey iyi. doktorlar için önemli olmasa da bence tek fazlalık prolaktinin 30 olması. doktorlar değeri 100 olup hamile kalan var, 30 değer bir şey değil diyorlar. neyse ısrarlarımla dostinex verdi doktorum. ilaçla değerim 1'e düştü, ilaç bittikten bir süre sonra 17 oldu. 4 aydır da ölçtürmedim, doktorum gerekli görmedi. farklı zamanlarda yani aralıklı olarak 2 kez klomen kullandım, 2019 aralık ayında da 1 kez klomen+ ovitrelle denedik. tutmadı. burada
S
Sevgibahceci15
adlı arkadaş bana İstanbul'da Yanıklar Baharat'ı önerdi. bende araştırdım, telefonla görüştüm, değerlerimi gönderdim, onlar da bana kür gönderdiler. 2 ay kullan, adet olunca veya gebe kalırsan kullanmayacaksın dediler. bugün kürlerde 11. günüm. hayıt otu var içinde, internetten araştırdım, düzene sokuyormuş her şeyi. bakalım sonuç ne olacak... senin hikayen ne?