Hayır çok değil benim de ya 32 ya da 34 idi. Sadece bir kez Dostinex kullanmıştım 2 ay sonra hamile kaldım. Şu an kızım kucağımda çok şükür. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
T çizgisi c çizgisinden koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor. Eğer sonraki günde yaparsan ve t çizgisi silikleşmiş ise bu yumurtanın çatladıgı anlamına gelir. Kırmızı olunca ve sonraki 2 günü değerlendirmen lazım.
Merhabalar canım pik t çizgisi c den daha koyu olunca oluyor yani yumurta olgunlaştı çatladı çatlayacak diye sinyal veriyor. Attığın resimlerde pik yok canım sen yine yapmaya devam et. Ama mesela 10. Gün gibi durumlarda da ilişkiye gir her ihtimale karşı bazı yumurtalar tam gelişmeden çatlayabiliyor.
Merhabalar canım pik t çizgisi c den daha koyu olunca oluyor yani yumurta olgunlaştı çatladı çatlayacak diye sinyal veriyor. Attığın resimlerde pik yok canım sen yine yapmaya devam et. Ama mesela 10. Gün gibi durumlarda da ilişkiye gir her ihtimale karşı bazı yumurtalar tam gelişmeden çatlayabiliyor.